Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומטי(רובוטי כמו שהבנתי מקריאה בפורום)

94000 ק"מ

יד 2 שתיהן פרטיות

מבקשים 35 אלף. לטענת המוכרת ספר טיפולים ללא רבב.

אז מה אתם אומרים? שווה ? לגבי הדגם עצמו אני די סגור - צריכת דלק נמוכה וחניה קלה זה בדיוק מה שאני צריך

השאלה היא אם המצב המתואר שווה בדיקה או שכדאי לחכות להזדמנות אחרת(אין הרבה למכירה )

בנוסף מה דעתכם על הגיר הרובוטי בפנדה(מי שמכיר) מבחינת אמינות?

תודה.

פורסם

חבר רכש כזאת מאותו שנתון כשהמחירון היה 35,500 לפני כשבעה חודשים. הרכב שהוא קנה היה עם היסטוריית טיפולים ועבר את הבדיקה ללא רבב. ולמרות זאת, החבר שילם קצת פחות מ-35,000.

לפי מחירון יד 2, המחיר כיום הוא 32,500. אינני פוסל תשלום מעל המחירון אם הרכב באמת במצב מושלם, אבל 2,500 ש"ח לדגם שאינו נחשב לנדיר במיוחד זה לדעתי האישית סוג של הגזמה, ואני עוד בורר את מילותיי בזהירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...