Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שאתה מודע לכך שציפוי אבץ ללא שיחרור מימן מידי הורס קפיצים וחלקי מתכת מחושלים. וידאת עם תרשיש שנעשים התהליכים הנכונים? אם כן, שווה לציין את זה ברשימה, לטובת אלו שאינם מודעים לנושא.

ערב טוב,

הנה התשובה שקיבלתי מליאור ברוך לפני מספר דקות לעניין הגמישות של חלקים שעברו גילוון ואני מצטט:

היי,

חימום למשך 15 דקות בתנור בטמפרטורה של כ-150-180 מעלות. יש לחמם את כל מה שיש לו אלסטיות/קפיציות, שכן תהליך הגילוון הופך את החלקים הקפיציים ל"קריספיים" והחימום מחזיר להם את הגמישות והקפיציות.

בהצלחה!

ליאור.

יתרה מכך, התקשרתי אל מפעל תרשיש ושוחחתי עם יעקב, מנהל העבודה, והוא אמר לי שהוא עושה טיפול לכל הקפיצים מיד לאחר הגילוון. לדבריו, הוא עושה זאת "אוטומטית".....הודיתי לו מאוד שנית, הן על השירות והן על הסבלנות.

מחר בבוקר, תמונות נוספות של משהו אחר (אני מנסה לבנות קצת מתח.....).

שלומי

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה, אם כי ככל הידוע לי גם תהליך הניקוי בחומצה שונה לקפיצים וכדומה. שיחרור המימן חייב להיות תוך שלוש שעות מסיום הציפוי. אבל הדבר חל גם על חלקים מחושלים. האם גם הם עברו טיפול דומה?

אני נמנע מטיפול כזה בחלקים מחושלים...

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
יפה, אם כי ככל הידוע לי גם תהליך הניקוי בחומצה שונה לקפיצים וכדומה. שיחרור המימן חייב להיות תוך שלוש שעות מסיום הציפוי. אבל הדבר חל גם על חלקים מחושלים. האם גם הם עברו טיפול דומה?

אני נמנע מטיפול כזה בחלקים מחושלים...

בוקר טוב לכולם,

אני מקווה שיעקב מחברת תרשיש עשה את מה שנדרש. בכל מקרה, אני פועל על פי הנחיותיו של ליאור שכבר ביצע גילוונים כאלה עבור האופנועים שהוא משפץ ועד כה הכל עובד אצלו בסדר גמור, ולכן אני מניח שמה שעובד אצלו יעבוד גם אצלי אם אנהג בדיוק על פי הנחיותיו.

כפי שהבטחתי אתמול, הנה עוד משהו קטן, והפעם מדבקות מקוריות. במהלך השיטוטים של ברחבי האינטרנט מצאתי כמה אתרים בספרד שמוכרים חלקי חילוף משומשים או חדשים לאופנועים מתוצרת ספרד (למשל בולטקו, מונטסה, ריג'ו, דרבי, בטא וכו'). אחד מהמוכרים מפעיל אתר לחובבי אופנועים ישנים מתוצרת ספרד (די דומה לאתר שלנו) ולפרנסתו הוא מייצר מדבקות מקוריות לדגמים השונים. העלות סבירה ביותר אם כי עלות עמלות הבנקים בישראל ובספרד היא פשוט שערוריה שמייקרת את העיסקה מאוד. כל אחד יעשה את החישוב שלו אם כדאי או לא. במקרה שלי, הכל כדאי........אין משהו יקר מדי עבור הנסיכים שלי (למרות שאם תשאלו את אשתי תקבלו בוודאי תשובה אחרת....).

אז הנה תמונות המדבקות. הזמנתי סט מלא שכולל מדבקות מיכל + מדבקות למכסי הצד + מדבקות לבולמים האחוריים, וכן סט כפול של מדבקות ל"בקבוקים" של המזלג הקדמי ומדבקות למכסה צד של האירופה שלי.. יש לי כמובן סט פלסטיקה מקורית חדשה עבור הנסיך (ראו באחד הדפים הקודמים בשרשור הזה) אבל אני מתכוון בהמשך לשפץ סט פלסיטקה משומש נוסף שנמצא אצלי כרזרבה (ככלל, אני שואף לכך שיהיה לי לפחות רזרבה אחת מכל חלק אפשרי ואם אפשר אפילו יותר). תהנו.

