Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן עד 10.000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום לכולם, אני חדש בפורום.

יש לי חמשה ילדים ותקציב מאוד נמוך. מחפש רכב סטיישן עד 15.000 ש"ח שאוכל להרכיב לו ספסל נוסף בבגאז'. חשוב לי תחזוקה ודלק בזול.

מתלבט בין

1. סובארו ליאונה DL ידני

2. סופר לנסר ידני

הציעו לי גם פורד אסקורט אריקה סטיישן ידני יד ראשונה מודל 91 מה דעתכם?

תודה רבה

פורסם

יש גם סובארו לגאסי סטיישן שיכולה לבוא בחשבון וולבואים מהדגמים המוקדמים יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תגביל את עצמך, חפש את האקזמפלר השמור ביותר.

אגב - קח בחשבון שהוספה של מושבים נחשבת לשינוי המרכב ויש להשיג אישור מתאים ממשרד התחבורה.

פורסם

קרוב משפחה שלי קנה קסארה סטיישן,נראה לי מודל 2003, ב23000 ש"ח,ושם ספסל מאחורה - סה"כ 8 מקומות.

רכב מודרני ויחסית מפנק, כמעט בלי כסף!

STI 2004

פורסם

וולוו 940 יכולה להיות אופצייה טובה מאוד, יש סטיישינים עם 7 מקומות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ב"ה

תודה לכולם

בעניין הוולוו, נכון שמבחינת מרכב ובטיחות הוא לוקח, השאלה מה קורה מבחינת דלק ותחזוקה?

פורסם

מה דעתך על דייהטסו גראן מוב?

זה מעין סטיישן / משפחתית / מיניואן עם תא מטען גדול (400 ליטר).

יש גם בשוק לא מעט אקסמפלרים ידניים.

רכב מרווח, לא שותה הרבה דלק, מאד מאד אמין.

ואגב, לחלקם יש גם ספסל אחורי מקורי עם חגורות בטיחות - שהופך אותו לרכב לשבעה נוסעים.

לי יש כזה למשל, למרות שלא התקנתי אותו מאחור.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רנו אקספרס מאמצע-סוף שנות התשעים תוכל למצוא בפחות מתקציבך, רכב כזה עם מנוע בנזין 1.4 שמור ומטופל (כבר יותר קשה למצוא) הוא רכב מרווח מאוד ונוח. האקספרס הוא לא שיא האמינות, אבל מציע איכות חיים גבוהה יותר משל סובארו DL ועדיין לא אמור להיות שוחט בתחזוקה (במידה ומצאת רכב לא גמור).

ועוד אופציה היא סיטרואן ברלינגו איזור שנת 98-2000, רכב הרבה יותר נעים לנסיעה מהיפניות של תחילת שנות ה-90.

הוא גם מרווח הרבה יותר והרבה הרבה יותר בטיחותי.

צריכת הדלק תהיה עדיפה במקצת (דיזל) מDL, והרבה יותר עדיפה מלגאסי או וולבו, אך מאידך הוצאות טיפולים/תיקונים יהיו גבוהות יותר.

כמובן שיש להתרחק ממכוניות עם ק"מ בשמיים ו/או מוזנחות, ורובן כאלה.

אם האופציות הצרפתיות לא קוסמות לך, וכמות הנסועה שלך לא הולכת להיות גבוהה, במקומך הייתי מעדיף, למצוא וולבו סטיישן אפילו משנות ה-80 (245,745) שגם תיתן לך איכות חיים גבוהה יותר וגם רמת בטיחות גבוהה יותר מהיפניות של שנות ה-90. ומניסיון של למעלה מ10 שנים ה-240 היא סוס עבודה. ועד כמה שידוע לי השוק שלהן מת, כך שתוכל לגרד אחת במצב טוב בסביבות ה5000 +/-.

ובהחלט מדובר ברכב שיכול לגמוע מרחקים בנוחות (הגה כוח, מזגן, אוטומט), הבעיה היא שהוא גם גומע דלק.

פורסם

הרכב הכי אמין והכי זול בטיפולים + חלקים בשפע, צריכת דלק טובה, מנוע יחסית חזק, מזגנים מעולים, וכולם יודעים לטפל בו

זה סובארו ליאונה DL ידני, וגם מרווח מאוד. רנו אקספרס ודומיהן המיסחריות עולות יותר בביטוח, ובדרך כלל עבדו איתן קשה.

בתקציב שלך תמצא (תחפש טוב) סובארו שמורה, תוכל עוד לשפר אותה ותהנה, לדעתי.

• תוכן חדש...