Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה להעביר תשתית רשת מהסלון לאחד מהחדרים בבית, מכיוון שאין לי זמן וראש להתעסק עם זה בעצמי אני מחפש המלצה לגבי חשמלאי \ איש תשתיות מאיזור המרכז שיוכל להניח את החוטים דרך התעלות הפנימיות בקיר.

כמה עבודה כזו אמורה לעלות?

תודה :wink:

פורסם

היי.

לא כל כך הבנתי האם בחדר שאתה רוצה להעביר אליו את החוט יש שקע טלפון או לא?

במידה ויש שקע טלפון, אני ממליץ לך בחום לקנות ראוטר בטכנולוגית HPNA3 אשר בעצם יעשה לך רשת ביתית על ידי קווי הטלפון הקיימים בבית וללא צורך בחוטים נוספים.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

חברות לוקחות בד"כ 35 דולר לנקודה כולל השחלה וכבל.

רק קח בחשבון שאתה צריך מיקום מרכזי שאליו יגיעו כל הכבלים מכל הנקודות ולחבר לשם סוויץ' (עדיף גיגה). בד"כ ארון תקשורת קטן יעשה את העבודה.

פורסם

אם יש תשתית טלפוניה (שקעים פנימיים-לא כאילו "חיצוניים" שעל הטיח) בחדרים הרלוונטיים - רוב הסיכויים שיש קשר בין החדרים (בתעלות הפנימיות).

קח בחשבון שבעבודות השחלה כאילו, לפעמים לא מצליחים להעביר (עקב צנרת עקומה/מכופפת/חתוכה/סתומה/צרה)

מה גם שכבלי מיחשוב פחות גמישים מכבלי טלפון שמונחים בקיר, ויותר עבים בדר"כ.

הפתרון היחידי הוא...לנסות, ובזהירות.

אבל שוב - למה לא רשת אלחוטית ?

alfa 156 2.5.

פורסם

רשת HPNA היא רשת אשר משדרת גם בצורה אלחוטית וגם בצורה קווית בעזרת חוטי הטלפון שכבר יש בקיר, כל מה שצריך זה ראוטר ומודם קטן בחדר הנוסף שברצונך לחבר בצורה קווית.

מניסיון אישי שלי ועוד מספר מכרים בעלי הרשת הנ"ל אני ממליץ בחום!

ולדעתי אין יתרון להעברת חוטים נוספים בבית ביחס לHPNA.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...