Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה קדומה על הפוקוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי לנהוג על פורד פוקוס 1.6 שנת 2007.

נהגתי על מגוון מכוניות וכמו ששמעתי הפוקוס נחשבת עגלה,נהגתי בה,נתתי קצת גז בעליות והאוטו סוחב יפה,קצת רועש אבל בסחיבה לא יורד מהמאזדה 3 הדגם היוצא.

דווקא הפתיע לטובה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו עגלה וזו כרכרה שתיהן לא זזות כי אין סוסים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם הפוקוס וגם ה 3 לא מתקשות להתניע ולהשאר בקצב של התנועה סביב.

הם אינן מכוניות מהירות, ולמעשה בדגמי הבסיס לא תוכננו להיות כאילו.

בניגוד למגיבים מעלי , אני סבור שלפחות ל 95% מהנוהגים בהם הם יותר ממספקות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נתתי קצת גז בעליות והאוטו סוחב יפה

סוחב, אז מה? חשבתי שהוא יעצור באמצע העליה ויתחיל להדרדר אחורה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אתמול יצא לי לנהוג על פורד פוקוס 1.6 שנת 2007.

נהגתי על מגוון מכוניות וכמו ששמעתי הפוקוס נחשבת עגלה,נהגתי בה,נתתי קצת גז בעליות והאוטו סוחב יפה,קצת רועש אבל בסחיבה לא יורד מהמאזדה 3 הדגם היוצא.

דווקא הפתיע לטובה.

הכל תלוי במה אתה נוהג ביום יום...

אם אתה נוהג לדוגמא בריקשה אז המכוניות הללו יראו לך מהירות.

אם אתה יורד אליהן ממנועי 2 ליטר או 1.8T של יצרנים אחרים או אפילו קורולה 1.6 (לא רובוטית) , אז אתה תחוש שהרכב פשוט לא זז,

במיוחד כשמוסיפים מזגן ונוסעים למשוואה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם מזגן יכול להיות שהוא עגלה,אני נסעתי בו לבד בלי מזגן,אבל עם עומס +מזגן אני מניח עגלה.

פורסם
הכל תלוי במה אתה נוהג ביום יום...

אם אתה יורד אליהן ממנועי 2 ליטר או 1.8T של יצרנים אחרים

אז במקרה הזה אני שמח שאני מהסוג הנחות שמתלהב גם מפוקוס ומהמראה וההרגשה הספורטיבית ב3 :twisted:

פורסם

זה לא רק המהירות עצמה, אלא גם תגובות הגיר. בפוקוס הגיר עצל למדי בניגוד לגיר במאזדה והתוצאה היא שרוב הזמן צריך ללחוץ יותר על הגז בשביל להגיע לתוצאות רצויות. זה חלק משמעותי מהסיבה שאנשים מתלוננים על העצלות בפוקוס. במבחני תאוצה אני מניח שההבדלים לא יהיו כל כך גדולים בין השתיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כה יש תחושה של עצלות הגיר,יש לו מין דילי,אני מדביק דוושה ,לא קורה כלום ואז הוא מעביר הילוך.

פורסם

אז ששתיהן לא עגלות, ולפחות חצי מהכותבים היו מקבלים בתודה את המפתח למכוניות כאלו, במקום ג'סטי 92. או 93.

שרוני ענה לך יפה. תגובה זה לא רק לחיצה. נהיגה זה לא רק לנסוע מהר בכביש ישר באמצע הלילה. רכישת רכב מורכבת מהרבה שיקולים, וככה גם התכנון שלו ושל הניהוג. המכוניות האלו תוכננו לנסיעה רגילה וקצת יותר למי שרוצה. לדגמים הרגילים אין יומרה ספורטיבית, ואם נחנת באי אילו כישורי נהיגה תדע להפיק מהן יותר. ואם לא - באמת שלא קרה כלום. גם נסיעה בית-עבודה היא נסיעה ולא תחרות או נסיון התאבדות.

