Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפאסאט 2002 2.0 בנזין אוטומטית.

חשוב לי הכי הרבה זה נסיעה שקטה. אני לא נוסע במהירויות גבוהות 120 זה מקסימום שלי, בעקיפה..

התקציב הוא 1500~ ש"ח

אני יודע שיש מלא אתרים של יצרנים, אבל אני מסתבך עם זה..

אשמח להמלצה ספציפית ממישהו עם נסיון..

אין חכם כבעל נסיון..

:-)

תודה רבה ושנה טובה..

פורסם

לא רשמת את מידת הצמיגים.

תיכנס לאתר הזה כדי לקבל מושג ראשוני על מחירי הצמיגים,

תזין את המידת של הצמיגים שלך, תסנן את כל מה שלא כדאי לגעת (תשאיר רק את MICHELIN, YOKOHAMA,CONTINENTAL, KLEBER, BRIDGESTONE, GOODYEAR ).

תרשום לך את הדגמים עם המחירים מהאתר ותתחיל בסיבוב פנצ'ריות באיזור המגורים שלך.

אני מניח שתמצא את אותם הצמיגים במחירים יותר נמוכים, רק לא לשכוח לבדוק את תאריך הייצור שלהם (שיהיו מ 2009).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתקציב שרשמת, יש לך את PIRELLI P6000 או KLEBER DYNAXER HP2.

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=2&r=15&a=65&s=195&sc=91H&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

אלה צמיגים איכותיים (ביחס למחיר) מחברות טובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...