Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה מונע ממנו להחסיר רישומי נסיעות של העובד מהעבודה לבית אחרי העבודה ומהבית חזרה לעבודה בבוקר?

פקיד שומה מחוז דן. וזה לא עניין של "להחסיר", הכל מנוהל כנגד קילומטראז'.

השאלה היא למעשה האם ההטבה נועדה לעזור לעובד בעבודה, או שמה היא מיועדת לעשות לו את החיים לקלים יותר.

בגלל זה הדוגמה של המסך לא ממש עובדת.

חניה זה לוקסוס, אז הוא צריך לשלם.

ככה לפחות חושבת הממשלה שלנו, וככה החניות במדינה נראות (תל אביב?)

לרוב זה קו מטושטש עד לא קיים ולא רלוונטי בחיים האמיתיים. מכונות קפה ב6000 שקל, מכיר? טיסות בביזנס, מכיר? שכר דירה של 40 דולר למטר? כסאות ב8K ויותר? גם מס הכנסה מכיר, מסתבר. כמו שאמר לי רואה החשבון שלי פעם, המספרים האבסולוטיים משנים פחות, הכל עובד באופן יחסי למחזור. כל עוד הכל הגיוני והעסק שלך בסופו של דבר מרוויח כסף עבור המדינה, יש כר נרחב למדי לרישום הוצאות.

אם תתחיל לבדוק כל דבר כלוקסוס או לא, כל התהליך יהיה מסובך משמעותית. לא מדובר כאן במדיניות מיסוי, שכן מס הכנסה היה נטפל לאלפי עניינים אחרים, מהותיים יותר וקלים יותר לגביה. בסך הכל מדובר במס נוסף לצורך מימוש מדיניות תחבורה, או מדיניות תחבורה לצורך מימוש מס, אני עוד לא בטוח. ואם אתה רוצה שהעובדים שלך יגיעו בזמן וילכו בזמן, ויעשו את זה כשהם שומרים על מצב פיזי שפיר, אתה רוצה שתהיה להם חניה, במיוחד בתוך תל אביב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משרד הוא לא רק לעובד אל ללקוח שבא לעובד.

עסק מכובד צריך לשבת במשרד מכובד ורצוי גם יקר בשביל הרושם. את הרכב של העובד אף אחד לא רואה ואת הלקוח גם לא מעניין באיזה רכב העובד מתנייד איתו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עסק מכובד צריך לשבת במשרד מכובד ורצוי גם יקר בשביל הרושם. את הרכב של העובד אף אחד לא רואה ואת הלקוח גם לא מעניין באיזה רכב העובד מתנייד איתו.

בהייטק הרושם היחידי שהמשרד צריך להשאיר הוא על העובדים עצמם, באופן אירוני. אין אורחים, חוץ מהמשקיעים בהתחלה והliquidators בסוף.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תלוי, אם אתה מנכ"ל של חברה ונוסע במיצובישי סופר לנסר אז זה אומר משהו על החברה.

(מבוסס על סיפור אמיתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
(מבוסס על סיפור אמיתי)

יש לי חבר שבתחילת דרכו בארה"ב "חיזר על הפתחים" למצוא עבודה. כיוון שהיה די מחוסר כל, הכין לעצמו חליפה יוקרתית, שעון יוקרתי ותיק דוגמאות מהודר (שטיחים מקיר לקיר). משרד לא היה לו והוא נסע בטרנטה ישנה. כשהיה מגיע ללקוח, היה מחנה שני רחובות מהמקום כדי שלא יראו עם מה הגיע. אחרי שקיבל את העבודה ומקדמה, היה מגיע למקום עם בגדי עבודה וחבר נוסף ומבצע אותה אל מול עיניו המשתאות של המזמין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תלוי, אם אתה מנכ"ל של חברה ונוסע במיצובישי סופר לנסר אז זה אומר משהו על החברה.

(מבוסס על סיפור אמיתי)

זה אומר משהו, ולא תמיד טוב. צניעות היא לא ערך עליון, מה גם שבהרבה מקרים זו לא בדיוק צניעות אלא צביעות, גישה פטרנליסטית לחינוך העובדים להסתפקות במועט על ידי דוגמא אישית.

אני בעד היררכיה ברורה שמגובה במקצוענות תואמת. שהמנכ"ל יסע בX5, אבל שיתנהג כמפקד הארגון, על כל המשתמע מכך.

כמו כאן בקארספורום.

(ואלו היו 20 שניות על מנטרות ניהוליות)

פורסם

אני אישית מאוד מעריך אנשים שעובדים איתי בארגון ואע"פ שהם נמצאים באמצע הצלחת יודעים גם לחסוך לארגון כסף, וגם לשמש דוגמא לעובדים.

