Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כפי שציינתי בחלק מהשירשורים האחרים בנושא החלטתי ליסוע לרינג קצת אחרת, בסוזוקי סוויפט.

הרבה קולות נשמעו ודעות ולכן החלטתי לשתף את פרטי הנסיעה כמו גם פרוט עלויות מלא.

אשמח להתייחס לשאלות או הערות

כיוון שאת כל הדברים כבר כתבתי בפורום STI אני פשוט מעתיק את הדברים לפה כך שאם משהו לא ברור אני אתקן בהמשך

חגי.

נתחיל עם תמונה מהקרוסל :

218_1704.jpg

תונים יבשים

124 כ"ס

1000 ק"ג

מהירות סופית 197 קמ"ש

באקטים OMP או SPARCO

חגורות 4 נקודות.

דוושות אלומיניום.

רפידות משודרגות - דיסקים סטנדרטים - אין דעיכה בבלמים גם בביצוע 4 הקפות רצוף - ניסיתי וזה לא פחות ממדהים.

צמיגים TOYO 888 סמי סליק - אחיזה ביבש - מעולה.

בולמים סטנדרטים - קפיצי הנמכה - כיוון קאמבר מתאים למסלול.

שאר הרכב - סטנדרטי.

קיימת גירסה חזקה יותר וקלה יותר שכרגע בפיתוח - נהגתי על גירסת הפיתוח והיא הייתה מהירה בכ-10 שניות כרגע, אך הפיתוח עוד לא הסתיים.

תוכל לראות את המכונית ונמחירים שלהם באתר http://www.rent4ring.com או http://www.rent4ring.de האתר גם באנגלית.

עמוס ואני שילמנו 800 יורו ליומיים וחצי וזה כולל 625 ק"מ.

שלום חברים,

לגבי תימחור

טיסה 500 יורו

רכב לחמישה ימים - רכב מנהלה 230 יורו

סוזוקי סוויפט לסוף שבוע ארוך - יומיים וחצי - 800 יורו

כרטיס כניסה לרינג - קניתי 25 הקפות - 390 יורו ועוד 4 הקפות עוד 75 יורו

דלק - רכב מנהלה - 900 ק"מ מיכל אחד - רכב דיזל - 80 יורו.

סוזוקי סוויפט - ממוצע מיכל ליום (בערך 8 הקפות ליום) 56 יורו למיכל - תידלוק אוקטן 100.

מלון - 30 יורו ללילה - 5 לילות = 150 יורו.

אוכל - ממוצע 30 יורו ביום X 5 ימים = 150 יורו.

מוזיאון רינג - 15 יורו.

מדבקות רינג 20 יורו.

מעיל רינג 80 יורו.

נעלי נהיגה - מעולות 40 יורו.

צפייה באימון מכוניות לה מאנס במסלול הGP - 8 יורו, כרטיס למירוץ לכל סוף השבוע - 24 יורו.

מה לבדוק - ימים פתוחים בהם יש "נסיעת תיירים".

מזג אויר צפוי.

השכרת רכב לרינג + חדר במלון לפחות חודשיים מראש.

לגבי סוגיית הביטוח, אין חיה כזו ביטוח לרינג, הביטוח גם בחברות שמשכירות לרינג מתייחס לביטוח בעל השתתפות עצמית.

ההשתתפות העצמית משתנה בהתאם לרכב אותו אתה שוכר.

לגבי הסיוויק - השתתפות עצמית היא עד גובה של 5000 יורו לטוטאל לוס.

במידה ועשית נזק חלקי תאלץ לשלם עבור הנזק היחסי.

במכוניות יקרות יותר הנזק להשתתפות עצמית יכול להגיע לסכום גבוה יותר.

יתרונות - רכב למסלול מגיע עם כלוב, באקט וחגורות - מבחינתי שווה כל שקל.

