Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הXP התקנתי כי זה מה שהיה לי בבית (מקורי), בידיעה שבהמשך אחליט אם להתקין ויסטה או 7 (הוחלט על 7, דרך אגב).

הבעיה היא לא בתוכנה, ובטח שלא במקודדים. אני עובד עם BS player, מאוד מרוצה ממנה (חוץ מאיכות הסאונד שנפגעת, לא יודע למה), והיא טורחת להוריד מקודדים בעצמה.

אייל, נסיתי לשחק עם המגעים של הכרטיס, ראיתי שהוא מקבל חשמל (מאוורר עובד), והמחשב גם יודע לזהות אותו, ומנסה להתקין אותו. הסרתי את הדרייבר, הורדתי קובץ מעודכן מNVIDIA, התקנתי, והוא לא עובד. "אירעה בעיה בהתקנת חומרה זו:

nvidia geforce 9600 gt

אין אפשרות להפעיל את התקן זה (קוד 10)"

כשבדקתי מגעים, הכרטיס היה חם למגע, זה אומר משהו?

וכמובן שפותר הבעיות לא יודע מה לעשות.

לא חברתי את הלוח האון בורד פשוט כי אין לי מושג איך לזהות אותו ולאן לחבר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפי מיקרוסופט קוד 10 מדבר על בעיות דרייבר או חומרה.

Typical Code 10 error issues

loadTOCNode(2, 'moreinformation'); The Code 10 error pertains mainly to hardware and device driver issues or to compatibility issues between hardware drivers and additional software that is installed in Windows. Therefore, we recommend that you troubleshoot these issues by focusing on device drivers, on device configuration issues, and on hardware compatibility issues.

ככה שאם את נושא התוכנה פתרת - זה בעיית חומרה.

לגבי הכרטיס המובנה - אם יש - החיבור שלו צריך להיות באיזור חיבור ההתקנים מאחורי המחשב. (ליד ה USB/חיבורי מקלדת ועכבר/כרטיס הרשת והקול)

חיבור כחול של מסך אנאלוגי או לבן אם זה DVI. תסתכל על כרטיס המסך הקיים ותבין על מה אני מדבר.

פורסם

טוב אז הגעתי לאייבורי, והבאתי להם את המחשב. האמת שהטיפול והשירות היו בסדר גמור.

הטכנאי לקח את המחשב אחרי פירוט הבעיה, חיבר למסך שלהם, ואתחל אותו. כשראה את הנמשים הירוקים בBIOS עשה פרצוף חמור ואמר שיבדוק את הכרטיס.

לאחר כמה דקות הדיאגנוזה הייתה שהכרטיס סיים את שירותו.

לגבי החלופות, הוא קצת נרתע מלהחליף לי לאותו הכרטיס (Asus geforce 9600gt 512MB DDR3), בטענה שאין כרגע במלאי ויש להזמין מחו"ל.

לעומת זאת, הוא נתן לי רשימת כרטיסים שיוכל להתקין לי במקום, ועליה אני רוצה להתייעץ, כי היא לא אומרת לי כלום:

1.MSI - 9600gt 512mb

2. Point of View - 9600gt 512mb HD

3. Gainward - 9600gt 1gb

4.point of view 9800gt 512mb HD

אחד מהכרטיסים האלה מהווה חלופה הולמת לכרטיס הקודם (שהייתי מרוצה ממנו ביותר)?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בין 1ל-2 אין שום הבדל מלבד יצרנית שונה,יכול להיות קירור שונה.

ל3 יש יתרון בגלל 512 מגה יותר,מתאים יותר לרזולציות גבוהות,תלוי במסך שלך.

ל-4 יש יתרון כי הליבה שלו יותר מהירה והכרטיס חדש יותר.

לדעתי תקח או 3 או 4,תלוי במה אתה יותר משתמש.

תעשה השוואת באינטרנט.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כל השמות האלו הם זבל סיני.

חפש ZOTAC או משהו קצת יותר מוכר.

אחרת בעוד כמה חודשים תגיע לאותה הנקודה.

פורסם

אחרת בעוד כמה חודשים תגיע לאותה הנקודה.

ממש לא קשור לשם שמופיע על הקופסה.

כל הכרטיסים בעלי מעגל מודפס זהה וגם הליבה זהה.

כל החברות האלה שמות קירור,מדבקה ומשנות את המארז,לא יותר מי זה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

החברות קונות את הצ'יפ ומלבישות על מעגל משלהם.

בחברות הסיניות הזולות ההלחמה תהיה גרועה, הקבלים יהיו מאיכות נמוכה ולא מהסוג הטוב, החיבור של הVGA יהיה בכבל במקום בהלחמה.

לדוגמא

429922.jpg

מול זה

dsc01713.jpg

פורסם

טוב אז החלטתי ללכת עם האמרה שסוס מנצח לא מחליפים (במקרה הזה הסוס מת, אבל יש שיבוט אז הכל טוב).

הזמנתי asus 9600gt, למרות שזה אמור לקחת מעל שבועיים :?

תודה לכולם :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זהו, הבעיה נפתרה.

כאמור, הלך כרטיס מסך.

מאייבורי נאמר לי שיקח זמן להביא את הכרטיס שבקשתי מפני שאין במלאי בארץ, ויש להזמינו מחו"ל.

היום, שבוע אחרי שהכנסתי אליהם את המחשב, אני מקבל אותו חזרה עם ASUS 9800GT, במקום ה9600 שהיה בהתחלה.

האמת, אני חושב שיש מקום למילה טובה על חברה שמאוד נקטלת כאן בפורום, וההתנסות שלי איתם דווקא חיובית למדי.

אז תודה לכל מי שהיה שותף בנושא :)

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...