Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את ההתקנה הנ"ל הקבל ממש לא יושב לחוץ התמונה לדעתי קצת מטעה.

הבחור שאמר שהקבל לחוץ ועוד כמה דברים, אולי באמת כדאי שתראה לפני שאתה קובע כאן עובדות.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי התמונה זה באמת נראה קצת לחוץ. בתכלס, הסיומת של הכבל היא גם ככה קצרה ולא זזה אז נזק אין.

בפעם הבאה שאהיה באוטו אחתוך טיפה מאחורי הכבל בשביל להיות שקט.

לפי התמונה זה נראה לחוץ וזה לא אני כתבתי את זה כתב בעל הרכב .אז שבת שלום ורגועה לכולם סליחה אם התעצבנו

פורסם

אתה לא כתבת, אבל אתה העלתה את התמונה.

ובנוסף, גם כאשר המתקין וגם בעל הרכב אומרים לך שזה לא לחוץ, אלא "רק בתמונה זה נראה ככה", אתה החלטת ש"אין לך ספקות" והתעקשת על כך כאילו אתה זה שהתקין את המערכת.

מילא זה היה פעם ראשונה שאתה עושה את זה, אבל שזה מגיע לקטנוניות על בסיס יומי עם קביעות חד משמעיות ,למרות שאין לך מושג או אימות הדבר- זה כבר מרגיז.

under construction..

פורסם

בבקשה תפסיק עם הגישה הלא נעימה שלך אני לא העלתי את התמונה זה בעל הרכב צילם וגם העלה אותה אני וזה לא משנה כי לא עשו לה פוטשופ רק הסתכלתי וראיתי שהיציאה עקומה .בדיוק כמו מישהו אחר שגם ראה שהיציאה עקומה

חוץ מזה שהיציאה מעוקמת זה לא אומר כלום.

זה גם מגבר ישן... של קנווד בכל זאת.

מעבר לזה - אצלי ב4XS אחת היציאות RCA למידבאסים שבורה ומעוקמת - אז? מבחינה מעשית אין לזה משמעות.

ולמה אתה חושב בעל הרכב שהעלה את תמונה כתב את זה שיבדוק שוב באוטו ?

לפי התמונה זה באמת נראה קצת לחוץ. בפעם הבאה שאהיה באוטו אחתוך טיפה מאחורי הכבל בשביל להיות שקט.

אני מבין שחוץ מ

אני אומר את מה שאני רואה אז בבקשה תתייחס יפה ושבת שלום

פורסם

עברית אתה מבין?

בעל הרכב אמר לך שאין בעיה.

המתקין אמר לך שאין בעיה.

אתה משוכנע ובטוח ולפי דבריך:"אין לי ספקות"- שיש בעיה.

עכשיו אני אשאל אותך, מבין כל השלושה מי טועה?:roll:.

שאלת, קיבלת את התשובה ועדיין אתה מתווכח כאילו אתה צודק? מה נסגר?

under construction..

פורסם

אני מעדיף שלא לדון על זה עוד (על הוקנקטור המסכן).. לא בשביל זה העליתי את השרשור הזה.

השרשור נועד לעניין, לתת רעיונות, ללמוד, לקבל ביקורת (סבירה) וכו'.

אני חושב שהכבל הזה כבר מצטער על היום שהוא נקנה :wink:

פורסם

אני לא חושב שאפשר להבין מהתמונה שהכבל מחוץ,אני בטוח במיליון אחוז שהכל יושב שם כמו שצריך.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

EYAL-Y

למה אני חושב שהבחור הלך לבדוק את האוטו?

למה כשאומרים לך כל הזמן "תרגע, תרגע, תרגע..." אתה בסוף נהיה עצבני?

למה כשאומרים לך חוזרים ונשנים כמו "תגיד לי, אתה משוגע?" זה בסוף נגמר בזה שאתה מקבל את ה"ג'ננה" על מישהו?

בעלי הרכב הלך לבדוק את הנקודה שאתה העלת כי היא שווה מבט ובדיקה וזה גם מערער את הבטחון כשמאירים את תשומת לבך למשהו כזה - אבל זה לא אומר בהכרח שאתה צודק או שיש בעיה.

אתה מוזמן לבדוק ברכב הפרטי שלי את היציאה העקומה של ה4XS, למען האמת שבורה - אתה מוזמן להתחפר בתא המטען שלי עד ליום שאתה תשתכנע שהמערכת עובדת והיא תקינה לחלוטין.

באותה הזדמנות אתה גם מוזמן להתרשם מהידית דלת השבורה של דלת שמאל ועדיין להתפעל, יו? איך זה שהדלת נפתחת?

באותה הזדמנות אתה גם מוזמן להתרשם מהקונסולה של הHU שמזמן כבר נשברה לי בפעם השלישית לאחר שיפוץ הקונסולה מחדש ועדיין להתרשם מזה שיש סאונד טוב ברכב...

אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

ותרגע... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא זה מכל הדברים טפו טפו טפו - הרכב נוסע כמו חדש.

החלפתי לפני כמעט שנתיים את תושבות המנוע ומאז הרכב שקט וחלק, לא מזמן החלפתי ממיר קטליתי בגלל זיהום אוויר.

חוץ מזה - ההוצאות היחידות שהיו לי על הרכב הזה הן משאבת מים בעת הרכישה ורצועת טיימינג בעת הרכישה רק בכדי להיות שקט.

גם את תושבות המנוע, הייתי צריך לעשות כשרכשתי את הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

EYAL-Y מה אתה המחליף של מידן מל שניכים מחפשים רק איפה לעקוץ

התקנה ברמה מאוד גבוהה ואיכותית מעבר לזה אין מה להוסיף רק דברים טובים אז לא ליהיות קטנונים

יויו "תתחדש ותהנה:-P" {נוסח -Alexander80 כל הזכויות שמורות"}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הדמות שמופיעה לEYAL-Y בחתימה היא המלך ג'וליאן ממדגסקר...

look at me, I'm a lady!!! it's me, youre beloved king julien

8)

ואיך יכלתי לשכוח -

do you feel the heebee geebees when you see him?

no?

so shut up!!!

prepare to feel... da-feet

גדול!

Pioneer TS-X150

פורסם

בוא נקרא לילד בשמו - איזוטופ :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...