בהמשך אני אעלה עוד התקדמות שנמצאת כרגע בעבודה ואני מקווה שתסתיים עד יום שישי כך שבתחילת שבוע הבא אוכל לשתף אתכם ולשמוע את חוות דעתכם.

שלומי

P5060680.jpg

P5060678.jpg

P5060679.jpg

P5060676.jpg

פורסם

בוקר טוב לכולם,

עוד סוף שבוע עבר והפעם הוא נוצל לארגון . לאורך השנה האחרונה ביצעתי מספר רכישות עבור הדרבי, שלחתי חלקים שונים לשיפוץ ושיקום וכו'. הכל הוכנס ללא סדר מיוחד אל ארגז שנושא בגאווה את השילוט "חלקים חדשים". מה לעשות, ועם חלוף הזמן פרח מזכרוני מה רכשתי, מה שיפצתי וכו' (מה לעשות, הגיל עושה את שלו). היות וכך, החלטתי לנצל את השבת השקטה לארגון.

בין שאר האוצרות שמיינתי, נתקלתי בשלושה פריטים שרכשתי בספרד ולדעתי הם נדירים אפילו בספרד......מדובר במגן שרשרת, פנס אחורי והכי חשוב ומיוחד - מכסה מקורי לארגז הכלים (ממקום בצידו הימני האחורי של הדרבי, במקביל לאגזוז שנמצא בצד השמאלי והצורה של שניהם זהה). תמונה מצורפת כמובן.

בהמשך השבוע צפויים לחזור רוב החלקים ה"שחורים" מצביעה. מדובר בהמון חלקים ופריטים קטנים כי מדובר בחלקים של 2 אופנועים + רזרבות שנצברו במהלך הזמן. הכל עבר ניקוי חול, צביעת יסוד ולאחר מכן צבע שחור + לכה. תמונות בהמשך כמובן מיד כאשר החלקים יגיעו.

השלב הבא - פרוייקט שיקום הגלגלים.

שלומי

P7070767.jpg

פורסם
אשמח לסט מדבקות לדרבי וריאנט שלי .במידה ואתה עושה הזמנה נוספת אשמח שתזמין עבורי ואשתתף בהוצאות

היי לירוי,

אני לא מתכנן הזמנה נוספת של מדבקות בקרוב. יש לי את כל מה שאני צריך מבחינת מדבקות (ואפילו עם רזרבה קטנה כרגיל....).

בכל מקרה, הנה כתובת הדוא"ל של היצרן: [email protected]

אפשר לכתוב לו באנגלית. הוא משתמש בתוכנת תרגום ולכן מדי פעם יוצא תרגום מצחיק.

קוראים לו קרלוס סבסטיאן ויש לו אתר נהדר של אפנועי רטרו מתוצרת ספרד, די דומה לאתר שלנו. מומלץ לכולם להיכנס לבקר אותו. הנה כתובת האתר: http://www.amoticos.org/f11-derbi

דרך אגב, שלחתי לך בשבוע שעבר מייל מפורט לכתובת הדוא"ל הפרטית שלך. אני מקווה שקיבלת אותו. אם תצטרך עזרה, שלח אלי הודעה בפרטי או לדוא"ל הרגיל שלי.

כל טוב.

שלומי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום !

שמחתי לקרוא על כל תהלכי השיפוץ שלך עם הדרבי.בעקבות הפרסומים שלך החלטי גם לשפץ את הדרבי שלי.

אשמח מאוד אם תתן לי כמה טיפים .

חסרים לי כמה חלקים ואני מעונין להזמין גם מדבקות.

איך יוצרים אתך קשר?

פורסם

שלום רפי,

את המדבקות אתה משיג דרך הקישור שצירפתי בהודעה הקודמת. למוכר קוראים קרלוס. תכתוב לו באנגלית והוא יענה לך. העלות כולל כל משלוח ועמלות בנק היא כ-500 ש"ח.

אשר לחלקים, קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג בארץ. ניתן לבשיג באתרי יד 2 בספרד אבל הבעיה היא שלא כל הספרדים דוברי אנגלית וחלקם לא מעוניין להסתבך עם משלוח לחו"ל.

