Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מותקן בתושבת עץ (בניית פנים דלת) שנבנתה ע"י יוסי, ונחתך גם ב- 2.5 וגם ב- 1.8.

הוא מנגן מיד מצויין, אבל משום מה לוקה בבאס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומלמטה? ניסית לשחק קצת עם האקולייזר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מלמטה ניסיתי שני חיתוכים, 63 ו 50 בסלופ 18 (ניסיתי גם 12, אבל כדי להפיק את מירב הבאס ניסיתי 18).

ב- 63 הוא ניגן ללא עיוותים, אך היה מחסור בבאס, ב- 50 הוא כבר עיוות וחרחר.

לא נגעתי באקולייזר, שמתי הכל על FLAT.

הקלארוס 6.5 היה בעל הרבה יותר באס ממנו וניגן עד ל 50 גם בווליום יותר גבוה באופן ניכר מאותה נקודה שבה האילייט חרחר.

ההגברה היא הבילט 475 שמוצהר 110 ב- 14.4 (הבדיקה היתה ללא סאב וללא מזגן ככה שכל מאמצי החשמל יופנו לטובת הסט הקדמי).

יכול להיות ששתי שכבות איטום לא מספיקות לאילייט או ש 110 לא מספיקים, או שהקרוס של הקלריון לא מדוייק, אבל גם תיבות לא היו.

פורסם

אין הרבה וופרים שמסוגלים להתחרות עם העוצמה והבאס של הקלארוס, אבל באס זה לא הכל בחיים :wink:

מהנסיון שלי - ב 50HZ ו 12DB האילייט נשמע מצויין גם בווליום מכובד.

יכול להיות שיש אצלך בעייה אחרת, אחרת אני לא מבין איך אני שמעתי אותו מצויין ואתה אומר שהוא חירחר. נו שויין, נדסקס את זה באחד המפגשים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שמח שהוופרים שלי שימשו דוגמא למופת בדיון מעניין שכזה :-P

אני אגיע למפגש, תוכלו לבדוק מה שבא לכם אם זה מעניין אותכם, גם ככה איפסתי אצלי את כל הכיוונים..

פורסם
אני שמח שהוופרים שלי שימשו דוגמא למופת בדיון מעניין שכזה :-P

אני אגיע למפגש, תוכלו לבדוק מה שבא לכם אם זה מעניין אותכם, גם ככה איפסתי אצלי את כל הכיוונים..

קודם כל תתחדש שמח שאתה מרוצה. שנית הדלת שלך הרבה יותר אטומה משל מאזדה, ניתן לראות בתמונות למרות שאין איטום.
פורסם
איזה דגם (רכב)?

טויוטה קורולה 96. תביט בחתימה.

וסרול -

ברכב הפרטי שלי ממש ממש לא חסר באס, גם כשאני מכבה את הסאב וופר - ואני לא אומר את זה בגלל שזה אני ורוב חברי הפורום יודעים שאני ממש לא שייך לתחום הSPL - אני אומר את זה בצורה מאוד אובייקטיבית.

מה גם שאחרי התקנת התיבות, גם כשאני חותך אותם בסלופ 12 - גם על 63, גם על 50 וגם על 31 הרץ - הם נקיים לגמרי ולא מעוותים.

הבעיה היחידה בהם כשאני יורד מתחת ל50 הרץ היא שהם מושכים לי את הכל למטה.

והם חתוכים אצלי ב600 הרץ אז הם הרבה יותר עצמתיים מאשר אצלך כי הם מנגנים תחום תחדר מצומצם יותר.

המלצתי לך כבר לנסות לעבור ל3WAY מלא מקדימה ? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce

הרבה יותר פשוט להתעלל ברכב בן 13, מאשר באחד חדש. אני מניח, אם הייתה משלם 110/150K עבור אוטו חדש, הייתה רואה את הדברים בצורה קצת שונה :wink:

גם אני חתכתי בלי רחמים את הפיאט 127, שעלתה לי 200$ וכמה יומי טיול :-)

פורסם

אה לא...

יש לי גם רכב ליסינג.. מן הסתם רכב חדש...

כבר החלפתי בו פלסטיקה וחתכתי וגזרתי ובניתי מפיבר ומה לא... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיק פאנלים רזרביים ואת הפאנל של המאפרה הפרדתי מהמאפרה והתקנתי מאחורי הפאנל של המאפרה את הDRC של הפרוססור שלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

שוב, יכול להיות מאוד שזה כיוונים או כל דבר אחר, ויכול להיות שזה גם תיבות, לא יודע, צריך לבדוק :)

לגבי 3way- יהיה מתישהו, אני עדיין בסדיר, קצת קשה לשלם על כל הצעצועים האלה. וגם עוד לא החלטתי לגבי הסט.

פורסם

גם אחרי הסדיר קשה לשלם על כל הצעצועים האלה :|

החיים מביאים איתם את ההוצאות שלהם...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...