Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקלריון שאני משתמש בו - הדבר היחידי שהוא יכול לחתוך זה את הוורידים, לעצמו :?

אני מדבר על האלפיין - 9853R

במערכת איפה שיש לי את הHU קלריון יש פרוססור BIT ONE - הוא באמת מסוגל לעשות מה שמתחשק לו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מדבר על חיתוך למידבאסים... :-D

הסאב ברכב הפרטי איפה שיש לי את האילייט מקדימה - לא חתוך בHPF (סאב סוניק) בכלל אלא רק מ63 הרץ ומטה.

לגבי סאב - אם אפשר להנות ממנו בחיתוך של 30 הרץ בHPF כסאבסוניק פילטר - מתברר שכן ואפילו מומלץ לאוהבי SQ כי זה הופך את הסאב למדוייק יותר ועוצמתי יותר היות והוא לא צריך להשקיע את המאמץ העילאי של להזיז את עצמו בתדרים נמוכים כמו 20 הרץ שלא לדבר על 10 הרץ...

הסאב ברכב ליסינג אצלי חתוך מ30 עד 60 והוא נשמע ככה במיטבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני זה שהסתכלתי טוב ואתה טועה כי הקלקר הוא לא ישר .תסתכל בצד ימין יש כאילו רווח ליד החוט אבל תסתכל שמאלה ואז יש מדרגה בקלקר והוא לוחץ על הברזל של החוט ומועך ומעקם אותו

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. כאן משתמשים בשפה קצת יותר מכובדת משפת רחוב*** אני שמח שאתה דואג :-)

לפי התמונה זה באמת נראה קצת לחוץ. בתכלס, הסיומת של הכבל היא גם ככה קצרה ולא זזה אז נזק אין.

בפעם הבאה שאהיה באוטו אחתוך טיפה מאחורי הכבל בשביל להיות שקט.

אני מבין שחוץ מזה הכל בסדר מבחינתך? :-P

פורסם

אני חייב להגיד - יוסי שאפו על ההתקנה, לאיזה רמה הגעת אם כבר מתעסקים בספקות לחץ של קלקר על סופית RCA.

באמת אפשר להגיד שמדובר כבר בשלמות ומושלמוות !!

יויו-תהנה, אני בטוח שכך יהיה

פורסם
אחי אני שמח שאתה דואג :-)

לפי התמונה זה באמת נראה קצת לחוץ. בתכלס, הסיומת של הכבל היא גם ככה קצרה ולא זזה אז נזק אין.

בפעם הבאה שאהיה באוטו אחתוך טיפה מאחורי הכבל בשביל להיות שקט.

אני מבין שחוץ מזה הכל בסדר מבחינתך? :-P

אני חושב שעשית קנייה והתקנה טובה של דברים ממש טובים מיד2 אבל חבל שהכנסת את המגבר בלחץ ולי אין ספקות שמעכת את הכבל כי הכניסה של המגבר כבר מעוקמת ימינה ואם יש ספקות אז יש את התמונה שלמעלה

פורסם

חוץ מזה שהיציאה מעוקמת זה לא אומר כלום.

זה גם מגבר ישן... של קנווד בכל זאת.

מעבר לזה - אצלי ב4XS אחת היציאות RCA למידבאסים שבורה ומעוקמת - אז? מבחינה מעשית אין לזה משמעות.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתעקש? האם ראית את זה בפועל? כניראה שלא. אתה חושב שהייתה בעיה להוריד טיפה מהקלקר? אבל גם כשבעל הרכב שיכול לבדוק בעצמו אומר שאין לחץ אתה מתעקש שכן. לא ברור לי לאיפה אתה חותר? אגב היציאות העקומות של המגבר היו לפני, תוכל לאמת זאת עם הבחור כי אתה ניראה לי קצת מודאג יתר על המידה.

פורסם

אני חייב להעיר פה משהו, למי שלא יודע ולא מכיר (שרציתי בהתחלה אבל שכחתי).

במהלך כל הבדיקות באינטרנט ומול אנשים רבים המליצו לי על יוסי, והרבה מהם עם ציוד יקר ומשוכלל ותמיד הייתה לי הרגשה שאין טעם אפילו להרים טלפון לברר כי הוא בכלל לא "בליגה" שלי.

כולם אמרו לי להרים טלפון ולדבר איתי ובסוף "השתכנעתי" וגיליתי שהוא גם בן אדם, נושם ואוכל והוא סה"כ משקיע יותר, יצירתי יותר ובעל כלים מדהימים - התוצאות בהתאם.

ההתקנה לא בוצעה במכונה שעובדת לפי אלגוריתם ידועה מראש, זה שבתמונה אין הרבה רווח לכבל לא גרם ולא יגרום שום נזק. מחר אני אתן לו "לנשום" והכל יהיה בסדר.

אני יכול להעריך שהמגבר הזה הוא בן כ 8 שנים, עוד מהמערכת עם הרדיו טייפ של SONY שהיה עליו אפילו כפתור MUTE :lol:

זה לא מגבר חדש, בוא נאמר ככה.

פורסם
אני חושב שעשית קנייה והתקנה טובה של דברים ממש טובים מיד2 אבל חבל שהכנסת את המגבר בלחץ ולי אין ספקות שמעכת את הכבל כי הכניסה של המגבר כבר מעוקמת ימינה ואם יש ספקות אז יש את התמונה שלמעלה

תשמע,

זאת פעם עשירית בערך שאני אכתוב את זה, אבל אתה קטנוני ברמות בלתי מוסברות.

מעבר לכך, שגם הבעלים של הרכב וגם המתקין( שאין עליו עוררין בכל הנוגע למקצועיות ופדנטיות) - שניהם אומרים לך שזה לא בלחץ , ואף הבחור אומר שהיציאה מראש הייתה עם נטיה קלה הצידה.

אז מה אתה בכלל מעיז לצאת בהצהרה של "אין לי ספקות"? ראית את זה בכלל במציאות?, גם בתמונה ניתן לראות שאין לחץ וזה די צמוד אומנם אבל לא פוגע בכלום.

הרי אם הבעלים של הרכב והמתקין מודיעים לך שאין לחץ, ואומרים לך שאין בעיה- אז אין בעיה.

בנוסף, החלק הגמיש בכבל RCA מיועד לכיפוף, הרי שאתה מחבר את הRCA לHU ומכניס אותו פנימה אל תוך התושבת של הHU, הוא לא יושב מתוח, אלא הוא מכופף ועוד הרבה יותר ממה שאתה חושב.

החלק הגמיש הזה הוא בדיוק למטרה הזאת.

למרות שבלי שום קשר, במקרה הנ"ל זה ממש לא בעיה להוריד מעט מהקלקר, זה בדיוק שניה ורבע ואין לי ספק שאם כך היה יוסי היה עוש זאת מזמן, אבל אם אין לחץ אז אין צורך.

עם כל הכבוד לך,

יש גבול לכמה אפשר להיות קטנוני ולנבור עד אין קץ.

under construction..

• תוכן חדש...