Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטרה 1600 ידני מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכללי מעדיפים לשכוח,:-)

רכב אפור, אמינותו כחדש הייתה טובה, נוחות של קרש גהוץ לא מרופד, תצרוכת דלק גבוהה במיוחד באוטומתיים.

זול יחסית.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני שואל דוקא על ידניים.

הלנטרות האוטמטיות נחשבות באמת לבזבזניות.

אני תוהה אם הידניות יותר אמינות?

ביחס לנוחות ("קרש גיהוץ לא מרופד"), אתה יכול לתאר לנטרה למשל מול לנטיס או לנסר?

פורסם

לדעתי עדיף מאזדה גם מבחינת נוחות וגם מבחינת אמינות והיא גם זריזה יותר הלנטרה רכב כבד עגלה ובכללי רכבי יונדאי לא נוחים (מניסיון על אקסנטים חדשים ופעם נהגתי על לנטרה שחשבתי לקנות ומייד ברחתי)

פורסם

היי.

לפני כמה שנים הייתה לאבא שלי לנטרה 1600 ידנית שנקנת חדשה מהסוכנות והיא נמכרה אחרי חמש שנים עם 190K האוטו שירת אותנו בצורה נפלאה! , הנוחות שלה הייתה סבירה + .

בעליות היה לה קשה עם מזגן לעיתים היינו מחבים אותו כדי שיהיה לה קל יותר.

הילוך השיוט (הילוך 5) לדעתי היה קצר 3000 סל''ד 100 קמ''ש ולכן הייתה לא הכי חסכונית בעיר היא הייתה שותה בסביבות ה-11/1 אם אני לא טועה .

בכללי אוטו חמוד , אמין אם לשמור אליה טוב היא אוהבת טיפולים בזמן.

אנחנו נהננו איתה מאוד.

מקווה שעזרתי.

רוסלן.

• תוכן חדש...