Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני שוקל ברצינות רבה את האופציה של הסבת אוטובוס ישן למקום מגורים

בדקתי עלויות רשיון וכו' ועכשיו רק נותרה השאלה איפה האוטובוס.

האוטובוס שאני מחפש הוא מהאוטובוסים הישנים יותר כגון טייגר ליילנד ודומיהם

מה שהכי חשוב לי באוטובוס הוא חלונות מה שיותר קטנים ופח יחסית עבה שבהם נתברכו הדגמים הישנים (לא סתם מייצרת אותם חברת הארגז)

נראה לי שהסברתי את עצמי מספיק אז אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד או שניים כאלה (יש מצב שגם אחי מעוניין)

או אם למישהו יש נסיון או עצות לשיפוץ בצורה מסויימית אשמח לשמוע

בהצלחה

פורסם

תגיד אורגינל אבל,זה אחד הרעיונות שעלה לך כשחזרת מהודו מהטיול של אחרי שחרור?

אם כן,לא משתלם.

בדוק.

מנסיון של חבר שחלם על משו בסגנון.

פורסם

סתם שאלה, אתה מתכוון שהוא יהיה נייח? כי אם כן אתה צריך שטח כולשהו להניח אותו עליו, כלומר איפה אתה מתכוון "לגור"?

נייד אני חושב שלא תיהיה בעיה להתנחל באיזה מגרש חניה ענקי היכן שהוא.

פורסם

אבל זה לא ניראה לי חוקי כול כך. בגלל שזה שינוי מבנה ואני לא חושב שמשרד הרישוי יאשר לו

להוציא את הכסאות לשים תנור מקלחת וכו. (=

ועם הבחור מעניין שהוא יהיה נייח

אז הוא צריך שטח לשים את האוטובס וזה כבר משהו אחר

פורסם

זה אפשרי ועד כמה שאני זוכר גם בוצע בעבר בארץ, גם כשהאוטובוס אינו במצב נייח.

מבחינת שינוי מבני - בוצעו שינויים הרבה יותר דרסטיים לאוטובוסים בעבר. אוטובוסים של אגד ודן הפכו בעבר לגררים ולסדנאות ניידות, אז לא נראה לי שזאת תיהיה הבעיה. צריך לברר האם יש אפשרות להסב את הרישוי של הרכב מאוטובוס למשאית וכך להוריד את מספר הנוסעים המקסימלי וגם לאפשר לבעל רישיון משאית לנהוג עליו.

לגבי רכישת האוטובוס - זאת כבר בעיה. אגד ודן כבר מזמן השביתו את כל האוטובוסים האלו, כך שמשם לא תבוא הישועה. למעשה, למעט אולי כמה אוטובוסים כאלו שהיו (ואולי עדיין) בשירות המטענים של אלעל לא זכור לי שראיתי אוטובוסים כאלו על הכביש בשנים האחרונות. אולי אפשר למצוא פה ושם גרוטאות ולהחזיר אותם לכביש אחרי שיפוץ (זה כבר נעשה בעבר), בנושא הזה כדאי להתיעץ עם מומחי גרוטאות האוטובוסים. לא יהיה קל למצוא אוטובוס כזה במצב סביר, אבל שווה לנסות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סתם שאלה, אתה מתכוון שהוא יהיה נייח? כי אם כן אתה צריך שטח כולשהו להניח אותו עליו, כלומר איפה אתה מתכוון "לגור"?

נייד אני חושב שלא תיהיה בעיה להתנחל באיזה מגרש חניה ענקי היכן שהוא.

ואז הרשות המקומית תדרוש היתר בניה לאוטובוס הנייח..

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

לפני כמה זמן קראתי כתבה על מישהו שעשה בדיוק את זה לאוטובוס (אם אני לא טועה, איזה מרצדס D303 או משהו דומה).

שם מטבח, סלון, חדר שינה ואפילו מרפסת על הגג עם גדר עץ וכסאות.

יצא מדהים והוא גם היה מחובר לחשמל ביוב ומים.

בזמנו הוא פרסם למכירה ולא בהרבה כסף.

פורסם

שלום רב.

אני אישית חובב - או יותר נכון חולה על אוטובוסים ומשאיות.

לפני מספר שנים היה איזה לילנד טייגר רויאל ! למכירה. הבעיה שבעלי האוטובוס לא לקח בחשבון וונדליזם מקומי של ילדי

היישוב בו חנה האוטובוס. היה במצב נסיעה כאשר הוחנה, והוסב לשלדת רפאים. הלב כ"כ כאב....

בכל אופן, אם אתה רציני, אני במקומך הייתי מבקר במוזיאון האוטובוסים של אגד בחולון. אולי יש לבן אדם איך לעזור לך.

כמו כן, בני הספל - אחראי פורום רכבי אספנות - בעל הבנה באוטובוסים הישנים. כמו כן, היה פה פעם אדם בשם דב קרדו

שמזמן כבר לא ראיתי כאן, ובזמנו הייתה לי התכתבות עימו בנושא. שניהם אנשים נחמדים מאד שיצא לי לפגוש אישית -

איך לא - באותו מוזיאון אוטובוסים באגד ושניהם סיפקו לנו הסברים מרתקים בנושא.

בהצלחה !!!

פורסם
בזמנו הוא פרסם למכירה ולא בהרבה כסף.

הוא ביקש מעל 100,000 ש"ח והאוטובוס היה בנתיב העשרה. (זה היה לפני כשנתיים).

אוטובוס בית 4.GIF

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תשמע, זה לא חלום לתפרנים

אם אין לך הרבה כסף וכוח לרוץ להשיג אישורים ולנהל מלחמות יהודים, רד מזה

לך תשכור דירה

ואם יש לך כסף (סכום התחלתי) תקנה בית ותיקח משכנתא

בכל דרך הגיונית אל תצפה שיצא לך אוטובוס הקסמים

פורסם

נדמה לי שראיתי בלוח פוקוס שמחולק בתחנות הדלק כמה דברים בסגנון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...