Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני לא אוהב לכתוב דחוף בכותרת כי לכל אחד הנושא שלו הכי דחוף. אבל זה קצת דחוף :oops:

מצאתי C3 2007

1600 סמ"ק

יד 1 מליסינג

35000 ק"מ (האוטו 3 שנים על הכביש)

אוטומט

עם אחריות לשנה.

מחירון 66000 מבקש 59000 ש"ח

מה אתם אומרים ? לקפוץ על הדיל ? :shock:

תודה רבה !

פורסם

אם הרכב במצב שאתה לא צריך ישר להשקיע עליו סכום נכבד על מה שלא באחריות אז זה נשמע לא רע.

הק"מ נמוך, הרכב באחריות אומנם ליסינג אבל המחיר תואם.

אם אתה קונה מחברת ליסינג שהיא עצמה נותנת אחריות (ולא מוסך מורשה) שווה לדעתי לעבור על הספר טיפולים ואולי אפילו לעשות בדיקה לפני קניה..

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

שלום,

הC3 הוא רכב מצויין שלא זכה למעמדו האמיתי בארץ בעיקר עקב בעיות תדמית של חברת סיטרואן.

הרכב מפנק, ביצועים טובים ולדעתי גם יפה בצורתו.

בנוגע לדיל - תבדוק במחירון לוי יצחק את ההפחתה של הליסינג בהתאם לסוגו (תפעולי, נהג יחיד, מימוני) ותקבל את המחיר מחירון האמיתי.

בנוסף, הרכב הז נמכר בפחות מהמחירון ואני בטוח שאם תחפש ותמצא אחת פרטית תוכל לקנות אותה במחיר מצויין.

תהיה בטוח שהחברות האלו לא מפסידות כסף והמחיר שהציעו לך עדיין כולל רווח נאה לסוכנות כך שאם אתה נעול על מה שראית ספציפית תוכל לסחוט עוד קצת מהמחיר בתנאי שתצנן את התלהבותך בפני המוכר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אז ככה האחריות היא לשנה של דוד לובינסקי, שזה המורשה, כמה שאני מבין. (חיפוש בפורום מראה שהוא לא ממש אהוד פה)

כל הליקויים שימצאו בבדיקה יטופלו.

בשקלול של לוי יצחק זה 57000 והורדתי אותו ל 58000.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אין טעות, אני כנראה אקנה אותו ב1000 שקל יותר ממה שמר לוי מציע.. אחרי הכל הוא לא בלחץ של זמן ומחפש רכב כבר חודשיים. הוא בטח נוסע במרצדס S600L.

פורסם

C3 של אחרי מתיחת הפנים היא מכונית לא תחרותית במיוחד. המנוע בסדר גמור אבל האבזור נמוך, נוחות הנסיעה בינונית, צריכת הדלק לא מרשימה, מרווח הפנים לא גדול (מאחור צפוף בברכיים) וסטנדרט הבטיחות... לא עומד כבר בסטנדרט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאתה תרצה למכור, לא יסתכלו איתך מחירון של שיכלול אלא ישר יחתכו לך במחיר כמה אלפים טובים עוד לפני שמצאו ליקויים.

מניסיון שלי, קשה למכור מכוניות כאלה בתור היד השניה גם אם הק"מ נמוך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

sronis - טעם וריח.. רציתי 2005 RUN-X והיא עולה 69,000 ורציתי 307 2004 והיא עולה 54,000... 2007 35,000 ק"מ, לי זה מתאים.

ToMeR - אני קונה רכב במחשבה מה התועלת שלי תצא ממנו, אני יודע שהסחירות שלו כשאני ארצה למכור זה משתנה אבל הקנייה לא סובבת סביב ספקולציית המכירה בעתיד.

בכל מקרה זו הבדיקה מקומפיוטסט, 2 צמיגים פסולים, מחר הוא שם לי חדשים ועשוה כיוון פרונט (האיקס בסרן הקדמי).

אני לוקח את האוטו, אז בבקשה למי שיש דברים שליליים להגיד שימנע מלהגיב, לדוגמא הבנאדם עם 9 הודעות בפורום שרשם לי בפרטי ואני מעתיק :

"שלום

לא לקנות בשום אופן !!!!!!!!!!!!!!!

הרכב לא אמין ועם מחירי חלקי חילוף מטורפים."