וזה שהמנכ"ל נוהג במיצובישי לאנסר לטעמי לא מראה על קמצנות, חוסר יכולת להנהיג או כל דבר אחר, זה סה"כ אומר שהוא יודע לשלוט בהוצאות גם אם הוא יושב בראש הפירמידה.

זה אני והעדפות שלי, אתה תעדיף לעבוד בחברה שהמנכ"ל בה נוהג על X5 ספורטיבית אקזוטית או מה שלא יהיה שיתחשק לו, אבל אל תתפלא כשאתה או החבר הכי טוב שלך שעובד במשרד ממול ילכו הבייתה.

אבי.

פורסם
שהמנכ"ל יסע בX5, אבל שיתנהג כמפקד הארגון, על כל המשתמע מכך.

כמו כאן בקארספורום.

(ואלו היו 20 שניות על מנטרות ניהוליות)

מממ...

X5, מפקד ארגון... במה אתה עובד? אינטגרציה ושיווק של ניירות מגולגלים וצמחים? :lol::shock:

פורסם
אני אישית מאוד מעריך אנשים שעובדים איתי בארגון ואע"פ שהם נמצאים באמצע הצלחת יודעים גם לחסוך לארגון כסף, וגם לשמש דוגמא לעובדים.

וזה שהמנכ"ל נוהג במיצובישי לאנסר לטעמי לא מראה על קמצנות, חוסר יכולת להנהיג או כל דבר אחר, זה סה"כ אומר שהוא יודע לשלוט בהוצאות גם אם הוא יושב בראש הפירמידה.

זה אני והעדפות שלי, אתה תעדיף לעבוד בחברה שהמנכ"ל בה נוהג על X5 ספורטיבית אקזוטית או מה שלא יהיה שיתחשק לו, אבל אל תתפלא כשאתה או החבר הכי טוב שלך שעובד במשרד ממול ילכו הבייתה.

אבי.

שיהיה מקצוען, שלא יסתתר מאחורי הרכב הפשוט שלו, ולא יתנהג כאילו שהוא אחד מהחבר'ה כשכל העולם יודע כמה כסף הוא לוקח בסוף השנה (אם זו חברה ציבורית נניח). לא שהוא צריך לקנות רכב יקר בכוונה - זה פשוט צריך להיות non-issue.

מנכ"ל חברה של יותר מ30-40 עובדים, שמרוויחה כסף ונוסע בלאנסר לא אומר לי דבר על שליטה בהוצאות. מה שזה כן אומר לי זה שהבנאדם מתעלם מנורמות חברתיות על גבול האוטיזם, או פשוט "עושה דווקא", בשביל שכולם ידברו מאחורי הגב על כמה שהבוס שלהם צנוע וכמוהם, ואף עובד לא יעז לבקש אוטו קבוצה 3. זה לא מחמיא בשום צורה. מבחינתי, אם הוא לא מסוגל לבחור אוטו נורמלי, הוא כנראה לוקה בעוד כמה בחירות. אף אחד לא אומר שיקנו S קלאס, כן? דיברתי ספציפית על לאנסר. אקורד 2.4 זה בסדר גמור בכל קנה מידה, למשל, גם אם אתה לא ממש אוהב מכוניות.

אני יודע שהדברים האלה נשמעים מזעזעים לכמה נפשות טובות כאן, אבל זה מה שלמדתי, מההיכרות שלי עם לא מעט דמויות, חלקן עם יותר כסף וחלקן עם פחות, והמון חברות, במצבים כלכליים מגוונים - זו רק הפשטה גסה של תפיסת העולם שלי בנוגע לחברות ומעסיקים שמתבשלת הרבה זמן, גם כאחד שרואה הרבה וגם כמישהו שמעסיק אנשים בעצמו.

פורסם

כשזו חבהר של 30 עובדים הוא חייב רכב ייצוגי אבל כשזו חברה מוכרת ורווחית עם אלפי עובדים הוא יכול גם לבוא באוטובוס.

כשנסעתי ללונדון לחתום חוזה עם מנהל דסק אירופה והמזה"ת של חברה עם מחזור של בערך פי 2 מתקציב מדינת ישראל הוא בא לפגוש אותי עם היילקס ואחרי שהפרנו קצת את היחסים הוא פשוט אמר שבתפקיד שלו ובחברה כזו הוא כבר לא צריך להיות יצוגי ויכול לנסוע במה שבא לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה יכול גם להיות סגווי (שמעתי פעם שגיל שוויד מגיע ככה, אין לי מושג אם זה בולשיט או לא). העיקר שלא יהיה בזה מין ה"אני אחד מהחבר'ה".

• תוכן חדש...