Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אינסיניה - יהיה יבוא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פשוט יפה אבל תמיד היה לי בעיה עם אופל

לא יודע אבל זה רכב פשוט יפה

עם התג מחיר נכון הוא יעוף כמו לחמניות

(עם ישראל =פוזה)

פורסם
אני לא מאמין שהוא יתפוס.האסטרה הנוכחית והקודמת שהיו רכבים טובים לא תפסו.ובעצם כשחושבים על זה שום אופל לא ממש "תפסה" בארץ.

לך תסביר לעם ישראל שיש רכבים טובים גם מאירופה. :roll:

היא לא תפסה בעידן UMI.

לאו גולדבר ידעו היטב למכור אופל. חבל שUMI אפילו לא מנסים להחזיר עטרה ליושנה.

פורסם
היא לא תפסה בעידן UMI.

לאו גולדבר ידעו היטב למכור אופל. חבל שUMI אפילו לא מנסים להחזיר עטרה ליושנה.

לא מדוייק.

בשנים 2000-2001 אופל מכרה כאן לא רע בכלל, הודות לשער היורו שהיה הגיוני עדיין, והאסטרה 1.6 ואפילו הוקטרה נימכרו בכמויות נאות.

שנות ה 80' היו שנים טובות עבור אופל בארץ; בעידן המיסוי שהפלה לטובה מכוניות בעלות נפח קטן מ 1.3, אופל הציעו מנוע 1.3S עם הספק מכובד יחסית של 75 כ"ס, שגם בשילוב גיר אוטומטי הפיק ביצועים סבירים, מחירים נוחים יחסית ומוניטין אמינות מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם היו הרבה אסטרות בצבא בשנות ה2000 המוקדמות, כל סא"ל קיבל אחת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני לא מאמין שהוא יתפוס.האסטרה הנוכחית והקודמת שהיו רכבים טובים לא תפסו.ובעצם כשחושבים על זה שום אופל לא ממש "תפסה" בארץ.

לך תסביר לעם ישראל שיש רכבים טובים גם מאירופה. :roll:

לעניות דעתי, קאדטים ואסקונות נמכרו בכמויות אדירות. ליאו גולדברג בהחלט ידע למכור אופלים.

את האסקונה לדוגמא, רכשו כל האנשים שרצו והרשו לעצמם קצת יותר מסובארו DL.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

רק לראות את ההיצע של אופל ולהבין למה היא לא מוכרת.

קחו את פולקסוואגן...גם בשנים 2002-2003 המכירות שלה ירדו, אבל היא במקום לצמצם דגמים, נשארה עם מבחר עשיר ועובדה שהיום היא מוכרת רכבים מעניינים בכמויות נאות (שירוקו, גולף GTI)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אופל לא מוכרת כי UMI קברה את המותג כל כך עמוק שיש סיכוי שנוצר ממנו נפט ברגעים אלה. כשהייתי באולם התצוגה שלהם בראשל"צ לפני כמה חודשים בעקבות מכתב שקיבלתי מהם על מבצע טרייד אין, תהיתי אם הם לא הפסיקו לשווק את הדגמים של אופל בכלל, עד שגיליתי שהם תקעו את האסטרה והקורסה במעין מסדרון שנפרד מהאולם הראשי, כאשר שני הרכבים מלאים באבק ואין איש מכירות ברדיוס של שלושים מטרים מהם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ראשית, אופל אינסיניה לא תגיע ארצה ביבוא סדיר על ידי UMI. הסיבה הרשמית פשוטה - אין תיבת הילוכים אוטומטית בשידוך לגרסאות המנוע הצנועות יותר שרלוונטיות יותר לארץ. דיזל - כמובן שאין על מה לדבר :wink:

יש כמובן עוד סיבות. אופל פשוט לא מצליחה להתרומם בארץ ולשקם את התדמית הרעה שלה שנגזרת מכמה נקודות אפלות בעבר שלה בארץ. אלה גוררים לא רק לנתוני מכירות נמוכים, אלא גם לירידת ערך מזעזעת שיוצרת מעגל שאי אפשר לצאת ממנו... ולכן UMI יודעים שאין סיכוי ליותר מעשרות מסירות בשנה.

מי שלמעשה תמלא את תפקיד האינסינייה בישראל היא ביואיק לה קרוס החדשה, שמבוססת על הפלטפורמה שלה ובהחלט תגיע לישראל (בקרוב). לפני שאתם מזלזלים, מדובר במהפכה ביחס לדור הקודם ומכונית טובה ומתנהגת יותר מכל הבחינות, בגלל היחוס האירופאי ובגלל המצוקה של GM וההבנה שלהם שללא מוצרים תחרותיים יותר, לא יוכלו להצליח. המחיר צפוי להיות זהה או אפילו נמוך במקצת מהלה-קרוס הנוכחית, וזאת הצעה לא רעה.

ובכל זאת, חבל שלא נפגוש אותה כאן. בתערוכת פרנקפורט יצא לי לקחת אינסיניה OPC, הגרסה הביצועיסטית עם מנוע 2.8 מוגדש ו-325 כ"ס (ידנית), לנסיעת מבחן. מכונית מטורפת ופשוט נהדרת - אני בטוח שגם בגרסאות הבסיס היא עושה רושם מצויין (אם כי לא מטורף עד כדי כך).

• תוכן חדש...