Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש איפה לקנות שלא רק במוסכים המורשים? או אולי חנות חלפים רגילה?

איך הם נראים?

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שמישהו מייבא אותם חוץ מצמפיון.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני ממליץ לך להשתמש בארמוראול לניקוי פנים הרכב, מנסיוני הוא הרבה יותר איכותי מהחומר המקורי,

מגיע בבקבוקון צהוב ( גימור מבריק ) או כחול ( גימור מט ) ועולה בסביבות 35 ש"ח.

לאחר הניקוי הרכב נראה נקי ומקורי.

פורסם

הפרסי לא מחזיק דברים כאלה.

החומרים של VW מיועדים לא לפגוע בחומרים מהם עשוי האינטריור ועל פי מה שהבנתי וקראתי - שימוש בהם היה מונע תופעות של קילופים בתוך הרכב כמו שקיים בגולפים ובפולואים משנתונים מסויימים.

אפשר לקנות אותם במוסכי צ'מפיון,אם ניתן להשיג במקום אחר בטח מרק10 יודע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני ממליץ לך להשתמש בארמוראול לניקוי פנים הרכב, מנסיוני הוא הרבה יותר איכותי מהחומר המקורי,

החומר שציינת, להבדיל מחומרים של VW, מכיל בתוכו ממיסים שפוגעים בכריות האוויר ברכב, זאת הסיבה שאני מתעקש על החומרים המסויימים של VW.

פורסם

אפשר לחשוב איזה חומר הם כבר המציאו אבל שיהיה.

גש למחסן החלפים במוסך המרכזי בבני ברק (קרוב לקניון איילון). יש שם דלפק מכירה ללקוחות פרטיים. הם מחזיקים גם את החומרים.

פורסם
אפשר לחשוב איזה חומר הם כבר המציאו אבל שיהיה.

גש למחסן החלפים במוסך המרכזי בבני ברק (קרוב לקניון איילון). יש שם דלפק מכירה ללקוחות פרטיים. הם מחזיקים גם את החומרים.

תראה לי חומרים אחרים שניתן לרסס על הדשבורד מבלי לחשוש לפגיעה בכריות אוויר ואני אשקול גם אותו.

מרק10, יש לך ניסיון עם כמה מהחומרים?

פורסם

מצטרף להמלצה - הארמור אול פשוט מצויין.

לצערי הרב, לאחרונה הופסק היבוא (וכנראה שגם היצור) של הארמור אור ג'ל ובמקומו יש ספריי (עולה כ-60 ש"ח) והוא מצויין גם כן (אבל פחות נוח לשימוש מאשר הג'ל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קילופי פלסטיק - מתחת לרדיו בפולו 2008 שלנו, (הוחלף "תא כפפות" מתחת לרדיו במסגרת האחריות).

קילוף בחופת ההגה (לא רציתי שיגעו בדשבורד...אז נשאר קילוף באורך 2-3 ס"מ).

במוסך אמרו - "לא למרוח שום חומר!".

ככה שהיום אני חושב שעדיף חומרים של היצרן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...