נשמע מקצוען, בעל מוסך עם 38 שנות ותק לפחות :lol:

c3.jpg

פורסם

בחיים לא ראיתי בדיקה כזו נקיה, ללא שום הערה בסעיף המנוע והגיר.

אני מניח שזו בדיקה שהמוכר (חברת ליסינג או סוחר רמאי) נתן לך ולא בדיקה שאתה ביצעת במכון בדיקה לפי בחירתך.

הרכב הזה לא הולך מעל המחירון וגם לא קרוב למחירון, במיוחד לא כשהוא מליסינג.

אם אתה מחפש דיל טוב מבחינה כספית בלי להתחשב ברכב עצמו, אז גם במקרה זה לא מדובר בדיל ספקטקולרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זאת בדיקה בקומפיוטסט שבוצעה היום אחה"צ, כשאני ואחי והפועל של דוד לובינסקי טרייד עומדים לבוחן על הראש והפועל ממש התרעם על זה שהגלגלים נראים חדשים והא קובע שהם פסולים... בדיקה כשרה, ומה שאמרת עכשיו זה בדיוק מה שאחי ובוחן אחר שם אמר - הרכב כמו חדש.

פורסם
sronis - טעם וריח.. רציתי 2005 RUN-X והיא עולה 69,000 ורציתי 307 2004 והיא עולה 54,000... 2007 35,000 ק"מ, לי זה מתאים.

מה זה "טעם וריח"? לא כתבתי לך שהאוטו מכוער. כתבתי לך איך הוא ביחס למתחרים. אין פה עניין של טעם וריח. בכל מקרה אם הבדיקה כל כך טובה ואתה אוהב את האוטו - קנה אותו. מה כבר יכול להיות. אם תחזיק אותו הרבה זמן אז עניין הסחירות יהיה כבר פחות משמעותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זאת בדיקה בקומפיוטסט שבוצעה היום אחה"צ, כשאני ואחי והפועל של דוד לובינסקי טרייד עומדים לבוחן על הראש והפועל ממש התרעם על זה שהגלגלים נראים חדשים והא קובע שהם פסולים... בדיקה כשרה, ומה שאמרת עכשיו זה בדיוק מה שאחי ובוחן אחר שם אמר - הרכב כמו חדש.

למעט עניין האיבזור הדל בדגם זה (2 כריות אויר ו-ABS), ככל הנראה זה המקסימום שאפשר לקנות במחיר הזה ובמודל הזה.

מבחינת מנוע-גיר האוטו מצויין, המנוע חזק מאוד לרכב הזה - מה שגורם לו להיות זריז עם צריכת דלק טובה. מבחינת נוחות יש להקפיד על צמיגים חדשים ללא כיתוב M+S (צמיגים רב עונתיים) מאחר והם קשים יותר ודופקים את נוחות הנסיעה ברמות שקשה לתאר. צמיגים רב-עונתיים זולים הם נחלתם של הרבה מכוניות ליסינג (אבל לא רק !!) שמתקינות צמיגי "CHAMPIRO" סיניים שנסדקים לחלוטין אחרי כשנתיים וקשים כמו אבן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
C3 של אחרי מתיחת הפנים היא מכונית לא תחרותית במיוחד. המנוע בסדר גמור אבל האבזור נמוך, נוחות הנסיעה בינונית, צריכת הדלק לא מרשימה, מרווח הפנים לא גדול (מאחור צפוף בברכיים) וסטנדרט הבטיחות... לא עומד כבר בסטנדרט.

בעניין הטעם והריח, נוחות הנסיעה בינונית - לטעמך, סטנדרט הבטיחות כבר לא - לטעמך, 60% מהזמן אני אשב כנהג עוד 35% מהזמן יישב לידי מישהו מקדימה וב5% הנותרים אני לא צריך מרווח לברכיים וכריות אוויר לחבר'ה בספסל האחורי.

אני לא מחפש להתנצח איתך, תודה רבה על הדעה שלך, אתה חושב X אני חושב Y.

איציק- אני אשים לב לצמיגים שירכיבו לי.

תודה רבה לכולם, כבר החלטתי לקנות את הרכב לאחר הבדיקה רק רציתי לשתף אתכם בתוצאות הבדיקה. מחר בע"ה אני אקח את הרכב לאחר התיקון הליקויים.

• תוכן חדש...