Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לקחת ליסינג ממקום העבודה ורציתי לשמוע את עצתכם Emo13.gif

פרטים מקדימים: אני גר קרוב למקום העבודה, בעל משפחה עם שני ילדים, משתמש בכסא לרכב ובוסטר, חשוב לי הבטיחות, נוחות וכו'.

אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

Emo73.gif טויוטה קורולה (בלי הגיר הרובוטי)

Emo73.gif מאזדה 3

Emo73.gif סיטרואן C4

Emo73.gif רנו מגאן

עד עכשיו אמרו לי:

"סיטרואן והרנו וכל הצרפתיות הם נוחות,אבל הרבה בעיות (זה אמור להיות אכפת לי? זה ממילא באחריות הליסינג?), הסיטרואן גם קצת קטנה בהשוואה למאזדה או הטויוטה.

המאזדה טובה, אבל הרגשה של קופסאת פח והטויוטה מצויינת בתנאי שהגיר לא רובוטי."

- מה דעתכם בענייןEmo35.gif אם יש המלצות אחרות מאוד אשמח לשמוע. (כל מה שבסקופ של קבוצה 2)

פורסם

אני לא יודע איך קודמי הגיע למסקנה שהקורולה היא המשפחתית הטובה ביותר , מה עוד שהיא מצוידת רק ב 4 כ"א , כל השאר מצוידות ב 6.

כיוון שאתה מציין שמקום העבודה קרוב אליך, אתה צריך לשקול האם רכב מליסינג נדרש לך, לאור שינוי שיטת חישוב שווי השימוש ייתכן שכדאי לך יותר לרכוש רכב חדש \ ישן מאשר להיצמד לרכב ליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני הייתי לוקח את הC4, הכי מפנקת מבין כולן גם לדעתי נראית הכי יפה מכולן, אם זה ליסינג הקורולה זה האחרונה שהייתי לוקח, הגירסאת ליסינג מגיעה בלי חלונות חשמל מאחורה(שזה קמצנות שקצת מעצבנת אותי).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אופציה מעניינת נוספת היא הפוקוס. במגזין אוטו כתבו לאחרונה כי הדגם החדש מרגיש נמרץ יותר. מדובר ברכב מפנק ובטיחותי. הוא מוצע גם בגרסת סטיישן עם תא מטען ענק ושימושי באותו המחיר.

המגאן הנוכחית עומדת להיות מוחלפת אוטוטו. המחליפה כבר הוצגה, כך שלמה לקחת רכב מיושן?

בכל אופן העצה שקיבלת לגבי בדיקת הכדאיות של ליסינג היא הכי חשובה פה...

• תוכן חדש...