Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 50,000 ש"ח, מחפשת יד שניה מרווחת מספיק להכיל 3 כסאות תינוק מאחור, והאופציה הכי טובה שאני יכולה לחשוב עליה (אחרי ששללתי שברולט ויואנט בגלל הביקורות הגרועות) היא סיטרואן פיקאסו. נראה כי בקושי יש למצוא, וכשיש רובם עם ק"מ גבוה מאד. ראיתי את הרכב הנ"ל - שנת 2004, מפרטי, אבל 200,000 ק"מ... להתרחק? זה גבוה מדי?

חשוב לי לציין שאני לא אעשה עליו עוד ק"מ מאחר ואני נוהגת רק בעיר כחצי-שעה ביום (רק איסוף הילדים מהגנים וקפיצות קצרות).

האם רכב כבר "מת" לקראת 200-250 אלף ק"מ? האם אמור להחזיק לי מעמד ולעבוד כמו שצריך או שצפוי לי לבלות הרבה זמן במוסך?

תודה למי שיודע לעזור :-)

פורסם

התחזוקה של רכב עם 200 אלף זה לא רכב עם 100 אלף,הרכב דורש קצת יותר טיפול והחלפות של דברים שמקבלים בלאי עם הזמן(רצועות בלמים ושות) אבל בכללי אם הרכב טופל כראוי(מה שחשוב מאוד ברכבים צרפתיים) הרכב בטח אבל בטח לא "גמור".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב יחזיק מעמד עוד הרבה שנים, השאלה היא האם את תחזיקי מעמד בהוצאת האחזקה שלו :lol:

רכב כזה סובל מבלאי בלא מעט מכלולים - מנוע, גיר, מתלים ואפילו חלקי פלסטיק וחשמל פנימיים. מההכרות שלי עם אמהות לשלושה ילדים, רובן מחפשות בעיקר שקט נפשי מהרכב בסגנון "להניע ולנסוע" ולא מחפשות הרפתקאות.

בקיצור, אני לא הייתי פוסל על הסף אבל לדעתי רוב הסיכויים שהרכב הזה לא מתאים לך. יש עוד מיניוואנים באזור התקציב הזה למעט הפיקאסו והשברולט, אולי שווה להתפשר קצת ולהרחיב את תחום החיפושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היש עוד מיניוואנים באזור התקציב הזה למעט הפיקאסו והשברולט, אולי שווה להתפשר קצת ולהרחיב את תחום החיפושים.

תודה!

אשמח לדעת איזה עוד רכבים יכולים להתאים :-)

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. אני בדיוק מוכר סניק 2001 ששירתה אותנו 3 שנים נאמנה ללא כל תקלה ורק אתמול רכשתי סניק II - רכב בגודל זהה, גבוה, בעל 3 כסאות נפרדים מאחורה, שדה ראיה רחב, בקיצור פשוט בובה.

2. מסקנות קצרות:

צרפתיות (לא באופן גורף) ללא טיפול שוטף ומקצועי - יסבלו בדר"כ בסביבות 150KM ומעלה מתקלות רבות, כגון: גיר, חשמל וכו' לכן תמיד עדיף למצוא רכב יד 2 עם כמה שפחות ק"מ ומטופל. לגבי הפיקסו, לא הייתי מתקרב עם קילומטרז כזה.

3. הסניק בשביל משפחה, היא מכונית מדהימה כאמור, הספייס ווגן למרות היותה יפנית היא כבר יחסית מיושנת ואני לא בטוח שבהשוואה לסניק היא תהיה עדיפה.

4. תנסי למצוא סניק 01-03 מהדור הישן או שנת 05-04 מהדור החדש, שהם קרובים לתקציב שלך...

פורסם

תודה לכל העונים!!

נראה לי שאני יורדת מהפיקאסו הזה ואם אצליח לעבור את המחסום הפסיכולוגי אלך על סניק (היה לי אחד כזה בעבר ומכרתי אותו חדש בהפסד - לא שיש כאן אישיו של מכירה שוב, אבל "נכוויתי" מהאוטו) פשוט כי יותר קל למצוא סניק ועוד בק"מ נמוך. כל השאר שהציעו לי אני לא ממש מצליחה למצוא ואני די לחוצה על רכב.

המון תודה!

• תוכן חדש...