Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים היה בחור מראשל"צ שהיה חכם כמוך, גם הוא לא עצר לשוטרים במהלך מרדף ביפו ואז נכנס בעמוד. ההבדל בינך לבינו הוא העמוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רואה בזה עבירה כזאת קשה,

לא בטוח שהמחוקק, השוטר והשופט רואים עין בעין את אותם הדברים שאתה רואה.

בכל מקרה, גם אם זאת עבירה לא קשה בעיניך, זאת עדיין עבירה - אם יום אחד תקבל עליה קנס, לפחות אל תיקח את זה קשה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
החוק אומר "... שלא לצורך כניסה או יציאה מחצרים...."

חצרים זה 5 דקות מבאר שבע. אולי חצרות??

אני לא מבין מה הנקודה שלך. אתה רוצה לחיות במדינה כמו סינגפור שעושקת את אזרחיה ולוקחת 2000 דולר על עבירת חניה? לך על זה. בסינגפור, אגב, אסור למכור מסטיקים כדי לשמור על הרחובות נקיים. ממש נהדר.

יכול להיות שזה מה שצריך. אם חינוך לכללי התנהגות בסיסיים לא עוזר, אולי השלב הבא צריך להיות אכיפה קפדנית

אני לא רואה בזה עבירה כזאת קשה, ואני כן ובהחלט חושב שזה עדיף מלהחנות את הקטנוע על הכביש ולעכב את התנועה.

לשם כך יש חוקים ברורים- כדי למנוע מצב שכל שליח יעשה בכביש מה שמתחשק לו. יש חוק שאוסר עליך לנסוע על המדרכה ואתה אמור לכבד אותו

את יודעת שגם אסור לעבור 90 קמ"ש באיילון

ו 110 בכביש 6

ו80 בכביש 431

ו 90 ב 471 (נו זה עם ה 4 נתיבים החדש ..)

ועכשיו תגידי לי שאת בחיים שלך לא עברת את המהירות המותרת ?

.

יא אללה אתכם.

תמיד קם איזה אחד שפונה לכל הצדקנים- "אז מה, כאילו שאף פעם לא עברת את המהירות המותרת", "כאילו שאתה לא נוסע באיילון 110"

אז התשובה היא כן- אבל אם שוטר ייתן לי דו"ח אני לא אבוא לבכות על זה בפורום ובטח שלא אנסה להצדיק את מה שעשיתי

נמאס כבר מכל המתבכיינים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הטעות הראשונה שלך היתה שבכלל עצרת לשוטר 8)

לעולם אבל לעולם אני לא עוצר לשוטרים (על אופנוע) אחרי שביצעתי עבירה ואני מודע לכך.

במקרה שלך השוטר סתם ניסה להתנכל לך כמו כל השוטרים המשועממים שמסתובבים להם ברחבי המדינה שלנו.

גש למשפט ותחזיר תדו"ח למאיפה שהוא בא. סע ברכה ! :arrow:

[הערת הנהלה: הנהלת הפורום מוקיעה את התנהגות המשתמש וחושבת שאין לנהגים/רוכבים כמוהו מקום בכביש ואולי בחברה.]

מצער לראות את הגאווה שיש לך בהתנהגות של בריונות על הכביש.

לעבור ברמזורים אדומים עם אופנוע/ קטנוע, ולא להפגע זה בגדר נס, במקרה שלך אתה עובר אותם בצורה מודעת, וכנראה גם תעשה זאת בעתיד לפי התגובה שלך בכתב.

קח בחשבון שמזל בסופו של דבר מסתיים, ומפגש של רוכב אופנוע עם מכונית/עמוד תאורה/מעקה בטיחות מסתיים ברוב המקרים במוות של הרוכב שמחליט להתפרע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצער לראות את הגאווה שיש לך בהתנהגות של בריונות על הכביש.

לעבור ברמזורים אדומים עם אופנוע/ קטנוע, ולא להפגע זה בגדר נס, במקרה שלך אתה עובר אותם בצורה מודעת, וכנראה גם תעשה זאת בעתיד לפי התגובה שלך בכתב.

