Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם שלל מכשירי פיוניר, תתחיל מלנקות מגעים, גם בפאנל וגם על המכשיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהה, חשבתי שאתה מדבר על pioneer premier.

ההגיון אומר שכל הלחצנים (או לפחות רובם) צריכים להיות מוארים. יש צילום על האריזה? אולי המתקין יודע?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ את הנושא . אני רכשתי לא מזמן את המכשיר. התקנתי אותו באלפא 147. אני לא ידעתי שכפתורים חוץ מPWR/MUTE צריכים לדלוק. איך פותרים את הבעיה?

עוד שאלה. יש לי IGO8 במכשיר. האם ניתן לנסוע עם GPS תוך כדי שמיעת מוזיקה ברקע? עד עכשיו הצלחתי הפוך-לשמוע מוזיקה ותוך כדי ניווט קולי של GPS.

תודה מראש.

Never ride faster than your guarding angels can fly

• תוכן חדש...