אם יש לך זמן - סע קצת להרים, לא בכביש ראשי, סע קצת בכביש 5, וגם בפקקים בעיר. אז תתרשם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הפוקוסים היותר ישנים היו באמת עגלה. סחבו בערך כמו מזדה בימבה.

הפוקוסים בסדרה הלפני האחרונה - סבירים (ברמה של הקורולות הישנות, מזדה 3 וכו').

לא יודע מה אתה מחפש ברכב, אבל הוא סטנדרטי ל-1.6 אוטו-מת.

אף אחד לא מצפה ממשפחתומטית ב-110 אלף ש"ח שתעשה ניסים ונפלאות.

אבל מישהו הזכיר פה מזדה 3 עם ספורט. זה קצת עלבון לרכבי הספורט על הכביש, לא חושב?

פורסם

בתור בעלים לשעבר של 3 1.6 במשך כמעט 3 שנים והיום בעלים של פוקוס

אז ככה:

1)המאזדה עם גיר מהיר יותר

2)הפוקוס איטית יותר-שיפור משמעותי אם אתה מעביר לטיפטרוניק גם עם מזגן פועל (הרכב עולה יום יום לי-ם)

3)המאזדה "שוברת גבות" - הפוקוס הנוחה ביותר לנסיעות ארוכות מבין המשפחתיות.

קניתי אותה (שנת 2006)בתחילת אפריל עם 81 אלף ק"מ והיום היא עם 98 אלף- ולא מתחרט לרגע.

אז אין לי בקרת אקלים:lol: אבל לשם שינוי המזגן מקפיא...

חבר,אתה חופר

פורסם

מניסיון שלי עם הפוקוס - גם כן 1.6 אוטומט - TREND-X

הרכב נוח ברמות!!! במיוחד בנסיעה בין עירונית.

בשבעת החודשים שהפוקוס אצלי הספקתי לנסוע עליו כ4500 ק"מ.

בזמן הזה הגעתי עם הרכב לכל מיני מקומות. ביניהם - כנרת, ים המלח ואילת. כמובן גם שוטטתי קצת באיזור המרכז (מתגורר בבאר שבע).

לרוב הוא משמש בלהסיע אותי לאוניברסיטה וחזור, את רוב הנסיעות אני מבצע על הליסינג של אבא.

בנוגע להתרשמות על הרכב - כאמור - שבעה חודשים שבה נכנס פעמיים למוסך (טיפול 90,000, וניקוי בית מצערת- הרכב הרגיש חנוק).

קודמיי צדקו בנוגע לאמירתם - הרכב הזה נועד למטרה מסוימת, והיא לא בכדי להגיע למהירות נועזות. הרכב תוכנן במטרה לנסיעה מנקודה לנקודה, ולשנע משפחה תוך כדי זה בזמן סביר ובנוחות של משפחתית טובה מאוד.

הרכב בשבילי מפנק מאוד, המערכת (4 קומפוננטים, וSONY מובנית) מצוינת, הרכב נראה מצוין - פנים (צבע בז') וחיצוני (מגנזיום). בנסיעות בינעירוניות הרכב מצוין ואני מרוצה נורא מבקרת השיוט - שכן היא חוסכת בדלק, וגם מרגיעה את הנהג מלחיצה קבועה על הדוושה. אגב צריכה בינעירונית אצלי לאחר בדיקה - כ18 ק"מ לליטר, עירונית - 1 ל9 עם מזגן. הנתונים הם לפי בדיקה שלי, אני נוהג מאוד רגוע.

בנוגע לכח - לרכב יש כח, ובנסיעה בינעירונית הוא בולט היטב. בנסיעה עירונית - עם מזגן, התחושה היא שדוושת הגז צריכה לרדת טיפה יותר בשביל תחילת נסיעה מעמידה.

• תוכן חדש...