Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה ערכת פסיכומטרי של לחמן, חדשה לגמרי ולא שומשה (פרט למעט מאוד תרגול של אלגברה ואנגלית, גם זה בעיפרון).

איסוף מירושלים

(עשרות ספרים חדשים, חבל לזרוק - מי שמתכונן זה בהחלט שימושי).

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

למסירה

מגהץ אדים של כצט משומש, נעשה שימוש אך ורק על יבש, לא הוכנסו מים למכשיר. יש צורך בניקוי התחתית מתכת

קומקום חימום של Graetz משומש 2 ליטר מיכל

האמת שחשבתי לזרוק אותם בגלל שנרכשו 2 חדשים במקום, אך אם יש למישהו צורך בהם אשמח למסור אותם, במידה ולא אכן ייזרקו לפח

איסוף מראשון לציון

Confidence In Motion

פורסם

הראוטר עדיין זמין והתווסף מודם משולב ראוטר של בזק למהירויות עד 15 מגה. מחפש הארד דיסק sata גודל 2.5 לא חשוב הנפח. רוצה לשקם נטבוק ולמסור לנזקק.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
למסירה, טרקטורון חשמלי לילדים של פישר פרייס מהסדרה של Power Wheels Kawasaki Ninja.

מצב תקין, המנועים במצב טוב, אין מצבר. דורש מצבר (12V) ומעט התעסקות עם החיבור למצבר, ואולי צביעה לפי הצורך והרצון.

אני עשיתי המרה של החיבורים ממצבר לסוללת ליטיום 14.8V של טיסנים וזה עבד מצויין, רק לשים לב שהמתח בסוללה לא יירד לרמה נמוכה מידי (רציתי להוסיף מד מתח דיגיטלי אבל כבר אין לי זמן להתעסק עם זה).

יש לי את המדריך למשתמש, שירטוטים וסכמות חשמליות.

הכלי הזה גדול !רצוי לבוא לפחות עם רכב של 5 דלתות. הצלחתי לדחוס אותו בזמנו לבלנו שלי אבל בקושי רב.

[ATTACH=CONFIG]430239[/ATTACH]

הטרקטורון נמסר.

ההודעה הקודמת יצאה בלי הציטוט אז כדי למנוע פניות נוספות...

תודה לכל מי שפנה,

פורסם
הראוטר עדיין זמין והתווסף מודם משולב ראוטר של בזק למהירויות עד 15 מגה. מחפש הארד דיסק sata גודל 2.5 לא חשוב הנפח. רוצה לשקם נטבוק ולמסור לנזקק.

שכחתי לציין, מבאר שבע.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מספר פריטים למסירה, חדשים באריזה, איסוף מאזור השרון:

[ATTACH]431324[/ATTACH]

[ATTACH]431325[/ATTACH]

סט של שישה כאלה:

[ATTACH]431326[/ATTACH]

ועוד שישיה של כאלה:

[ATTACH]431327[/ATTACH]

פורסם

ואדים, למה צילמת את כל השאריות ממלחמת המפרץ? או שזה במקום אבטיח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי אם הוא מתכנן להיפטר ממלאי של מסקינטייפ ופשוט שם כל מיני חפצים כמו כוס / פמוט / ואזה כדי להמחיש לנו באיזה גודל הדבק ;)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הורים לפעוטות, זה בשבילכם:

אני מוסר פחית קטנה של סימילאק איזומיל שלב 2 (גיל שנה ומעלה). הפחית מלאה למעט מנה אחת שהשתמשנו בה. כמובן שהיא עודנה בתוקף ובטוחה לחלוטין לשימוש.

נמסרת עקב חוסר התאמה לבטנה העדינה של בתי היקרה.

Isomil_Taf_233x223.png&w=233&h=225&cp=1&rs=0&rb=1&q=0

נמצא באיזור השרון, עמק חפר והמרכז. מוזמנים ליצור קשר בה"פ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...