Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה שאני יודע שדוברה כאן בפורום מספר פעמים אבל חיפוש לא מצא שום תשובה חד משמעית.

שאני מאט, האוטו מוריד את כל ההילוכים כמו שצריך עד שהוא מגיע להילוך שני ושם שהוא מנסה להוריד לראשון הוא נתקע בניוטרל.

אחרי שהוא נתקע בניוטרל לוקח לו כמה שניות ואז הוא מוריד במכה לראשון.

יש לציין שזה קורה רק שהאוטו חם אחרי כ20 דקות נסיעה וקורה אותו דבר ברוורס.

החלפתי שמן לאחר שהתופעה התחילה לשמן סינטטי מלא מיוחד לתיבות AL4 זה שיפר אבל לא פתר.

מישהו נתקל? יודע מה הבעיה?

פורסם

על האוטו יש עוד מעט 150K.

התיבה עברה "שיפוץ" במקום בנצרת שאני לא יזכיר את שמו כי אני לא בטוח ב100% אבל אני כמעט בטוח שהם פשוט החליפו לי תיבה.

היא היתה תקינה למשך כחצי שנה ואז התחיל הסיפור הזה.

פורסם

נקה תקעים של הג'יר בעזרת חומר ניקוי מיוחד. אולי קרוזיה עקב מים נשבכים ו... ואם לא הסתדר צריך לבדור סונולוידם בתוך הגיר מעל אגן שמן ג'יר אולי סונוליד הילוך אראשון לא תקין ברג'ע שמתחמם יותר סליל המג'ניטי בתוכו נחלש אז הו בפסיק תפקד בפתיחה וסגירה . קודם נקה תקעים ולאחר מכך אם לא הסתדר החלף שמן מסנן שמן אם לא אז בעית סונוליויד הילוך ראשון . תודה

פורסם

יש למישהו עוד רעיונות או שנתקל בבעיה ורוצה לשתף את הפתרון?

ואם זה כן הסולונואיד של ההילוך הראשון, אפשר להחליף רק אותו או שמחליפים את כולם?

פורסם

תודה על ההפניה לאשכול, אצלי בדיוק אותה הבעיה.

אבל שוב גם שם יש כמה דעות והדעה הסופית היא שיפוץ כללי שממנו אני מנסה להמנע כי חוץ מהתקלה הזאת שדרך אגב אפשר להתגבר עליה בלחיצה על מנורת השלג שגורמת לגיר להתחיל מהילוך שני ובגלל שההילוך הראשון מאוד קצר זה כמעט ולא מורגש.

השאלה אם יש אפשרות לסדר את הבעיה הספציפית הזאת ולא לשפץ את כל הגיר כי זה ברור שיפתור את זה.

אני מתחום המחשבים אז זה כמו שיפנו אלי עם בעיה במחשב ואני יגיד להתקין מערכת הפעלה מחדש. זה תמיד פותר.

אודה לעוד תשובות.

פורסם

מתוך ניסיון עם התיבות הללו, ברגע שהגעת למצב שהילוך ראשון לא נכנס אבל שני נכנס (ע"י מצב שלג) לא יעזור לך כלום, תצטרך לשפץ את הגיר.

...רק תזכור שאמרנו לך שחבל על ביזבוז כסף במציאת פתרונות "אחרים".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בזמנו, כשהייתה לי ברנו קליאו B בעייה זהה לזו המתוארת בשירשור שצירפתי, הציעו לי פיתרון מקומי לבעייה, ללא פירוק גיר מהרכב, במחיר של 30% ממחיר שיפוץ מלא. כמובן שגם האחריות חלקית, על התיקון הזה בלבד.

והזהירו אותי, שיכול מאוד להיות, שהתיקון לא יחזיק להרבה זמן.

אה, והתקנה של מערכת הפעלה מחדש, בהרבה מקרים היא הפתרון המהיר והאולטימטיבי. ועדיף על כל דבר אחר.

• תוכן חדש...