אתה מוזמן להתקשר - 0507-429966.

שלומי

פורסם

שלום לכולם,

כפי שהבטחתי בתחילת החודש, הנה תמונות של החלקים ה"שחורים" שחזרו אתמול מצביעה. העבודה הסתיימה כבר לפני כשבועיים אבל לא היה לי זמן וחשק ללכת ולאסוף אותם. מפגש אקראי עם שוטר בדרך אל הצבעי, שמטעמי נימוס לא אציין את עיסוקה של אימו ורק אציין שהיא ספקית שירות, הוציא לי את החשק לעשות משהו במשך שבועיים ולכן פשוט חזרתי הביתה מבואס ועצבני, שלא לדבר על החור בכיס והעלבון האישי לאינטילגנציה שלי. לא נורא, עברנו את פרעה והנשמה ביחד, נעבור גם את זה ואני ממשיך הלאה.

כפי שתראו בתמונות שלפניכם, יש לי כמובן מספר פריטים מכל סוג. זה מהסיבה הפשוטה שהחלטתי לצבוע את כל החלקים שיש לי, גם הרזרביים. זו מעמסה תקציבית לא קלה אבל בטווח הארוך תחסוך לי כסף וטירטור לעבור פעם נוספת את ההליך של ניקוי החול והצביעה. אני לא יודע מה יהיה בהמשך, אבל כמו שאני מכיר את עצמי בטח ארצה לשקם את נסיך 2 שיועד במקור להיות תורם איברים (ובשביל זה נסעתי לבקר את אורן בקיבוץ "בית זרע" כזכור לכם מהשרשור האחר שלי) ולכן אומנם בטווח המיידי ההתקדמות שלי תואט עקב בעיית תזרים מזומנים, אבל אני לא ממהר לשום מקום.

לחדי העין שביניכם, בטח תתהו מדוע גלגלי השיניים של הגלגל האחורי שונים בגודלם. התשובה לכך פשוטה. גלגל השיניים הגדול הוא המקורי שהגיע עם האופנוע והוא ירד מנסיך 2. גלגל השיניים הקטן יותר הוא תחליפי ושווק כ"קיט" ביחד עם גלגל שיניים קדמי שונה וקרבורטור 18 והוא ירד מנסיך 3. ה"קיט" הזה היה אמור להגדיל את המהירות הסופית ובמציאות כך אכן היה. אני וחבר שלי רכשנו בשנת 1982 2 דרבים עם מספרים עוקבים. אני ללא "קיט" וחברי כולל "קיט" (ההפרש היה 30 לירות/ש"ח ....370 לירות/ש"ח תעומת 400 לירות/ש"ח). בפתיחות הוא נשאר מאחור אבל במהירות סופית ראיתי רק את האגזוז שלו מתרחק.....

מעבר לכך, תראו בתמונות את המשתיק שנצבע, ואת ארגז הכלים. 2 חלקים מאוד מאוד נדירים כולל בספרד. את המכסה לארגז הכלים הצלחתי לרכוש בספרד ואתמול ארגז הכלים והמכסה שלו התאחדו אחרי שנים רבות והאושר היה רב......כמו כן, יש את תושבת המספר האחורית שעליה אמור לשבת הפנס האחורי. גם זה חלק מאוד נדיר ולא ראיתי כמוהו בארץ או למכירה באתרים בספרד.

אתמול הוכנסו 4 הגלגלים לעבודה (2 קדמיים + 2 אחוריים), 2 סטים כמובן. סט אחד לשיפוץ כולל החלפת שפיצים מקוריים חלודים לחלופיים ומעט עמידים יותר, הברקת ג'אנט, ניקוי חול וצביעת נאבות, חריטת דראמים וחידוש סנדלי ברקס, וכמובן פנימיות וצמיגים חדשים. הסט השני יעבור רק חריטה והתאמת סנדלים בשלב הזה ללא צביעה או החלפת שפיצים.

תהנו תהתמונות.

