Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה|מאזדה 3 COMFORT 2004 שותה הרבה דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

בקשר למאזדה 1600 יחסית לקורולה ולרכבים שדומים לה אז כן, היא שותה יותר אבל לא ברמות דרסטיות

כרגע יש לנו קורולה ולפני זה הייתה לנו מאזדה 3.

בקשר למנוע 2000, אין לי ניסיון מה שאנ ייודע שזה רכב של 150 כוח סוס וזה יקח ממך לא מעט כסף על דלק זה בטוח.

מקווה שעזרתי

פורסם
שלום שלום

בקשר למאזדה 1600 יחסית לקורולה ולרכבים שדומים לה אז כן, היא שותה יותר אבל לא ברמות דרסטיות

כרגע יש לנו קורולה ולפני זה הייתה לנו מאזדה 3.

בקשר למנוע 2000, אין לי ניסיון מה שאנ ייודע שזה רכב של 150 כוח סוס וזה יקח ממך לא מעט כסף על דלק זה בטוח.

מקווה שעזרתי

אבל זה מנוע 2000,וזה אוטו שוקל 1285,חבר שלי אמר לי ש1600 שותה יותר בגלל של1600 קשה לסחוב את האוטו

ול2000 קל לסחוב אותו..

זה שמעלי,אני לא מצליח לפתוח את הקובץ

פורסם

חבר שלך טעה.

עריכה : אלא אם מסלול הנסיעה שלך מורכב מעליות ירושלים כל יום כל היום.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אבל זה מנוע 2000,וזה אוטו שוקל 1285,חבר שלי אמר לי ש1600 שותה יותר בגלל של1600 קשה לסחוב את האוטו

ול2000 קל לסחוב אותו..

החבר שלך טועה.

מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר היא לא מכונית חסכונית בדלק, כך שבשפת הרחוב אפשר לומר שהיא "שותה הרבה דלק". צפה לתצרוכת דלק של 1:7 עד 1:8 בנסיעות עירוניות.

מזכיר לי פוסט ישן מהבלוג הישן-נושן שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1600 היא סבבה, אבל לדעתי האישית המאזדה 3 מבחינת מנוע היא חלשה. אולי היא נראית הכי טוב אבל חלשה

מי שלוקחת בקטגוריה הזאת מבין פוקוס מאזדה 3 וקורולה, זאת הקורולה מבחינת מנוע וזה בדוק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...