Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך JBL GTO607C?

TDMK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב שלי, יש אפשרות לשים רמקולים קדמיים כול עוד העומק שלהם מתחת ל56mm. וכן, גם הגבהות עם טבעות MDF לא יעזרו במקרה זה - המרחק במקסימלי לפלסטיק בדלת הוא פשוט 56mm. על כן, נדפקתי. חוץ מבנייה שלא משתלמת לבחור עם תקציב דל כמו שלי, אין לי אפשרות לשים 75% מהרמקולים.

רמקולים שאני לא יכול לשים:

MOREL TEMPO

MOREL PULSE

וכול הMOREL DOTECH למיניהם - שום MOREL.

בJBL לצערי הדגם המומלץ -6507 הוא בדיוק 56mm מה שאני מעדיף שלא לקנות.

הדגם היחיד שגם בתקציב (600 ש"ח) וגם בעומק שלו מתאים זה ה607C שמצוין בכותרת. אבל גם כאן יש בעיה:

המגבר שיגביר את הרמקולים הוא JBL GTO1004 והוא בעל חיבורים של 4אום.. לפי מה שהבנתי הרמקולים הם 2 אום.

מה אני יכול לעשות?

מוזיקה שאני שומע:

1. שחורה.

2. רוק. לא מטאל, רוק קל. לדוגמה RHCP או שלמה ארצי.

3. מזרחית. מעט מאוד ובכמות לא רצינית, אבל גם.

4. אלקטרו. הכי פחות, אבל עדיין, גם את זה פה ושמה.

העיקר: שחורה ורוק.

תודה מראש!

איך אני יודע שהעומק המקסימאלי הוא 56mm? פשוט: http://www.astraownersclub.com/vb/showthread.php?p=2001605 .

עריכה:

אה, עוד רמקולים שיתאימו הם GT5650C שהם 53mm. אם המקסימום שלי זה 56mm, עד איזה עוקמ לדעתכם אני יכול\מומלץ לקחת?

פורסם

בסדר. יש עוד אופציה:

DS600.2 Kicker

הגיוני אבל שהעומק הוא רק 44mm? זה כלום ביחס לאחרים! יש כאלה שעולים על 70!

פורסם

אם היית מציין את סוג הרכב היה יותר פשוט

יתכן ויש פתרון שאתה לא מכיר

בכל מקרה הJBL מעולים למחירם, יש להם מיד באס שאני אישית מאוד אהבתי, טוויטרים מדוייקים מאוד לטעמי אבל מעט חדים, עם כיוון נכון הם יהיו מספיק מרוסנים

פורסם

הבעיה היא שוב פעם:

1. המגבר הוא JBL GTO1004 והוא מעביר ב4ohm בעוד הרמקולים המצוינים לעיל מתחברים ב2ohm

2. שים לב! זה לא הדגם הרגיל של jbl (דגם 6507) אלא 607, דגם אחר לגמרי.

3. שמתי לב שאינפיניטי מייצרים כול רמקולים שלהם גם בגרסת S שהיא "דלת עומק".. רק שכמובן, לא תמצא אותם בארץ..

4. מיד באס ומה שהם קוראים לו WOOFER זה אותו דבר, נכון?

המלצות? תהיות?

תכנס ללינק שבו פרסמתי את ההודעה בפורום יש לך שמה בתגובה השלישית שלי תמונה של הרכב, ציון הדגם והכול. עליי שאתה לא מכיר ולא יודע איזה עומק הרמקולים :p אני עד עכשיו נדהם שהבחור שמה ידע :o

פורסם
אם היית מציין את סוג הרכב היה יותר פשוט

יתכן ויש פתרון שאתה לא מכיר

בכל מקרה הJBL מעולים למחירם, יש להם מיד באס שאני אישית מאוד אהבתי, טוויטרים מדוייקים מאוד לטעמי אבל מעט חדים, עם כיוון נכון הם יהיו מספיק מרוסנים

עתיד,

אני אשמח אם תענה על השאלות לעיל.

האם הJBL שאתה מדבר עליו הוא אכן אותו JBL? האם אפשר לחבר אותו למגבר JBL GTO1004 למרות שהמגבר מתחבר ב4ohm והרמקולים 2ohm?

תודה מראש.

חשוב לי.

פורסם

הוא גם יתן יותר אחוז עיווט, ממגבר פשוט זה לא הכי מומלץ.

לדעתי אתה צריך לקפוץ לאחד המתקינים המקצועיים שיעיף מבט, קשה לי להאמין שעם הגבהה וקצת יצירתיות אי אפשר להעמיק את המקום של הרמקול.

חבל להתפשר על זה

פורסם

אני מבין.

אם מישהו צריך את הפרטים של המגבר גם:

SPECIFICATIONSspacer.gifspacer.gifWarrantyOne YearGeneralPower Output100W RMS x 4 Channels at 4 Ohms; 150W RMS x 4 Channels at 2 Ohms; 320W RMS x 2 Channels at 4 OhmsSignal-to-Noise (dBA)104dBA (reference rated power into 4 ohms)THD0.02% (rated power at 4 ohms); ≤1% (bridged 2 channel mode) Frequency Response10Hz - 100kHz (-3dB)Dimensions(L x W x H) 18-9/16" x 10-3/8" x 2-1/8"

או יותר נוח כאן:

jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO1004&Language=ENG&Country=CA&Region=USA&cat=AMP&ser=GTS

אז, אני רואה שאכן ב2ohm הוא נותן כוח של 150W בעוד ב4ohm הוא ייתן לי 100W.

עכשיו השאלה שלי, מה עם סאב? אני מצטער על "חוסר ההשכלה", אבל איפה הוא מתחבר?

באחת היציאות של ה2ohm/4ohm? או שלו יש בכלל יציאה אחרת לגמרי?

ושוב, אני מצטער להפריע, אבל אני חושש בקניות כאלו. יש משהו שאני צריך לדעת על הרמקולים הכתובים לעיל? הם טובים? הם איכותיים? מישהו קנה והיה לו בעיות איתם? שימו לב! אני יודע שה6507 יותר מומלץ בעליל, אבל הוא לא מתאים לי בעומק - השאלה החוזרת האם ה607C הזה, מגיע לאותם איכויות כמעט, רק בפחות עומק?

ושאלה אחרונה - אם הם אכן רמקולים טובים, לאיזו מוזיקה הייתם מגדירים אותם?

תודה מראש!!

פורסם
אם הוא יחבר את שתי הקומפוננטים בחיבור שיגיעו לארבע אם ויחבר אותם בגישור למגבר זה מומלץ?

ברגע שאתה מחבר 4 אום בגישור

אתה מוריד את המגבר ל2 אום שוב פעם :)

פורסם

אז אין מנוס.

אני אצטרך לחכות שיגמר לי המלווה (חודשיים) ואז לנסוע להפגש עם מר' יוסי שאח"כ גם יבצע את ההתקנה.

כבר דיברתי איתו על זה, אבל ניסיתי לחסוך לי את הנסיעה לאור יהודה (היות ואני בחודשי המלווה, קצת בעיה להגיע לשמה. התקנה פעם אחת, מילא. אבל לבוא לשמה פעמיים, אני לא רואה איך אני עושה את זה, עד שנגמר לי המלווה).

בקיצור, אני אעדכן בתום תקופת המלווה.

• תוכן חדש...