Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיניה - יהיה יבוא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חופשה באנגליה-סקוטלנד הגעתי למסקנה שהאופל אינסיניה זה האוטו הכי יפה והכי מושקע בקלאס שלו...

האוטו נראה מיליון דולר, ונוסע נהדר, לא ראיתי אחת בלי אבזור מלא אבל יכול להיות שזה פשוט כי מדובר במדינה שבה צריך באמת באמת להתאמץ בשביל למצוא אוטו עם טסות.

עכשיו השאלה היא - האם UMI העלובים פרסמו משהו בקשר ליבוא של האינסיניה?

opel-insignia-2.jpg

Auto Emoción

פורסם

באתר שלהם לא מוזכר שום דבר, הוקטרה עוד שם...

אני לא הייתי בונה על לראות אותה בארץ בחצי שנה הקרובה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני גם ראיתי אותה בפרנקפורט,אוטו מדהים,אבל אל מול גרמניה שאופל זה מותג חזק שיש כמוהו המון בארץ המותג "לא תפס" ולכן היבואן ככל הנראה לא יבזבז את זמנו בניסיון להכניס רכבי אופל חדשים לארץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם לי יצא לראות המון את הרכב המדובר וזהו רכב מדהים לדעתי. במידה ויביאו אותו ארצה ותג המחיר יהיה סביר, אני מאמין שהרכב יתפוס פה. רכב יפה, איכותי ולפי נתונים בוואלה! רכב, מנוע חזק !

פורסם

דווקא מעניין למה היבוא של הטיגרה הצורות החדשות לא הגיע..

Opel_Tigra_TT-06.jpg

opel-tigra-twintop-4656.jpg

1210302270_opel-tigra-18756.jpg

דווקא נראת לא רע בכלל

והאינסיגניה.. באמת נראת טוב!

פורסם

דווקא ייצא לי די מזמן להתקל בטיגרה ה"חדשה" בצבע זהה ובכסוף בת''א(שנתיים-שלוש בערך).

האינסינה באמת נאה.

קשה להאמין שיביאו אותה,לדעתי יסתפקו בלה קרוס החדשה של ביואיק החולקת מכלולים רבים.

פורסם

לדעתי הייבוא לא קורה מהסיבה הפשוטה:

רוב האופלים החדשות הינן ידניות לחלוטין, מה שמוזר במיוחד בשוק הישראלי (למכור מכונית מנהלים חדשה לגמרי עם גיר ידני?)

לאינסיניה מספר רב של גרסאות (מנועים וגירים) שבסוף הסינון מתקבלות 4 גרסאות בעלות תה"ל אוטומטיות.

שניים מהם מנועי דיזל (אחד 1.9 ל', ואחד חזק בהרבה) השוק הישראלי לא ממש מחבב היום מנועי דיזל (מחירי הדלק, מיסים וכו'). ושניים נוספים מוגדשי טורבו בנזין בנפחים גדולים (2.8 ל' ו-3.0 ל' אם אינני טועה) שיקרות להחריד.

אבא שלי מחזיק כיום בווקטרה 03' מנוע דיזל 2.2 גיר טיפטרוניק, רכב מדהים. לפני כן הייתה לו ווקטרה 03' מנוע בנזין 2.2 עם 147 כ"ס, ולפני כן ווקטרה B מודל 01' עם מנוע דומה. היו לו לפני כן אופלים רבים נוספים, באמת שרכבים מדהימים כל אחד בפני עצמו, חבל באמת ש-UMI מתמקדים בדייהולטים ומשאירים לפולקסווגן לגרוף את כל הקופה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
גם לי יצא לראות המון את הרכב המדובר וזהו רכב מדהים לדעתי. במידה ויביאו אותו ארצה ותג המחיר יהיה סביר, אני מאמין שהרכב יתפוס פה. רכב יפה, איכותי ולפי נתונים בוואלה! רכב, מנוע חזק !

אני לא מאמין שהוא יתפוס.האסטרה הנוכחית והקודמת שהיו רכבים טובים לא תפסו.ובעצם כשחושבים על זה שום אופל לא ממש "תפסה" בארץ.

לך תסביר לעם ישראל שיש רכבים טובים גם מאירופה. :roll:

V5

פורסם
אני לא מאמין שהוא יתפוס.האסטרה הנוכחית והקודמת שהיו רכבים טובים לא תפסו.ובעצם כשחושבים על זה שום אופל לא ממש "תפסה" בארץ.

לך תסביר לעם ישראל שיש רכבים טובים גם מאירופה. :roll:

אירופה לא קשורה לעניין. אנשים פשוט לא אוהבים אופל(כולל אותי, ויש סיבה לכך).

אבל האופל הזו יוצאת דופן. הדגם הזה דווקא כן דגם שיכול להמצא חן בעיניי אנשים. גם בעיניי כאלו שלא אוהבים אופל.

פורסם

על מנת שהאינסיניה תצליח בארץ, היא זקוקה ל 3 נתוני פתיחה בסיסיים;

1. גיר אוטומטי מלא.

2. מחיר אטרקטיבי .

3. קמפיין החדרה מאסיבי.

לגבי הגיר האוטומטי, לא נראה שיש כאן בעייה, אבל מחיר אטרקטיבי זה כבר סיפור אחר; על מנת שהיבואן יצליח להשיג מחיר תחרותי, הוא צריך למכור מכוניות, ולפי נתוני המכירות של אופל בארץ, לא נראה שהולך להיות לו קל, בלשון המעטה..

אופל נעלמה כמעט לגמרי מהשוק הישראלי, וכיום UMI שמים את דגש השיווק על השברולטים הקוראניים והמאליבו האמריקאית.

חבל, אבל זה מה יש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דווקא ייצא לי די מזמן להתקל בטיגרה ה"חדשה" בצבע זהה ובכסוף בת''א(שנתיים-שלוש בערך).

האינסינה באמת נאה.

קשה להאמין שיביאו אותה,לדעתי יסתפקו בלה קרוס החדשה של ביואיק החולקת מכלולים רבים.

היו כמה טיגרות צורה חדשה שהגיעו ביבוא אישי,כמו אלו בתמונה.

ללא שם.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
היו כמה טיגרות צורה חדשה שהגיעו ביבוא אישי,כמו אלו בתמונה.

הטיגרות שמצולמות הם שייכות לשני תאומות שיצא לי לפגוש אותם לפני הרבה זמן אגב הם גרות ברמת אביב ג'.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

UMI הודיעו רשמית שמאחר והאינסניות האוטומטיות מגיעות רק ברמה המאוד מפוארת/ מאובזרת של הרכב, המחיר לא יהיה תחרותי ולכן הם לא יבואו אותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...