Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אותו אלטרנטור שהחלפת לפני שנתיים? לא סביר כי הוא יתקלקל תוך זמן כה קצר.

הייתי מציע כי תבדוק את המצב הכללי של האלטרנטור (דיודות היישור, פחמים ומיסבים) אצל חשמלאי רכב טוב שיכול לבצע בדיקה כזו (רפי, עזרתך...) ובהנחה כי רק מייצב המתח תקול אז תחליף/תקן רק אותו. עלות ההחלפה/תיקון אמורה להיות הרבה יותר נמוכה מהחלפת אלטרנטור.

ממה שראיתי במערכות ישנות, מייצבי המתח לאלטרנטורים כוללים מעט רכיבים אשר הם דיי סטנדרטיים וניתן לתקן אותם.

פורסם

הזרם קופץ ולא קבוע.

לדוגמה 14.5-15.3 כאשר הוא לכמה שניות באמצע על 14.75 וזה נבדק גם על ידי חשמלאי..

אני חושב שזה הווסת מתח אבל אני אל יודע איזה חשמלאי יסכים לעשות זאת. כולם אומרים לי לשים משופץ ולגמור עם זה...

המכונאי אמר לי שיש סכנה שאחד מהמחשבים ידפק כתוצאה מהקפיצות האלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

דיברתי גם עם אוטוסטרט הם רוצים כמו ד.ש 1000 שקל +מעמ.

אני מחפש עדין קצת יותר זול כי קניתי משופץ במורשה לפני שלוש שנים ועובדה עכשיו שוב צריך להחליף -כנראה שהחלקים לא איכותיים.

המקומות שרפי ממליץ עליהם נותנים לי חצי שנה אחריות במחיר הזה , השאלה היא האם הם יחזיקו יותר?

להזכירכם הנה השירשור משנת 07' .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173073

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...