רכב מחברת השכרה רגילה אינו מבוטח כלל ברינג - ובמידת הצורך תצטרכו לשלם על תאונה מחיר מלא כמו גם על בלאי לרכב - רפידות, צמיגים, בולמים וכו'

הרכב שאני שכרתי כלל צמיגים, רפידות וטיפול כל יום על מנת לוודא תקינות, הוחלף לי סט צמיגים חדש כמו גם סט רפידות ללא עלות כמובן.

חסרונות - העלות הבסיסית יקרה יותר בצורה משמעותית מאשר לשכור רכב מחברת השכרה - לשם השוואה בשביל אותם 800 יורו ניתן לקבל TT או GTI או SLK לשבוע שלם -

אני לא ממליץ לעשות זאת - אך שכל אחד יקבל את ההחלטה שלו.

הסוויפט פשוט מושלמת לרינג לנהגים אשר חווים את המקום בפעם הראשונה - תודות לאחיזה מצויינת, מהירות פנייה טובה ומערכת ESP מצויינת + איבזור הגנה במידה ומתרחשת תאונה - היא בעייני החבילה הטובה ביותר.

ביום האחרון לביקורי - לקחתי להקפה אחת גם M3 E36 מוכנה למסלול ונהנתי מכל שנייה - בעיקר נהנתי מכך שהסוזוקי איפשרה לי ללמוד טוב את המסלול, להגביר את הקצב ולהרגיש טעויות בזמן אמת - אותן טעויות עזרו לי להקיף את הרינג מאוחר יותר בזמן מהיר בהרבה.

עוד פרטים בהמשך.

נ.ב.

יבגני - השתמשתי לפי עצתך במערכת RACE CHRONO ונהנתי מכל רגע - יש לי תיעוד מלא של כל ההקפות שלי וביום האחרון אף חיברו לי מערכת מדידה מקצועית המחוברת דרך OBD II והתוצאות בין המערכות הייתה זהה - תודה ייבגני

פורסם

סרטון של הקפה איטית 9:32 בשל נהג M3 שהחליט לחסום את הדרך בכוונת תחילה ולא רציתי להיכנס איתו לקרב מיותר בשל העובדה שבישורת הוא היה כל כך הרבה יותר מהיר ופחדתי מתגובות לא צפויות שלו בכל פעם שניסיתי לעקוף מבחוץ הוא חסם אותי.

מצטער על איכות הצילום - לא היה לנו פתרון קיבוע ובתום ההקפה הצלם כמעט הקיא :)

פורסם

למדידת הזמנים כאמור השתמשתי במערכת RACECHRONO כפי שמצויין - המערכת שנעזרת בGPS ומחשב כף יד שהייתה נסתרת מעייני בזמן נהיגה ותמיד נבדקה בסוף יום נהיגה על מנת לראות התקדמות.

בתום יומיים וחצי של נהיגה ו30 הקפות התחלתי בזמן הקפה של 10:04 להפקה הראשונה ועד להקפה של 08:57 הקפה המהירה ביותר בהקפה ה28.

שאלות\הערות יתקבלו בברכה.

חגי פארן

פורסם

יופי של סקירה, נשמע שנהנית מאוד וכנראה שהבחירה בסוויפט הייתה נכונה. גם הזמנים מצוינים - לרדת מ-9 דקות באוטו כזה זה מרשים!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חן חן

האמת רוני שהמכונית כל כך מפתיעה מבחינת האיזון והתחושה כך שהיא מאפשרת מהירות פנייה גבוהה מאוד וחזרה לגז מאוד מוקדם, המכונית פשוט פנטסטית וכמה חבל שהיא לא מיובאת לארץ.

פורסם

ידוע - קראתי מבחנים עליה בחו"ל שמאוד התרשמו ממנה. גם מהמאזדה 2 בגרסתה הסמי-ספורטיבית. אלו באמת שתי דוגמאות למכוניות שלא צריכה להיות שום בעיה להביא ארצה - לא ממש שונות מהגרסאות הרגילות. למה מביאים יונדאי i20 ידנית, סקודה פאביה ידנית, סיאט איביזה ידנית ואת אלו לא? ליבואנים הפתרונים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
למדידת הזמנים כאמור השתמשתי במערכת RACECHRONO כפי שמצויין - המערכת שנעזרת בGPS ומחשב כף יד שהייתה נסתרת מעייני בזמן נהיגה ותמיד נבדקה בסוף יום נהיגה על מנת לראות התקדמות.

