Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע "מנפח" ב-206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סתם עשית לעצמך חיים קשים.

היית מבקש מלכתחילה את דו"ח הבדיקות שבוצע במוסך המרכזי שם של פיז'ו, ולפי זה ממשיך הלאה.

בכל אופן העיקר שאתה מרוצה והכל הסתדר לטובה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו אני מבין למה לא נתנו לי את דף הבדיקות כי זאת היתה המצאה אחת גדולה אין לי שום נפילת לחץ!

כנראה ההיתי תמים בגלל שזה מוסך מרכזי והם אמורים להיות הוגנים וכול זה, אבל כנראה טעיתי וזה לא יקרה שוב.

כמו שאמרתי אין לי את הדף בדיקות כי לא קיבלתי אותו ולפי מה שחשבתי הוא לא קיים בכלל!

כן ביקשתי אותו כשלקחתי את הרכב מהמרכזי אך היועץ שרות שם התחיל לתרץ את עצמו בזה שאני לא צריך את הדף הבדיקה, זה לא יעזור בכלום ודברים כאלה, לא נתתי לזה צומת לב מיוחדת בזמנו אבל עכשיו הכול מסתדר לי.

למה היועץ שרות לא נתן לי את טופס הבדיקה!

לכול בעלי הפג'ו אני לא ממליץ בשום פנים ואופן לפנות למוסך זה, זאת טעות שלא תחזור על עצמה

אך לאומת זאת אני ממליץ בחום על המוסך של אורן מאורן שירותי רכב!

המון תודה לאורן על כול העזרה בזה לא רק בתיקון גם בהכול מהתחלה הוא לא הפסיק ליעץ לי בטלפון וכול פעם שההיתי צריך עזרה הוא ענה ועזר מכול הלב, תודה רבה!

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

לאחר הביקור האחרון שלי במוסך המורשה באזור(הלכתי כדי לקבל את כספי בחזרה על בדיקה לא נכונה)קיבלתי טלפון ממנהל המוסך "קראתי את מה שכתבת בפורום ההיתי רוצה לדבר איתך כשתגיע לקחת את הצ'ק" הגעתי היום למוסך התיישבתי מול מנהל המוסך שהתנהג לאורך כול הדרך בצורה אדיבה וישרה, והתחלנו לדבר והוא ההסביר לי שתוצאת הבדיקה קרתה בתום לב ובגלל טעות אנוש ולא היה שום ניסיון לעבוד עלי או סתם להוציא ממני כספים, לאחר כחצי שעה של שיחה קיבלתי את כספי בחזרה על הבדיקה, מנהל המוסך התנצל בפני על הטעות ונפרדנו כידידים.

ההיתי חייב להביא לידעתכם את העדכון הזה כי חשוב לי שאנשים פה יבינו שמוסך הילוך שישי הוא מוסך כן הוגן וטוב אף טעויות קורות לכולם!

בשרותי הצבאי עבדתי הרבה עם הילוך שישי ובכמה וכמה סניפים בארץ ואני חייב לציין שתמיד היה שרות אדיב ומקצועי.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...