Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי רמקולים וורדיו דיסק. רדיו דיסק יכול לשפר את האיכות של הרמקולים? זאת אומרת אם אני משאיר את אותם הרמקולים(פיוניר 400) ויש לי סתם רדיו דיסק(אפילו לא MP3) ושם רדיו דיסק אחר האיכות תשתפר?

ואני רוצה לקנות רדיו דיסק, זוג רמקולים לאחורה ומגבר בתקציב של 1300-1800 שקלים. אפשרי? אני רוצה את הרכיבים הכי טובים שאפשר להכניס בתקציב הזה. מצדי אפשר אפילו להתפשר ברדיו דיסק ולשים דגש על המגבר(כי אחרי זה מה שעושה את כל העבודה, לא?) וסאב יבוא עם הזמן...

תודה!

פורסם

זה לא נכון שמגבר זה מה שעושה את העבודה.

רדיו דיסק זה המקור שממנו בסופו של דבר יוצאת המוזיקה.

קח רמקולים מעולים ותחבר להם MP3 פשוט וזול ואז תחליף ל-MP3 איכותי ותראה איזה הבדל יש.

אני אישית הייתי משקיע ברדיו דיסק טוב ואח"כ משדרג את המגבר.

בסביבות ה-1800 ש"ח אפשר להרכיב מערכת התחלתית נחמדה (לא כולל התקנה כמובן).

יד שניה בא בחשבון?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ברור שאם תשים רדיו דיסק איכותי- האיכות תשתפר.

זה גם מה שקרה אצלי- היה בהתחלה אחד פשוט של JVC שלא קרא MP3 ועלה מאות שקלים בודדות.

לאחר מכן רכשתי את ה- 6050 של פיוניר ב- 1000 ש"ח, והופ- כאילו שהחלפתי גם את הרמקולים: הם קיבלו חיים והסאונד השתפר מאוד.

בקשר למקרה שלך:

הפיוניר שיש ברשותך נחשבים לרמקולים לא משהו, ובמחיר שלהם יש רמקולים טובים יותר.

מה שחשוב בסאונד הוא הבמה הקדמית ולא האחורית- תלך על קומפוננט.

בתקציב שלך אפשר לקנות קומפוננט קדמי מורל פולס שעולה 420 ש"ח- הסט הכי משתלם במחיר שלו.

להגביר אותו עם JBL CS.60.4 שעולה 670 ש"ח- ינצל את הפולס בצורה נחמדה, אבל אומנם לא עד סוף.

ולהוסיף רדיו דיסק לדוגמת הפיוניר DEHP 4050 שעולה 630 ש"ח, וכולל 3 יציאות למגבר, כניסת USB, כניסת AUX ועוד ...

סה"כ יוצא 1720 ש"ח.

לדעתי אלה הם הרכיבים הכי טובים שאפשר למצוא בתקציב הנ"ל.

אם תרצה תגביר גם את הפיוניר בשביל הבמה האחורית.

במידה ותוסיף סאב בעתיד, תחבר אותו למגבר ואת האחוריים תחבר לרדיו דיסק, שוב- במידה ולא תרצה לאבד במה אחורית.

התקנה וחוטים יעלו לך עוד כ- 300-400 ש"ח.

בהצלחה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

+1

במקום ה-JBL CS60.4, הייתי ממליץ לך לחפש מגבר יד שנייה.

מוכרים לא מעט מגברים כמו JBL GTO1004 או JBL GTO75.4 באיזור המחיר של ה-CS60.4 והם יתנו לך תמורה טובה יותר.

פורסם

גם יד שניה זאת אופציה נחמדה וזמינה.

אבל אם הבחור ירצה רק חדש, אז מה שהמלצתי ישמע הכי טוב במגבלות התקציב שלו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אם אתה מעוניין רק ברכיבים חדשים, אני ממליץ לך להוסיף עוד 100 שקל לתקציב הכולל (1900 במקום 1800) ולקנות את המגבר Mac Audio Z4200, יתן לך תמורה טובה מאוד ביחס למחיר ולדעתי יגביר בצורה טובה יותר מה-CS60.4.

• תוכן חדש...