Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב התחיל לעשות בעיות עם דרייברים בערך שבועיים אחרי שהגיע, ולא מזהה, בין היתר, את הכרטיס מסך (9600GT). יכול להיות שזה גורם לדיליי בווידאו? (תמיד האודיו מגיע קודם - הורס סרטים!).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

צבא לא עושה את פשוט.. אפילו כג'ובניק.

דברתי איתם בטלפון, תארתי את הבעיה (מחשב שדוחה את הדרייבר של הכרטיס מסך), והתגובה המיידית הייתה "זו תוכנה, והאחריות מכסה חומרה בלבד, תפנה למייקרוסופט או ליצרן".

אני מקווה שיצא לי להגיע אליהם מחר ולהסביר להם שלא ככה דברים עובדים.

(יש לציין כי נסיתי לפתור את הנושא מול מייקרוסופט, שנתנו שירות נהדר, אך שלא הוביל לתוצאה)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מעבד core 2 quad 8200, לוח אם msi p45c.

כרגע עובד על XP SP1, בהתחלה הכל היה בסדר גמור, פשוט מחשב תענוג, ואחרי עדכון לSP3, המחשב קרס. כשהעליתי אותו, היו מלא פיקסלים ירוקים בBIOS, הוא לא זיהה כרטיס מסך ולא זיהה קורא כרטיסים. עשיתי שחזור מערכת לנקודה לפני העדכון, ולא עזר. את קורא הכרטיסים הצלחתי להחזיר, אבל את הדרייבר לכרטיס מסך לא. הסרתי, התקנתי, הורדתי גרסאות שונות, וכלום לא עזר.

יש מנוס מלפרמט?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

האמת שדווקא מדובר במחשב שולחני (9600GT לא תואם רק שולחניים?)

וזה אינו מחשב ממותג, אלא רכיבים שלוקטו.

אני אנסה את הקישור שנתת לי (ותודה :) ) אבל מה הקשר לכרטיס מסך?

עריכה:

הכלי של MSI אמור לעזור לי לאתר דרייברים, לא? לא זו הבעיה, יש לי את הדרייבר לכרטיס, הוא פשוט לא מוכן לעבוד, גם אחרי שהתקנת הדרייבר מסתיימת בהצלחה. מנהל ההתקנים מציג אותו עם סימן שאלה צהוב על ידו, והוא לא זמין.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

באיבורי קנית - בכית.

עושה רושם שכרטיס המסך תקול.

יש לך כרטיס מסך מובנה בנוסף?

נתק את ה MSI חבר את המסך למובנה ותבדוק מה קורה.

פורסם

אבחנה דקה לגבי מקום הרכישה :?

אין לי את הזמן, הכלים והחשק להמשיך לעשות להם את העבודה.

אני אקח אליהם את המחשב מחר, בתקווה שלא יעשו בעיות.

תודה בכל אופן :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רק לפי MSI והתגובה שלהם הבנתי במי מדובר..

רק בשביל שלא ימרחו אותך הייתי עושה את מה שהצעתי.

פשוט שלוף את הכרטיס המדובר ותתחבר לכרטיס הבנוי בלוח.

חצי שניה.

יש גם אפשרות שהכרטיס זז ממקומו.

לי היתה בעיה דומה עם כרטיס של ATI שהיה מאתחל לי את המחשב כל פעם שהייתי פותח קובץ וידאו.

בדיקה עם הכרטיס המובנה עזרה להבין שהכרטיס מסך תקול והחלפה שלו פתרה את הבעיה.

פורסם

אוקי, אני אבדוק את זה.

זו הנחה נכונה שהדיליי וחוסר הסנכרון בסרטים יכול לנבוע מהבעיה בכרטיס המסך? לא הייתה לפני כן, והיא קיימת בכל סרט וסרט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כן

ברגע שאין דרייבר - כל האצת החומרה בכרטיס מושבתת והכל עובר למעבד.

יש גבול למה שהוא יכול לעשות בזמן נתון.

לפעמים צפיה במסך מלא עוזרת.

פורסם

הבעיה מתחילה בזה שאתה משתמש בוינדוס XP על מחשב כזה חדש שיכול להריץ בכיף וינדוס 7.. דבר איתי בפרטי אם תרצה לפרמט ואני יעזור לך להתקין אותו..

אם אין לך כוח לשטויות האלה, תנסה להוריד את התוכנה הזאת ולנגן איתה סרטים:

http://download.cnet.com/The-KMPlayer/3000-13632_4-10659939.html

מה שטוב בה שהיא באה עם מקודדים מובנים כבר.. אולי זה יעזור לך

Stay Dirty

• תוכן חדש...