קח בחשבון שמזל בסופו של דבר מסתיים, ומפגש של רוכב אופנוע עם מכונית/עמוד תאורה/מעקה בטיחות מסתיים ברוב המקרים במוות של הרוכב שמחליט להתפרע.

שמעי נהגת שודים, ילד אני לא. אופנועים כבדים היו לי גם בדומה לך כגון ZX9; ZZR600 ועוד.

כך שללמד אותי לנהוג בטוח לא תלמדי אותי. אני יכול להגיד שכיום אני כבר לא מתנהג כמו בעבר, כי שיניתי קו מחשבה.

ואני לא בא ללמוד מאף אחד פה איך להתנהל על הכביש, בטח לא ממך גברת שודים שחושבת שיודעת הכל על נהיגה נכונה.

יום טוב לכולם !

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

היכן ראית שלימדתי אותך לרכב או לנהוג ברכב?

כתבתי וציינתי שמצער לראות אנשים מסוג זה על הכביש, וציינתי שמזל בסופו של דבר מסתיים לרוכבים שמתפרעים במכוון על הכביש ובסופו של דבר הם נהרגים.

גם אני רוכבת על אופנועים, ומורכבת עליהם, אף פעם לא ברחנו ואף פעם לא נמלטנו משוטרים, לא כשהיינו רכובים על אופנוע ולא כשנהגנו ברכב.

כל אחד ושיקולו שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

vw-polo16v

חבל שזה המצב במדינה שלנו

לאחד כמוך לדעתי צריך לקחת את הרישיון ולא להחזיר לעולם.

והמסע בריחה שלך שכלל עבירות רבות ואדומים כדבריך הייתי מכניס אותך לכלא על כך שאתה מסכן אנשים אחרים בדרך, כנראה שהחיים שלך לא שוים הרבה בעיניך.

לפותח השרשור, נראה לי שענו לך בפרוט רב, אם נסעת נסיעה לצורך כניסה לחניון או חניה, והנסיעה הייתה קצרה מאוד אתה יכול לנסות להשפט, אם לא תשלם את הדוח.

פורסם
תכלס את צודקת (כנראה מורכבת עם חנונים:lol:)

מעדיפה לרכב עם רוכבים "חנונים" כהגדרתך, שמפעילים את הראש ואת המחשבה ומצמצמים טעויות שעליהם ניתן לשלם מחיר מאוד יקר בחיים, מאשר לקחת סיכון עם רוכבים "גבר גבר, ובסוף הרכיבה תסתיים בקבר".

ל'

פורסם
טוב אדוני השופט

אולי במקרה שלך תסתיים בקבר

חלאס כבר לשחק אותה נהגים עם משקפיים חבר'ה. תצאו מהסרטים שלכם של אחד כמוך ולך לא הייתי נותן. כי זה לא ממש מעניין הדעה שלכם. כל אחד שינהג בכביש איך שב*** שלו. וחלאס עם החפירות הגעתם לתקרה כבר

או שאתה טרול או שאתה אדיוט או שאתה שניהם ביחד, אני מתקשה להאמין שמישהו מסוגל להחזיק בדעות כאלה ולכתוב בפורום של חובבי רכב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נראה לי שהוא שניהם אבל הוא לא מוכן להודות בזה שהוא טועה בדעות שלו ולרדת מהמגדל שהוא טיפס עליו.

הבנו שאתה נהג הכי טוב במדינה ולך זה לא יקרה.

אני באמת מקווה שאתה צודק בקשר לזה כי זה משהו שלא הייתי רוצה להיות צודק בו.

פורסם

וואי אני רואה שהחפירות לא נגמרות פה.

שמעו לא אמרתי שאני הנהג הכי טוב במדינה, אבל אלה הם הדעות שלי ואני שם עליכם קצוץ לא יעזור מה תגידו ותמשיכו לרשום אני בדעה שלי תקוע. זה מה יש

Volkswagen POLO 1.4 16v

• תוכן חדש...