Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב לתאומים + כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי צריכה רכב לתאומים (כלומר עגלת תאומים (קטנה יחסית, של מקלארן למי שמכיר) - בשאיפה ללא קיפול) וכלב. התקציב עומד על 60-80K, ואין מה להציע שם רכב שאינו יפני/קוריאני "אמין". המלצות תתקבלנה בברכה, וניתן החל מסטיישן (626?) ועד למיניואן.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרכב הראשון שעלה לי בראש ונראה מתאים לדרישות בול, הוא הסובארו פורסטר: אמין, מרווח- מעיין הכלאה בין סטיישן, ל"ג'יפ" למיני ואן ועדיין עם מראה לא רע בכלל ואיכות נסיעה טובה. כמו כן השוק שלו מצויין והוא שומר על ערכו בצורה מרשימה ביותר. ומה שבטוח, יכנסו בו עגלות התאומים עם שני כלבים.

עוד אחד מהמשפחה שיכול להיות רלוונטי הוא הb4 סטיישן. בכל מקרה שניהם (כמובן עם הבדל בשנתון) נכנסים בתקציב.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כשאני חשבתי על משהו כזה התחלתי לחפש B4 סטיישן וניתן בהחלט למצוא אחת שמורה משנתון מתקדם 05+.

תענה לך על כל הדרישות ללא התפשרות מיוחדת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני נזכר בפורסטר טורבו וכבר בא לי עוד ילד + כלב משל עצמי ;-) רעיון טוב, אני אמליץ לאחותי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפורסטר יש בגאז' קטן מאוד. גם אני הלכתי לקנות פורסטר לאישתי ויצאתי עם B4 סטיישן. מדובר על דור קודם כמובן.

• תוכן חדש...