Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי מערכת פיוניר דגם Pioneer DEH-4000UB ואני רוצה לחזר לחבר לה נגן

חיצוני (שלא מתחבר ב-USB), הבעיה היא שהחיבור של AUX הוא בגב הרדיו דיסק ואני לא יכול

לראות האם זה חיבור רגיל או שצריך מתאם כלשהו.

ולכן השאלה שלי היא האם מדובר בחיבור רגיל של AUX ? ואני יכול לקנות את הכבל הרגיל?

תודה מראש לעוזרים. :-)

פורסם

או שתשלוף את המכשיר ותראה, או שתמצא את הדגם שלו ברשת ותראה.

בכל מקרה זו תשובה ודאית לעומת תשובה מהזכרון של אחד החברים. וזה גם יותר מהיר.

מתחדשת*

פורסם

לשלוף את הרדיו דיסק אני לא ממש יודע, ואני לא רוצה לגעת שמה במשהו וזה יהרס.

ולגבי תמונה, מצאתי תמונה של גב המכשיר: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/imgSendBinary.asp?path=C:/websites/hanizoz.co.il/newStore/store/catalog/fdhgdm.jpg&width=350&height=350

ומהתמונה לא הצלחתי ללמוד דבר. אולי מישהו יידע אם יש או אין ?

פורסם

אם יש לך את הקופסא של המכשיר אז יש בה 2 מוטות מתכת שמיועדים לשליפה של המכשיר.

בכל מקרה אתה צריך להוציא אותו כדי לחבר את זה, אז כבר כדאי שתעזר בחבר ותלמד איך לשלוף את הHU שלך. ואז גם תהיה הכי בטוח איזה קונקטור אתה צריך.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אנסה לעזור..

ברשותי pioneer deh-5900ub , וגם לו יש יציאה ל AUX מאחורה בלבד.

מצאתי תמונה של ה 4000 שלך ויש לו את אותה היציאה מאחורה..

אתה מחבר שם כבל רגיל של אוזניות (זכר וזכר) שיוצא ממנו לנגן חיצוני.

הדבר מחייב להוציא את הרדיו.

סימנתי לך באדום את היציאה.

pioneerdehp4000ubir4680.jpg

הצעה שלי, תקנה כבל איכותי כי הפשוטים מחזיקים מעמד בדיוק חודשיים עד שאתה צריך לשחק איתם בשביל לשמוע משהו

פורסם

ואיי, קודם כל תודה רבה - עזרת לי מאוד. :wink:

דבר שני, כשאתה אומר כבל איכותי למה את מתכוון - יש איזשהו סוג מסויים שאתה ממליץ? ואם כן - מאיפה אני יכול להשיג אותו?

ושוב תודה.

פורסם

תשמע יש לי דגם אחר של פיוניר ,ואני חיברתי את הכבל ליציאה של הצ'ינג'ר עם כבל יעודי של פיוניר לאייפוד.

היציאה של הצ'ינג'ר היא הכחולה המרובעת ,כמו שמופיע בתמונה של גב המכשיר.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

RM , להמליץ על כבל טוב אני לא יודע כי יש לי אחד זול.

יכול להיות שיש במחסני חשמל, יש להם שם פינת אודיו די מושקעת..

ולמה שהבחור מעלי כתב - היציאה הכחולה היא יציאה מיוחדת לאייפוד בלבד, אם אתה משתמש באייפוד, הכבל הזה עוזר לשלוט ברשימת השירים דרך הרדיו.

אבל צריך לבדוק בספר של הרדיו אם זה באמת לאייפוד, אצלי זה ככה לפחות

תמונה להמחשה..

PIONEER-CDI200-DIRECT-R52089.jpg

פורסם

לא לא זו יצאת הצ'ינג'ר של המכשיר זה כתוב בספר של המכשיר, מה שכן עם הכבל המתאים היא הופכת ליצאת AUX.

אני רכשתי כבל יעודי בכדיי שאפשר יהיה להשתמש ביציאה כ AUX עלות של כ 100 שח ,האיכות מצויינת ללא פשרות.

אי אפשר לתאר את הנוחות והאיכות בשימוש באייפוד ,ללא דיסיקים והמון המון מקום לשירים איכותיים כ 30G .

פורסם

מה אין לך אייפוד ??רוץ תקנה:wink:.

תנסה אצל תומקאר [תומר] ,יש לו מיגוון כבלים איכותיים אני רכשתי ממנו .

• תוכן חדש...