Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להחליף פלאגים.

בחנות הציעו לי DENSO , שהם די טובים כך הבנתי, השאלה היא אלו מתאימים אצלי?

מעיון באתר הגעתי למסקנה שאצלי הולך W20EPBR-S (מס' דנסו - 5067), אבל בחנות יש רק W20EPB (מס' דנסו - 5065)

אני לא כ"כ יודע מה ההבדל ביניהם, ואת הראשון אין במלאי ולא ניתן להזמין (:shock: - קרית גת - לך תבין).

מה דעתכם? האם האופציה השניה מתאימה אצלי? אולי כדאי ללכת בכלל על משהו אחר?

הציעו לי גם VALEO , אך לא מצאתי שום מידע קטלוגי עליהם.

תודה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז שלום רב !

ברכב שלך מצתי בוש בלבד, רצוי בעלי 3 אלקטרודות !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא ניתן להשים את הפלגים שיש בחנות במקום מה שצריך לרכב שלך.

תופעות לוואי כגון זיופים וקירטועים עלולים להיווצר וגם נזק לסליל הצתה.

אם אין לחנות את הפלגים המתאימים בקש שיזמינו לך או פשוט תמצא חנות אחרת.

פורסם

תודה חברים.

על פי בדיקה שלי, הפלגים המתאימים אצלי הם bosch W7LTCR , האם אני צודק?

האם קיימים עוד דגמים שיכולים להתאים?

חשוב לי (מאוד) להתאים פלג שמותאם ומאושר ע"י היצרן בלבד.

תודה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אהלן ארז, הפלאג המקורי שהגיע עם הרכב שלנו הוא NGK BUR6ET 0.8 שלוש אלק'.

מנסיון עושה את עבודתו נאמנה גם אחרי 30K

עלות 25 ש"ח לפלג.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

המון תודה חבר'ה , אני בדרך לחנות :wink:

פורסם

ארז שלום רב !

חזור לעדכן מה קנית בוש או NGK, ואיך התנהגות וביצועי המנוע לאחר ההחלפה?

דרך אגב איזה פלגים נמצאים כרגע ברכב לפני ההחלפה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמובן שאשוב לעדכן, אך זה יקרה רק כאשר אמצא את הפלגים המתאימים (בוש או NGK) , בעירי הקטנה (והפתאטית אוסיף ואומר) כנראה אמצא את הפלגים הללו רק בהזמנה מראש.

לכשאשיג את מבוקשי, אפרק ואדע מה מותקן כעת , שזה לדעתי NGK מדגם כלשהו.

פורסם

בשעה טובה, הפלגים שלי הגיעו (מצחיק שהייתי צריך להתרוצץ ולהתחנן שיזמינו לי אותם).

NGK BUR6ET , אופיר, אני לא יודע מהיכן אתה קונה ב-25 ש"ח , אבל הרביעיה עלתה לי 145 ש"ח :-(

למען האמת, קיויתי שהפלגים יגיעו מוקדם כי רציתי להחליפם לפני הטסט (שעשיתי כבר שלשום), מכיוון שהיה לי חשש שאולי מה שקיים כעת ישן מידי ויגרום ליזהום אויר רב, אבל התבדיתי.

הבדיקת גזים הראתה שהרכב מצויין ואינו מזהם בכלל, ועל כך אני מאושר.

בסרק : מקס' מותר 0.5% , הערך הנמדד - 0.02%

סל"ד גבוה: מקס' מותר 0.3% , הערך הנמדד 0.11%

למבדא - 1.00 !

מחר או מחרתיים אחליף את הפלגים, ואשוב לעדכן אם יש שינוי בהתנהגות או בביצועים של המנוע.

פורסם

ארז אם תוכל לצלם את הפלטינות של החדש מול הישן ולציין כמה ק"מ הפלג עבר, זה יהיה נחמד:wink:.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם עידכון קצת מאוחר אבל better late than ever :wink:

הפלגים שקניתי והרכבתי הם NGK bur6et , כפי שהיצרן מגדיר.

הפלגים שהיו ברכב הם valeo 76h3u (חלק צרפתי ברכב גרמני, נישואי תערובת - תועבה :twisted: ).

שני הסוגים הם עם 3 אלקטרודות.

צביקה - אני לא חש בשינוי כלשהו בביצועים/התנהגות עקב ההחלפה, גם לא שינוי פסיכולוגי :|

אופיר, הק"מ שעברו הפלגים הישנים לא ידוע, אבל אני מעריך שבסביבות 60K ק"מ (מה שהרכב עבר מאז שהוא ברשותנו).

ניסיתי לצלם כמו שצריך, אבל עיניך הרואות, יצא לי לא משהו. לא ראיתי בעיתיות כלשהי בפלגים הישנים, אם זה מאוד חשוב לך אעשה מאמצים לצלם בצורה טובה יותר.

18-11-09_1439.jpg

18-11-09_1440.jpg

18-11-09_1441.jpg

18-11-09_1442.jpg

• תוכן חדש...