Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3364779,00.html

עכשיו, שאלה לי אליכם חברי הפורום המכובדים:

מקום העבודה הקודם בו עבדתי העניק לי עט פיילוט שחור. העט שימש אותי במשך היום בעיקר לצרכי עבודה, אך המשיך איתי הבייתה בסוף היום. כמובן שעשיתי איתו רשימות פרטיות; כיוון שהדיו חינם, הוא שימש אותי גם להגשת עבודות באוניברסיטה וכתיבה בהרצאות, מעבר לרשימת הקניות לסופר.

כמה שווי שימוש אני צריך לשלם? לבקש מהמעסיק לגלם?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תחבורה ציבורית לא יודעת להתנהל אז האזרח ישלם :twisted: .

אם תתן לנרקומן מיליון שקל ותגיד לו להפסיק עם הסמים הוא יפסיק ?

פורסם

אין מה להשוות עט שמחירו 5 ש"ח לתשלום על חניה שבמקומות מסויימים מגיע עד 1000 ש"ח לחודש. למרות זאת לא מדובר לדעתי בהטבה שיש לשלם עליה מס, אין שום הנאה לעובד מזה והכל לצרכי העבודה בלבד.

פורסם

בקיצור אתה גונב עטים מהעבודה במקום לקנות בדיונון, זה מה שאתה אומר למעשה.

מקום חניה מקורה בבניין הייטק ממוצע עולה בחודש כ100 דולר פלוס ארנונה על השטח. במידה ואין מקום חניה צמוד בהרבה מקרים מקבל העובד תוספת הוצאות רכב למטרות חניה, סכום אשר מגולם במשכורת כלומר יש על זה כבר מס.

גם אם היו ממסים את זה ב100 אחוז ,זה לא היה גורם לי לוותר ולהתנייד בתחבורה הציבורית המזעזעת שיש במדינה.

המדינה צריכה להבין שמעודדים תחבורה ציבורית ע"י שיפור התחבורה הציבורית. כל דרך אחרת רק תרוקן את כיסי האזרחים אבל לא תגרום לשינוי. לדחוף את הציבור בכוח לנסיעה בתחבורה הציבורית שיש כיום (שבקושי מתמודדת עם כמות הנוסעים שיש כיום) יגרום אבדן כספים עצום למשק הרבה יותר ממה שניתן לחשוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם לא נחסום כבישים תקבלו גם מס גומי על הצמיגים

מי ירים את הכפפה במקום להמשיך לשבת על המחשב?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אין מה להשוות עט שמחירו 5 ש"ח לתשלום על חניה שבמקומות מסויימים מגיע עד 1000 ש"ח לחודש. למרות זאת לא מדובר לדעתי בהטבה שיש לשלם עליה מס, אין שום הנאה לעובד מזה והכל לצרכי העבודה בלבד.

לעובד כן יש טובות הנאה מחניה.

תאר לך שהית צריך לחפש כל בוקר חניה? תאר לך שלא הית מוצא קרוב והית צריך להחנות רחוק וללכת רבע שעה ברגל לעבודה?

עכשיו אתה מבין כמה הנאה יש לך כשאתה מקבל מקום חניה קבוע (ולרוב גם צמוד לעבודה)?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המדניה מנסה לדמות את חו"ל.

אישתי הולכת לעבודה ברגל (אחות בבית חולים), אמרתי לה תסעי עם האוטו, היא לא רצתה בגלל שאפילו אחיות ורופאים צריכים לשלם על חניה ולא מקבלים על זה החזר.

ולא רק בבתי חולים אלא בעוד מספר מקומות (אני מתגורר בשוויץ).

פורסם

תעברו לדו"ג.

אין בעיות למצוא מקום חניה.

החניה בחינם.

אין פקקים.

חוסכים זמן.

חוסכים כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם הנסיעות אפילו באוטובוס שהמעביד משלם (והוא חייב לשלם לפי חוק) חייבים במס אז למה לא חנייה?

אני מקווה רק שהמהלך הזה יעודד את כל חברות ההי טק לעבור לפריפריה איפה שחנייה לא עולה והמשרדים עולים עשירית ממה שבת"א.

בכלל אם הנהלת הרכבת היתה קצת יותר חכמה היא היתה בונה על התחנות מגדלי משרדים ואז גם היו יותר נוסעים ברכבות וגם היתה לה הכנסה יפה משכירות כשהמדינה מרויחה את פיזור העומס מת"א לשאר ערי הפריפריה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם המצב כיום, יש משרדים באזור ת"א ושאר אזור המרכז (פ"ת למשל) במחירי ריצפה ברמת פריפריה.

אלפי מ"ר של משרדים עומדים ריקים ומחכים לשוכרים.

הדרך היחידה להעביר חברות לפריפריה היא ע"י תמריצים מהמדינה כפי שעשו למשל במחלבות טרה הממוקמות ביגאל אלון בת"א, אשר יועברו דרומה.

כנ"ל לבי אינטל קריית גת וכו'.

תעברו לדו"ג.

אין בעיות למצוא מקום חניה.

החניה בחינם.

אין פקקים.

חוסכים זמן.

חוסכים כסף.

.

אתה יודע כמה לוקחים על חניה בבית חולים במחלקת שיקום או לחילופין כמה עולה חלקת קבר פלוס מצבה (כלומר חניית עולמים) ?

זה יוצא לא משתלם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ע"פ החוק - חינם.

המצבה זה כבר כסף קטן. חוץ מזה כמדומני שבטל"א נותן איזה מענק לשארים בכדי שיוכלו לממן מצבה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בקיצור אתה גונב עטים מהעבודה במקום לקנות בדיונון, זה מה שאתה אומר למעשה.

מה?! איך הגעת לזה?

מדובר על עט שגם ככה בכיס.

פורסם
לעובד כן יש טובות הנאה מחניה.

תאר לך שהית צריך לחפש כל בוקר חניה? תאר לך שלא הית מוצא קרוב והית צריך להחנות רחוק וללכת רבע שעה ברגל לעבודה?

עכשיו אתה מבין כמה הנאה יש לך כשאתה מקבל מקום חניה קבוע (ולרוב גם צמוד לעבודה)?

לזה קוראים תנאי העסקה, זו לא טובת הנאה. נניח למשל שבמקום עבודה מסויים מופעל מזגן כל היום ובמקום האחר לא, האם מי שעובד במשרד הממוזג צריך לשלם על ההטבה? ברור שלא. ככה גם האפשרות לחנות בסמוך למקום העבודה במקום לחפש חצי שעה חניה וללכת רבע שעה ברגל.

• תוכן חדש...