Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא מאמין שנכשלתי טסט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטסטר היה כל כך רציני וקר, שגרם לי לנהוג כמו דביל! באתי עם כ"כ הרבה ביטחון בנהיגה, והכל ירד ברגע שהוא נכנס לאוטו והתחלתי לנהוג. הרגל רעדה על הגז ועל הקלאץ', שחכתי איך לפנות כמו בנאדם...

האכזבה מעצמי משפילה !

פורסם

על מה הכשילו אותך? בלמים, זיהום אוויר, לוחית רישוי?:lol:

בנימה רצינית יותר, מה חשבת שהטסטר יתחיל לדבר איתך על פוליטיקה ויציע לך סיגריה? זה תפקידו של הטסטר ואם הושפעת מכך אולי אתה צריך עוד כמה שיעורים (או כדורי הרגעה).

פורסם

תכלס הבחור מעלי צודק, הטסטר כולה עושה את העבודה שלו, ואם תחת לחץ הכי בסיסי לא הצלחת להתאפס על עצמך, כניראה שאתה עדיין לא מוכן לנהוג לבד, כי על הכביש, אתה תתקל בהרבה מצבים כאלה.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
הטסטר היה כל כך רציני וקר, שגרם לי לנהוג כמו דביל! !

הבוחן לא צריך להשפיע עליך ועל הנהיגה שלך, אם זה קרה אתה צריך לעבוד על כך לפעם הבאה שתגיע לבחינה שוב.

מכאן ולהתחיל להדביק לו פרשנויות להתנהגות "רציני וקר" הדרך די ארוכה, הוא עושה את עבודתו והעבודה שלו היא לבחון אותך איך אתה נוהג על הכביש ומתפעל את הרכב בזמן הקצוב שניתן לכם.

מה הייתה הציפיה שלך ממנו? שיתן לך שוקולד וסוכריה לפני הטסט? :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שרוב הלחץ מגיע ממחשבה של "זה הרגע, אני חייב לעבור, אם אני לא אעבור" וכאלה שהתלמיד חושב.

בכל זאת, הטסט הוא הרגע שבשבילו הוא עבד קשה וחיכה לו הרבה זמן.

פורסם

אם לחץ זה הבעיה שלי, בקש מרופא משפחה כדורי הרגעה (כמובן תסביר לו את הבעיה, כדי שלא ייתן לך משהו שישלח אותך לעופף עם פילים ורודים בשמיים).

שכחתי את השם של הכדורים (נדמה לי דראלין או משהו), אבל זה נמכר בכל בית מרקחת ועולה שקלים בודדים, אך במרשם רופא בלבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צודקים שאני האשם, אבל בכל זאת יכולתי ליפול על טסטר נחמד ומרגיע.

מה שהכי מצחיק, זה שהסיבה העיקרית שנכשלתי הייתה ש"אין דבר כזה קו עצירה אחרי מעבר חצייה".

בכניסה לצומת, היה מעבר חצייה ולאחריו קו עצירה (בוודאות, אח"כ הלכתי לבדוק את זה), ומכיוון שלא היו הולכי רגל, חיכיתי לרגע המתאים לעבור כשהמכונית לפני הקו עצירה, כלומר על המעבר חצייה. אחרי דקה בערך הגיעו הולכי רגל, והטסטר אמר לי שזה לא חוקי לעשות את זה, אין דבר כזה קו עצירה אחרי מעבר חצייה והתחלנו בוויכוח כשאני יודע שאני הצודק. אבל טסטר זה טסטר, ובמהלך הוויכוח הוא אמר לי "בוא נעשה עכשיו סיבוב ונבדוק", אמרתי לו שאם הוא אומר הוא יודע, וויתרתי על ההצעה (שבדיעבד, חבל מאוד). בקיצור, ככל שאני חושב על זה יותר אני לא מבין איך זה יכול להיות... זה פשוט לא הגיוני שטסטר לא יידע את זה ועוד אחד שהוא כמה שנים בתחום, אז משהו כאן לא מסתדר לי.

פורסם
זה פשוט לא הגיוני שטסטר לא יידע את זה ועוד אחד שהוא כמה שנים בתחום, אז משהו כאן לא מסתדר לי.

א) הגיוני או לא, אם אתה רוצה לעבור, אל תתווכח עם טסטר.

ב) מה שמביא אותי לנקודה השניה. לצערי לטסטרים בארץ יש יותר מדי כח, ופחות מדי אכיפה, ואם תעבור או לא, מאוד תלוי במצב רוח של הטסטר, כך שאתה יכול ליפול על טסטר רחמן ואתה יכול ליפול על אחד שאימו נותנת שירותי ליווי למחייתה.

וגם אם תנהג בצורה מושלמת (וזה מה שאתה אמור לעשות בטסט), תמיד אפשר למצוא או אפילו להמציא סעיפים להפיל אותך. לדוגמא, לכתוב משהו כמו "חוסר ביטחון עצמי", או אפילו לכתוב עבירות שלא קיימות. למה? ככה. כי לטסטר אמורה להיות כמות נכשלים, ואם יותר מדי יעברו, הממונים עליו לא יראו בעין יפה את ה"אובייקטיביות".

דבר אחד טוב, הוא שבשנים האחרונות התחילו לאכוף חזק את הקטע של לקיחת שוחד, ולכן טסטרים לא לוקחים שוחד מחשש שזוהי בדיקה, ולכן ישר יביאו את מה שמציע להם בקשיש, לתחנת משטרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...