שלומי

P7290767.jpg

P7290768.jpg

P7290769.jpg

פורסם

הי שלומי,

ראשית רציתי לענות לך על גבי הפוסט שפתחת בנפרד אבל אני אנצל את הבמה כאן - היה לי לכבוד ולעונג! ראשית הכרתי אישיות מרתקת, שנית - עכשיו אני גם קצת שותף לפרוייקט שלך ושלישית -כיף לדעת שמישהו חולק איתך את המחלה.

ובעניין המחלה - אני חייב להגיד כאן קבל עם ועדה - שלומי הוא שרוט אמיתי (על דרבי..:lol: ) ורמת הבקיאות שלו בכל גומיה, דיסקית או פקק הקשורים לדרבי היא ברמה של אדיקות דתית. באירן היית בוודאי האייטוללה דרבינאי!

קיצר תמשיך לעדכן בפוסט המדהים שלך - וכמו שאמרתי לך אתה צריך לקבל מאונסק"ו הכרה כאתר שימור של דרבי.

בברכה אורן

פורסם

ערב טוב לכולם,

אורן אחי, אתה לא "קצת" שותף, אתה "הרבה" שותף. תודה על המילים החמות ותודה ענקית על הזמן שהשקעת בטיפול בשלדה של נסיך 2 ועוד יותר בטיפול במחלה שלי....תודה על הסבלנות ועל החברות, תודה על המקצועיות, ותודה מיוחדת מהנשמה על התאנים ששלחת לה. היא מאוד מקווה לקבל גם משלוח של רימונים ותמרים בהמשך ואם אפשר גם לזיתים היא לא תתנגד.....

אשר למחלה המשותפת לנו, וככל הנראה לכל קוראי הפורום שלנו, תודה לאל שעוד לא נמצאה תרופה.

הנשמה אישרה לחלוטין את המסקנה שלך באשר לגנים הפרסיים שקיימים בי ככל הנראה. היא בכלל טוענת שלהיות פרסי זה לא קשור למוצא גנטי אלא לאופי שמתפתח עם השנים ולכן היא אימצה בחום את הכינוי האייטוללה דרבינאי.

ועכשיו, אני רוצה לפנות אל כולכם במשהו שלא ממש קשור לענתיקות או לדרבי, אלא לחיינו ביומיום וליתר דיוק, לאולימפיאדה שהתרגשה עלינו בימים האחרונים.

כידוע לכם, ואם עוד לא ידעתם אז עכשיו תדעו, אני שונא כל דבר שקשור לספורט או לפעילות גופנית. אני פשוט לא מתחבר לחשק המוזר של להזיע ולהתאמץ ככה סתם. הנשמה לעומתי, ספורטאית מחוננת שלא מחמיצה אף משחק כדורסל, משחק כדורגל, וכל מריעין בישין אחר שמשודר בטלוויזיה. עבורה, האולימפיאדה היא חגיגה אמיתית.

היות וכך, הופתעתי למצוא אותה היום בשובי מהעבודה יושבת עצבנית מול הטלוויזיה ומקללת בכל פה את השדרנים. טוב, זה שהאשה קצת רגישה וקצת עצבנית, את זה חוויתי על בשרי בשנות המאסר הרבות שיש כאלה שקוראים להם בטעות נישואים. אבל להיות עצבנית על מישהו אחר חוץ ממני? ועוד מישהו וירטואלי? זו כבר ממש בגידה!!!!

שאלתי אותה למה ומדוע היא מעט נסערת והיא ענתה שזה בגלל חוסר הפירגון של השדרנים הישראלים לספורטאים שמייצגים אותנו.

הנה כמה דוגמאות:

המתעמלת שלנו, ילדה יפה ומקסימה, שהשקיעה בקוקו מפונפן ובבגד גוף עם נצנצים, שלחו את המסכנה לרוץ על קרש באוויר, שאפילו פועל סיני מיומן היה מפחד לעלות עליו, ועוד דרשו ממנה לעשות עליו "גלגלונים". פלא שהיא נפלה המסכנה? פעמיים? ובפעם השניה על הישבן? השדרים לא מבינים כמה כואבת למסכנה עצם הזנב? אבל הרשעים ישר מעליבים וקוטלים אותה עם ביקורת מגעילה.