בתום יומיים וחצי של נהיגה ו30 הקפות התחלתי בזמן הקפה של 10:04 להפקה הראשונה ועד להקפה של 08:57 הקפה המהירה ביותר בהקפה ה28.

שאלות\הערות יתקבלו בברכה.

חגי פארן

חגי שלום,

אני מתכוון לנסוע עם חבר לסוף שבוע ארוך ברינג ב 20 לחודש הנוכחי.

תוכל להסביר לי על מערכת ה RACE CHRONO - איפה קונים, מה עושים?

היינו רוצים גם לעשות כמה הקפות ברכב חזק. האם היית ממליץ להתחיל עם רכב לא חזק ולהחליף ביום השני ?

עד כמה המסלול עמוס בסופי שבוע?

האם מקובל לעלות למסלול עם קסדה? ואם כן היכן קונים?

בתחילת הסרטון שלך נראה שלא עצרת בשער אלא המשכת להקפה שניה רצופה, אפשר לעשות את זה בימים של מסלול פתוח?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

לגבי עם איזה רכב להתחיל - תלוי ברמת הניסיון שלכם.

ככל שהרמה פחותה, להתחיל ברכב מטורף פחות (או פשוט - חלש יותר).

מאוד קל לרסק ולהתרסק שם (אני מכיר יותר מאחד, נהגים טובים ובעלי ניסיון מסלול). זה מאוד כואב- בכיס ובאגו.

בקיצור - זהירות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ליבואנים הפתרונים...

מקורות יודעי דבר טוענים שההתנגדות העזה ליבוא הסוויפט ספורט קשורה לסטירת הלחי הקשה שהיבואן קיבל עם האיגניס הספורטיבית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה המסלול עמוס בסופי שבוע?

האם מקובל לעלות למסלול עם קסדה? ואם כן היכן קונים?

במהלך הסופ"ש, המסלול עמוס מאוד, במיוחד כשיש מזג אוויר בהיר.

ברינג המז"א יכול להשתנות מרגע לרגע וכדאי להתעדכן, תמיד, במספר אתרים, בסמוך לטיסה וגם להציץ במצלמת הרשת שמשדרת משם.

בתחילת מרץ היה שם קר מאוד ושלג כיסה את שולי המסלול ואת הכפרים שעל הגבעות שמסביב-

p3140795.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מבט מטירת ניורבורג-

p3140809.jpg

למרגלות טירת ניורבורג-

p3140813.jpg

p3140814.jpg

כניסת הרכבים לנורדשלייפה (סגורה)-

p3140821.jpg

p3140820.jpg

p3140823.jpg

האוטו השכור שלנו-

dsc01393s.jpg

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

יופי של סיקור! מאוד נהניתי לקרוא.

8:57 נשמע לי כמו זמן מהיר יחסית, לא?

האם יש אתר ובו זמנים של כל סוגי רכבי הספורט ברינג?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מקורות יודעי דבר טוענים שההתנגדות העזה ליבוא הסוויפט ספורט קשורה לסטירת הלחי הקשה שהיבואן קיבל עם האיגניס הספורטיבית.

מה לעשות שאיגניס וספורטיביות לא ממש הולכים ביחד. מוטב ילמדו מכשירי תנועה את ההצלחה שהיתה לטויוטה עם יאריס TS באותה תקופה בה הקופסה הספורטיבית שלהם שווקה.

לאור הצלחת האלטו הידנית וסדרת הסוויפט, ממש תמוה בעיני מדוע אף אחד לא מרים את הכפפה במכשירי תנועה ומייבא ארצה מכונית ספורטיבית חביבה במחיר של מאזדה 3.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם יבואן מאזדה היה מביא את ה-2 הידנית הייתי שם את שק המזומן שלי על השולחן שלו, אתמול.

כנראה הקטנה הכי מהנה שנמכרת היום.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...