Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת סחטיין על החתימה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה שמעלי (אני לא מצטט :-P) . סחטן על החתימה :-)

מי שמעתיק את החתימה מקבל אוטומטית סמכויות ניהול ב CF, זה שווה.

אם אתה חבר מרכז ליכוד זה בכלל עולם אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש גיבוי לחתימה השאלה היא אם המערכות ברכבים הולכות להשאר כשהיו אחרי שהחתימה תוחזר :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מי שמעתיק את החתימה מקבל אוטומטית סמכויות ניהול ב CF, זה שווה.

אם אתה חבר מרכז ליכוד זה בכלל עולם אחר.

אפשר לצטט אותך על זה ? יש לי עוד כמה שורות פנויות למטה...

פורסם

עזוב'תך, אתה לא רוצה שאיציק יכניס אותך למעקב. מותר לרשום בחתימה רק דברים בשבחו.

בזאת אני מבקש לסיים את פרק האופטופיק בשרשור ולהניח לו לנום על משכבו בשלום או שפותח השרשור יעדכן אותנו בהתפתחויות אחרי המפגש האחרון :wink:

(אגב הקונקטור, יש לו הרבה מקום חופשי והוא ממש לא לחוץ, במו עיני ראיתי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עכשיו שאני יכול סוף סוף לרשום פה משהו אני חייב להגיד תודה לאיתמר שכיוון לי את המערכת במשך שעתיים(!!) במפגש ויותר מזה לימד אותי את כל האפשרויות של ה 7200 בעניין הסאונד ועכשיו אוכל גם לכוון בעצמי.

בנוסף, הטוויטרים הרבה הרבה פחות צווחים, אם בכלל!

בקיצור, שומעים ממש איכותי וגם חזק כשרוצים!

עריכה:

איתמר, עכשיו שאני חושב על זה ממש הרמת לי להנחתה :-)

פורסם

לא כיוונתי לך את המערכת, אמרתי לך במפגש, מערכת אי אפשר לכוון בשעתיים וגם לא ביומיים :-)

נתתי לך דגשים למה לשים לב ומה לחפש, אני בטוח שבתקופה הקרובה תעשה עוד הרבה כיוונים וכיוונונים על קצהו של כפתור GAIN :wink:

סתם מעניין אותי, מה לגבי ה TIME CORRECTION? מה אומרים בספר?

איתמר.

פורסם

עדיין לא התעסקתי בזה... אבל לפי הספר צריך לעבוד לפי הנוסחא הבאה:

(מרחק מהרמקול הרחוק ביותר - מרחק מהרמקול הקרוב יותר)\34

מרחק - בסנטימטרים. תוצאה - במילישניות.

לדוגמא,

(200-50)

---------

34

=

4.4 ms

מה שאני לא מבין זה, בציור לדוגמא יש 2 רמקולים מקדימה ו 2 רמקולים מאחורה. מן הסתם נבחרו הרמקולים הבאים:

הרמקול השמאלי קדמי שקרוב מאוד לנהג והרמקול האחורי ימני שהכי רחוק מהנהג.

אצלי יש 4 רמקולים מקדימה (2 טוויטרים ו 2 וופרים) ואני יכול להזין לכל רמקול בנפרד השהייה בזמן.

אני חושב אולי צריך לעשות לכל זוג בנפרד את החישוב.

חישוב ל 2 הוופרים.

חישוב ל 2 הטוויטרים.

ב 2 המקרים הרמקול הרחוק יהיה הימני והרמקול הקרוב יהיה השמאלי.

יש מצב? נראה שיש יותר מדי אפשרויות באקליפס... לא יודע בדיוק מה להזין בכל אחת מהן.

• תוכן חדש...