ומה על השחיינים? איזה כובעים יפים הכינו להם? איזה בגדי ים צמודים שיראו בכל העולם שליהודים אין במה להתבייש לעומת השחיינים הגויים? מה הם אשמים ששלחו אותם להתחרות מול האיש מאטלנטיס? בדולפינים אנושיים? המסכנים היו בטוחים שהם משובצים לשחייה צורנית ולא לטירוף הזה. הנשמה אפילו תיארה שחיין מסכן וחמוד אחד שהגיע אחרון אחרי שהמציל עזר לו, והסבירה בהגיון שאם היו נותנים לו לרוץ ליד הבריכה בצמוד לשחיינים במקום לשחות איתם אז יש סיכוי שאולי הוא היה מצליח להתברג לשמינית הגמר במקצה של הנשים.

והנשמה ממשיכה ולא עוצרת. מיד היא שואלת על החברים מהג'ודו. למה מותחים עליהם ביקורת? הרי הם מייצגים את כולנו, גם את השדרנים המגעילים. תראה איזה גאווה ישראלית ויהודית יש להם, איך הם עולים מלאי גאווה למזרון, עם פיג'מה מגוהצת וכל זה בשביל לחטוף מכות רצח מאיזה יפני גמדי שמפרק למסכנים את העצמות. והם סובלים המסכנים בשביל כל עם ישראל, שלא יגידו חלילה הגויים שהיהודים לא יודעים לחטוף מכות. אפילו שלחנו לשם ג'ודוקא גרוזיני שאם תפגשו אותו בלילה בסמטה חשוכה יהיה מאוד לא נעים, והגרוזיני החמוד הזה התקפל כמו אקורדיון מול יפני מגעיל שכמעט חנק אותו למוות. והשופטים אפילו לא התערבו בגלל שהם אנטישמים!!! רק בסוף הסכימו לשפוך לו קצת מים על הראש כדי שיתעורר, באמת תודה רבה. חלאות.

והצלפים מה איתם? מסכנים. נתנו לאחד מהם מטרה במרחק מטורף של 10 מטר, אז פלא שהוא החמיץ? הוא רגיל לירות תחמושת רצינית או להשתמש באמצעים לפיזור הפגנות ידידותיים למשתמש, והנה נותנים לו רובה אוויר של ציפורים ורוצים שהוא באמת יפגע במטרה המרוחקת ממנו 10 מטר? נפלו על הראש?

כאן עצרתי את הנשמה לפני שאשמע ניתוח מעמיק על השנאה של השדרנים לשייטים ועל הסיכוי שלהם לטבוע מחר.

חמודה הנשמה נכון? ואני חושב שהיא בהחלט צודקת. אין מה לעשות, הגויים שונאים אותנו והתקשורת רק עוזרת לממזרים במקום לפרגן לספורטאים הנהדרים שלנו שכל מה שהם באמת רצו זה טיול חינם ללונדון הקרירה במקום הקיץ החם שיש לנו כאן.

מקווה שנהינתם לקרוא למרות שזה לא ממש קשור לאספנות או לדרבי.

שלומי

פורסם

והצלפים מה איתם? מסכנים. נתנו לאחד מהם מטרה במרחק מטורף של 10 מטר, אז פלא שהוא החמיץ? הוא רגיל לירות תחמושת רצינית או להשתמש באמצעים לפיזור הפגנות ידידותיים למשתמש, והנה נותנים לו רובה אוויר של ציפורים ורוצים שהוא באמת יפגע במטרה המרוחקת ממנו 10 מטר? נפלו על הראש?

שלומי

יקירי,

בקש מנישמתך לנחש מה קוטר הבול במטרה במרחק 10 מטר, לאחר מכן בקש ממנה לפגוע 60 פעם באותו בול.

רמז עבה - כינה יותר גדולה...

600px-10_m_Air_Rifle_target.svg.png

פורסם

הי שלומי ,

אני לא מבין איך אבל אתה פשוט מצליח להעיר לי את כל החושים שנרדמו ב- 23 שנים האחרונות.

לא חשבתי לשפץ גם את הגלגלים אבל שכנעת אותי. איפה אני יכול לחדש את השפיצים? את הג'אנט? והאם כדאי לשלוח לניקוי חול וצבע גם את הגלגל שינים ואת מכלול הברקס?

