Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעסיק לא חייב לתת רכב ולא חייב לתת חניה. הוא חייב לתת נסיעות בתח"צ.

מעסיק לא חייב לתת מזגן. הוא נותן מזגן כי הוא רוצה.

המחוקק קובע מה יחשב כהטבת שכר ומה יחשב כתנאי עבודה מינימליים.

כל הטבה שמעסיק נותן חייבת במס - גם מתנות לחגים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה רק שהמהלך הזה יעודד את כל חברות ההי טק לעבור לפריפריה איפה שחנייה לא עולה והמשרדים עולים עשירית ממה שבת"א.

בכלל אם הנהלת הרכבת היתה קצת יותר חכמה היא היתה בונה על התחנות מגדלי משרדים ואז גם היו יותר נוסעים ברכבות וגם היתה לה הכנסה יפה משכירות כשהמדינה מרויחה את פיזור העומס מת"א לשאר ערי הפריפריה.

:mm_yeah:

דברי חכמה.

לא מעניין אותי העידוד לתחבורה ציבורית שהיא גם ככה מפגרת.

מעניין אותי הפיתוח של הפריפריות ,הצפון והנגב!

הרעיון של מגדלי משרדים בתחנות הרכבת רעיון מצוין ואפילו ישים לאור כל תחנות הרכבת החדשות שנבנות על הקו החדש לכיוון

ראשון לציון!

פורסם

2 תובנות אדירות שהבנתי מהכתבה.

בשנות ה-70 רק שלושה אזרחים מתוך עשרה נסעו ברכב פרטי. היום עלה המספר לשמונה מתוך עשרה",

מדהים.

בשנות ה 70 רק לאזרח אחד מתוך עשרה היתה טלויזיה צבעונית.

היום לכולם יש. ולא רק זה - יש לפושעים גם LCD.

למסות ומייד!!

דברים לא עברו כי העדיפו את הטוב מאוד על הטוב, כלומר במקום להסתפק ב-80% ולהתקדם תוך כדי תהליך העדיפו חלק מהגורמים להשיג את ה100%

לזה אני כבר צריך עזרה שלכם.

למה התכוון האוטיסט?

פורסם

למישהו באמת נראה שאנשים יעברו לתחבורה ציבורית?

למה לי לעלות על אוטובוס עם אנשים חולים, ילדים שעושים רעש, לכלוך ונהג שנוסע כמו מטורף ונוסע דרך מסלול של שעה וחצי, כשאני יכול פשוט לעלות לאוטו שלי מתי שבא לי ולהיות בסביבה נקיה ואישית, שבה אני זה ששולט על הכל?

עכשיו אני יוצר מהבית כדי לאסוף חברה ללימודים.

אם היא לא הייתה נוסעת אתי, היא הייתה צריכה לצאת מהבית לפני שעה ורבע ולהחליף 4 אוטובוסים.

פורסם
מעסיק לא חייב לתת רכב ולא חייב לתת חניה. הוא חייב לתת נסיעות בתח"צ.

מעסיק לא חייב לתת מזגן. הוא נותן מזגן כי הוא רוצה.

המחוקק קובע מה יחשב כהטבת שכר ומה יחשב כתנאי עבודה מינימליים.

כל הטבה שמעסיק נותן חייבת במס - גם מתנות לחגים.

.

לא ממש - יש דברים שהם בגדר הסביר והמועיל לפרודקטיביות של העסק. נגיד אם תקנה לעובד שלך מסך 24", זה עדיין לגיטימי (כלומר נרשם כהוצאת עסק פטורה ממס לכל דבר ועניין).

הסיפור עם החניה קשור לעובדה שרשויות המס, בצורה תמוהה, לא מכירות בהוצאות הנסיעה לעבודה לצורך מס. אם הנסיעה לא, אז למה החניה כן? זה נותן רוח גבית לשודדים באוצר.

