Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... ברשותי עכשיו דיהטסו שרייד ונפח תא המטען שלה כמו שאתם יודעים הוא לא גדול בלשון המעטה.

יש לי הד יוניט של jvc שעל ההגברה שלו יושבים פיוניר 340 W אחוריים וזוג לנזארים 100W קדמיים.

אני רוצה למצוא מגבר 4 ערוצים וסאב משומשים במצב טוב אבל ושלא יעלו יותר מ 700 שקל ביחד.

חשבתי על איזה פלטיניום אודיו או pyle בתור מגבר וpioneer 450W בתור סאב...

עכשיו ראיתי את התיבות של הסאבים והם ממש גדולות...אז איזה סאב כדאי לי לחפש שהתיבה שלו לא תתפוס לי חצי בגאז'?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יש לך סאבים של פיוניר הניקראים FREE AIR אלה לא זקוקים לתיבה!

או אתה יכול ליבנות תיבה קטנה מישבילו...

פורסם

בעיקרון אין לי בעיה לבנות תיבה קטנה...הבעיה היא אם איזה סאב אפשר לעשות את זה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אני לא מחפש לפוצץ את השכונה...אבל אני רוצה שהבאס ישמע כמה שיותר מדויק וללא עיוותים..

יש איזה דגמים שאתם ממליצים עליהם שיעלו כ 300 שקל משומשים?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

וואלה?

המדף האחורי לא יקרוס לי? יש עליו כבר 2 רמקולים של 6X9...

ואם לא..אז איזה דגמים הם פרי אייר ואיך יודעים?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

זו טעות,סאב פרי אייר להיפך,,לא שמים בתיבה קטנה וגם לא בדיוק מתוכנן להיות ללא תיבה,,הוא מתוכנן להיות בתיבה גדולה.....זה בגדול

ואני יודע שהסאבים של פיוניר שהם פרי אייר הסיומת של הדגם היא F ואלו שצריכים תיבה אטומה יש להם סיומת C

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אמת, סאב פרי אייר הוא סאב שזקוק לנפח תיבה גדול כך שבעצם ניתן להשתמש בנפח הבגז' כתיבה. בשביל להגיע לתוצאה יפה עם סאב כזה יש דבר ראשון לדאוג למגש MDF וכמו כן שתהיה אטומה טובה בבגז'.

אני לא בטוח איזו שנה השרייד שלך אבל לפחות בכזו שהיא שנת 93' אין קונסולה שממשיכה עד הרצפה, כך שאם שאם אתה רוצה להיות יצירתי אתה יכול אולי לבנות תיבה לסאב מקדימה מתחת לדשבורד.

פורסם

תיבה קטנה לסאב פרי אייר?

נו... שלא היה זרוק סתם בתט המיטען אלה שישב בתוך משהוא! :D

במיקרה שלך הכי טוב להתקין על המגש האחורי את הסאב! :D

פורסם

אני אוותר על רעיון המגש האחורי...כי מגש מ mdf אני לא אעשה אני פשוט אקנה תיבה קטנה יותר ואחפש סאב 10'...שדרך אגב ראיתי סאב של נקמיצ'י במחיר של 500 שקל חדש...איך זה הגיוני בכלל?

הם הרי חברה מעולה איך הסאב כזה זול?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אני אוותר על רעיון המגש האחורי...כי מגש מ mdf אני לא אעשה אני פשוט אקנה תיבה קטנה יותר ואחפש סאב 10'...שדרך אגב ראיתי סאב של נקמיצ'י במחיר של 500 שקל חדש...איך זה הגיוני בכלל?

הם הרי חברה מעולה איך הסאב כזה זול?

אני מצטרף לשאלה שלו.

נראה לי שעל הסאב הזה מדובר:

http://pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^387,normal_sales

פורסם

דרך אגב...סאב וופר של חברת universum הגרמנית בהספק של 150 W rms

ובתוך תיבת בזוקה שווה לקנות? מישהו מכיר? או שזה חרא סיני?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

תיבה קטנה לסאב פרי אייר?

נו... שלא היה זרוק סתם בתט המיטען אלה שישב בתוך משהוא! :D

במיקרה שלך הכי טוב להתקין על המגש האחורי את הסאב! :D

סאב פרי אייר דורש תיבה גדולה. אם תאתום טוב את הבגאז אז הוא יכול לשמש לך כתיבה.

יש סאבים שזקוקים לתיבות ממש קטנות ויש להם ביצועים מעולים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

מה דעתכם על המגבר של pyle שהוא 400 W ועל המגבר של platinium audio של 1000W... מה לדעתכם ישרת טוב יותר את הצרכים שלי?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...