Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תדלקתי באחת התחנות בירושלים, תחנה חדשה שמציעה דלק מוזל (30 אג' הנחה)

לאחר התדלוק מרגישים רעידות בסלד סרק ומעט צלצולים, יש לאן לפנות ? משהו לעשות בענין?

מה עם הרכב להמשיך לנסוע ככה עד שיגמר המיכל?

פורסם

אם תדלקת בתחנה ברחוב האומן אכן,

גם אני שתידלקתי שמה 3 פעמים האוטו שלי קירטע ועשה בלאגנים ומאז אני לא מתקרב לשם.

אם מותר על פי החוקים להזהיר מתחנת דלק זאת אשמח לציין את שמה

פורסם
מה עם הרכב להמשיך לנסוע ככה עד שיגמר המיכל?

כמה ליטרים תדלקת ביחס למיכל הדלק?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתוך ניסיון ארוך בתחום הדלק, היתי נתקלת ברכבים רבים אשר היו מגיעים לתדלק בתחנה שלי לאחר שתדלקו בתחנות אשר הופיעו ברשימת התחנות המוהלות, לכל הרכבים היו את אותם התופעות קרטועים צלצולים ורעידות.

מה שבדרך כלל הנהגים היו עושים זה תדלוק מיכל מלא של דלק נקי, על הדלק "הנגוע" והמשך נסיעה.

אלא אם כן התופעה שאתה מתאר היא קיצונית ביותר, ואינה מאפשרת נסיעה סדירה ותקינה של הרכב, אז מומלץ לרוקן את המיכל ולתדלק בדלק נקי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מתדלק ביעד באומן קרוב לחודשיים.

לבינתיים ללא תקלות מיוחדות,מה גם שהק"מ זהה לכל מקום אחר בו אני מתדלק ואף מעט יותר פר מיכל מלא.

השאלה אם תדלקת ביעד או ב-טן.שנייהם באומן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...