Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מוסך מורשה לפולקסווגן,

חשוב לי שיהיה באיזור נצרת עלית,עפולה,עכו,נהריה,חיפה,מגדל העמק (כמובן במידה ויש כאלה).

ועוד שאלה,

במוסך מורשה,כמה יעלה לי לעלות את הרכב על ליפט ולעשות בדיקה מקיפה,מהגומיה הכי פשוטה ועד לבורג הקטן בגלגל.

אני רוצה לעשות הערכה כללית מה יש לי לתקן ומה הנזק.

תודה לעוזרים.

נ.ב

יש כאן בחור שמוגדר כמומחה בפורום (מצטער אני לא זוכר תשם).

המוסך שלו די רחוק (מרכז) ואני מהצפון,אבל בכל זאת עם מישהו מכיר וכבר טופל במוסך זה בעבר ויודע מה רמת המחירים אצל הבחור,ורמת המקצועיות,אני אשמח לשמוע.

שוב תודה

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

יש את מוסך הצפון - הנרי ודוד דור בנצרת (על הכביש המחבר את נצרת עילית לסיבובי עפולה הישנים פניה שניה שמאלה)

ויש את מוסך משארקה בעפולה.

שניהם מורשי Vag באזור.

אתה בטח מתכוון למוסך רון, אני חושב שהחסכון שתשיג אצלו במוסך שווה לנסיעה למרכז.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תודה רבה על התשובה הזריזה,

א.אני מכיר את המוסך ליד נצרת,פשוט מישהו אמר לי שזה מוסך פשוט ולא מורשה,טוב לדעת שזו הייתה טעות.

לגבי מוסך רון אשמח לשמוע עוד תגובות.

+ אשמח לקבל תשובות גם לגבי השאלה השניה.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אני לא יודע אם יש בדיקה כזו במוסכים מורשים (אולי אני טועה)

אני כן יודע שיש מכונים לבדיקת רכב דוגמאת קומפיוטסט שעושים בדיקות לרכב בכ-400 ש"ח וגם היא לא מדוקדקת לרמת הבורג בגלגל :roll:

לרשימת המוסכים המלאה: http://www.championmotors.co.il/

להבא אין לצטט את ההודעה הקודמת (קרא חוקי הפורום)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא הייתי מעולם במוסך רון, אבל רון עצמו עזר לי המון בטלפון עם תקלה בפאסאט שלי, והוא היה פשוט מדהים, סבלני ומבין מאוד.

האיש יודע את העבודה ויש עליו המון המלצות בפורום.

לגבי מוסכים מורשים של פולקסווגן, תוכל למצוא את כל המוסכים המורשים שלהם באתר של צ'מפיון - http://www.championmotors.co.il/

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...