זה הדרבי שלי,בשלב זה הוא מפורק לחלוטין ואני ממיין איזה חלקים לשלוח לניקוי חול ולצבע כפי שראיתי אצלך גם בשלדה שלי יש לתקן את אותו חלק ששבור, האם לעשות את זה לפני ניקוי חול?[ATTACH]299383[/ATTACH]DSCF1093 copy.jpg

פורסם

שלום רפי,

אני שמח לשמוע שהתעוררת......איזה כיף לראות שיש עוד דרבי "חי" ושיש עוד מישהו שאיכפת לו מהכלים החמודים האלה.

הדרבי שלך נראה במצב מעולה, הרבה יותר מוצלח מכל 3 הדרבים המסכנים שלי שכפי שראית בתמונות היו במצב סופני כאשר התחלתי את המסע להצלתם.

כפי שהבנת בוודאי אם קראת את השרשור מתחילתו, לא היה לי שמץ של ידע או מידע כאשר התחלתי את המסע הזה לפני כשלוש שנים. עם הזמן, צברתי המון מידע וידע לגבי הדרבי, ואשמח לחלוק אותו איתך ועם כל מי שמעוניין. אני לא יודע לענות בצד המכאני של המנוע (בשביל זה אני נעזר בעמית) אבל אני יכול לסייע במידע לגבי כל השאר

אני אענה לך בקצרה על השאלות ששאלת, ואם תתקשר אלי אז אני כמובן אפרט הרבה יותר.

גלגלים - אתה צריך להתקשר אל דוד עמיאל או רון עמיאל מרחוב מולדת 9 בתל-אביב בטלפון 03-6875034

ברקסים - ממש בסמוך אליהם, ברחוב עליה, טכנו-ברקס, אתה צריך לדבר עם יעקב. תוכל כמובן לבקש מרון עמיאל לטפל לך גם בנושא הברקסים ישירות מול יעקב וזה יחסוך לך ריצות וגם יהיה חלק מתהליך העבודה של רון.

גילוון - תרשיש בחולון. כל הצירים, קפיצים וכו'. טלפון תוכל למצוא בגלישה באינטרנט

ברגים חלופיים - כל תבריג בדרך פתח תקווה. גם את הפרטים שלהם ניתן למצוא באינטרנט

צביעה - ארז דרור כמובן לחלקים ה"אדומים" בגלל המדבקות. את החלקים ה"שחורים" או "כסופים" תצבע אצל כל צבעי רגיל, אין שום דבר מיוחד.

ניקוי חול - יגאל, ליד גשר מעריב או גם בבית מרכזים (שכחתי את שמם). כל התיקונים צריכים להיות לפני ניקוי החול.

הלחמות - קיבלתי המלצות על מספר חברים בפורום ואם תרצה אתן לך כאשר נשוחח טלפונית.

יש עוד המון פרטים קטנים כגון ריפוד לכסא, תיקון בסיס לכסא, מערכת חשמל, וכו'. אל תזדרז כי אין לאן לרוץ.....תכנן מה אתה רוצה לעשות, צלם כל שלב, תייג וסמן בשקיות כל בורג וכל גומיה, וצפה לכך שהתהליך לא יהיה זול וגם לא קצר למרות שיש לך בסיס מצויין להתחיל.

הטלפון שלי הוא 0507-429966.

שלומי

פורסם

:x

הי שלומי ,

אני לא מבין איך אבל אתה פשוט מצליח להעיר לי את כל החושים שנרדמו ב- 23 שנים האחרונות.

לא חשבתי לשפץ גם את הגלגלים אבל שכנעת אותי. איפה אני יכול לחדש את השפיצים? את הג'אנט? והאם כדאי לשלוח לניקוי חול וצבע גם את הגלגל שינים ואת מכלול הברקס?

זה הדרבי שלי,בשלב זה הוא מפורק לחלוטין ואני ממיין איזה חלקים לשלוח לניקוי חול ולצבע כפי שראיתי אצלך גם בשלדה שלי יש לתקן את אותו חלק ששבור, האם לעשות את זה לפני ניקוי חול?[ATTACH]299383[/ATTACH][ATTACH]299384[/ATTACH]

אהלן רפי

קנית את הדרבי מחיים סירי?

אני לא מאמין שהוא מכר!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...