בכל מקרה, אני רואה בעיה פרקטית די רצינית כאן, הרי ברוב מקומות העבודה, החניות אינן פרטיות אלא משותפות על בסיס "כל הקודם". מה יעשו? יתנו חניה רק לאלו שיסכימו לשלם מס? ומה לגבי מפעלים בהם החניות אינן מושכרות, אלא חלק משטח המפעל? גם על זה יגבו?

אני לא מבין את זה. קודם כל אתה חרא, ואז אתה מתמנה למשרות האלו, או שבין לילה לאחר שאתה שומע על המינוי, אתה הופך לכזה? זה נראה לי כמו רעיון טוב לתוכנית ב"יס-דוקו" - לעקוב אחרי אדם, מרגע ההריון ברחם אמו, דרך הלידה, החינוך בגיל צעיר, האהבה הראשונה, הצבא והלימודים, ועד הפיכתו לבירוקרט מניאק. איך הילד הרך שחלם להיות אסטרונאוט, או לפחות טייס, הפך במרוצת השנים לפקיד עם נשמה של שטן, טמטום של משתתפת ריאליטי ואטימות של כספת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הם כנראה יגבו מס רק על חניות שהעסק משכיר בשביל העובד ולא על חניה בשטח המפעל או חניה משותפת שאתה לא משלם עליה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

roee,

הדוגמה של המסך 24 לא טובה, המסך שייך לעסק ולמלאי שלו. המסך מקבל גריטה שנתית ומתחדש. נכון שהמעסיק יכול לקנות גם מסך 15. זה משול לרכב עבודה שקונה המעסיק - הוא יכול לקנות קנגו משומש והוא יכול לקנות טרנזיט חדשה. שני הכלים האלה (בהנחה שהקנגו תשאר בחצר העסק בסוף יום), לא עולים לעובד דבר וחצי דבר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
roee,

הדוגמה של המסך 24 לא טובה, המסך שייך לעסק ולמלאי שלו. המסך מקבל גריטה שנתית ומתחדש. נכון שהמעסיק יכול לקנות גם מסך 15. זה משול לרכב עבודה שקונה המעסיק - הוא יכול לקנות קנגו משומש והוא יכול לקנות טרנזיט חדשה. שני הכלים האלה (בהנחה שהקנגו תשאר בחצר העסק בסוף יום), לא עולים לעובד דבר וחצי דבר.

.

אתה דיברת על שיקולי מס לעומת הטבות לעובדים. אז עזוב את המסך - אם המעסיק שוכר לעובד חדר גדול יותר, העובד חייב במס? ואם במקום למקם את העסק בלוד, ממקמים ב"מגדל פלטינום" ברחוב הארבעה בת"א, גם אז? שני הדברים הם הוצאות שלא למלאי, שמוכרות בצורה מלאה ללא פחת.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
איך הממשלה יודעת אם הרכב נשאר בעסק בסוף היום או שהעובד נוסע איתו לבית?

אם זה רכב שירות (כזה שאינו צמוד לעובד ונשאר בסוף היום במקום העבודה), על המעסיק לנהל רישום נסיעות.

פורסם

השאלה היא למעשה האם ההטבה נועדה לעזור לעובד בעבודה, או שמה היא מיועדת לעשות לו את החיים לקלים יותר.

בגלל זה הדוגמה של המסך לא ממש עובדת.

חניה זה לוקסוס, אז הוא צריך לשלם.

ככה לפחות חושבת הממשלה שלנו, וככה החניות במדינה נראות (תל אביב?)

פורסם
אם זה רכב שירות (כזה שאינו צמוד לעובד ונשאר בסוף היום במקום העבודה), על המעסיק לנהל רישום נסיעות.

ומה מונע ממנו להחסיר רישומי נסיעות של העובד מהעבודה לבית אחרי העבודה ומהבית חזרה לעבודה בבוקר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

roee,

למה אתה צריך לצטט הודעה מעליך גם ככה חץ כבר לא צעיר :wink:.

המשרד בפלטיניום אינו כמו הרכב לעובד. רכב לעובד משול לכך שהמעסיק היה משלם את שכירות מגורי העובד.

.

• תוכן חדש...