Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לאחר בדיקה רנו מגאן 2006

ranr
שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בדקתי עכשיו את רנו מגאן 2006 יד ראשונה מפרטי 70000 ק"מ. המדובר בדגם המפואר יותר ולא של הליסינג. מחירון -70000, רוצים - 55000.

באופן כללי הבדיקה תקינה, אין שום תאונות שום תקלות חמורות. יש בעיה של נורת כרית אוויר דלוקה שעכשיו מטפלים בה.

הבעיה היא שעל הרכב יש לא מעט כתמים שהותירו חריוני יונים (על הגג על מכסה המנוע על הצד של הרכב ליד החלון האחורי) - האוטו נראה כאילו הוא עמד וחירבנו עליו יונים והשאירו את זה כמה שבועות ורק אז ניקו. הייתי אצל פחח עם האוטו, והוא אמר לי שהפגיעות האלו לא יתפשטו, אבל אם רוצים להעלים אותן זה רק לצבוע מחדש את החלקים (אין מצב שאני צובע גג...).

בקיצור - מה דעתכם האם הייתם פוסלים רכישה של רכב בגלל כתמים כאלה? האם הפחח צודק והם באמת לא יתפשטו? האם המחיר סביר בהתחשב בממצאים האלה?

אשמח לתגובות זריזות בנושא - אמרתי לאיש שאחזור אליו עד סוף היום עם החלטה.

תודה מראש לכל המסייעים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקת,שאכן הרכב יד ראשונה (בעלים קודמים 00 ברישיון הרכב ) ?,שלא היה רשום ברישיון "החכר" (אם רשום הרכב היה בליסינג) כי קשה לי להאמין,שאדם פרטי יוריד כ"כ הרבה כסף על מכירת רכב פרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...