Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב מתקין מערכת באוטו (קורולה 99').

יש לי התלבטות בין 2 סאבים:

האחד JBL gt5-1202BR עם הספק של עד 275 RMS.

והשני פיוניר TSW307D2, הספק של 400 RMS.

אני יודע שJBL נחשבת לחברה איכותית וטובה יותר מהפיוניר אבל פה מדובר על דגם חדש של הפיוניר עם הספק גבוה באופן משמעותי מזה של הJBL.

דברים שנלקחו בחשבון הם איכות החברה והעובדה שהJBL מגיע עם תיבה מקורית ולפיוניר כנראה אצטרך להביא תיבה אחרת.

לעומת זאת, הפיוניר זול כמעט בחצי מחיר, כך שאולי הוא עדיף אם ההבדל באיכות זניח.

תודה מראש :-)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

זה בטח בגלל שזה בתיבה אטומה :wink:

איזה מגבר יש לך? מה אתה מצפה מהסאב? (רעש ורעידות, טיפה יותר דיוק וכו').

מה שאר הרכיבים במערכת? וכמובן מה התקציב?

אחרי שתענה על הכל יעזרו לך יותר טוב ואני מאמין שתהיה מרוצה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לא סתם אטומה, יש לפחי זבל האלה אפילו תקן נגד פיצוץ מטען חבלה עד משקל מסויים!

orishavit, גלה לנו את תקציבך ונוכל להמליך לך על סאבים עדיפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה בטח בגלל שזה בתיבה אטומה :wink:

איזה מגבר יש לך? מה אתה מצפה מהסאב? (רעש ורעידות, טיפה יותר דיוק וכו').

מה שאר הרכיבים במערכת? וכמובן מה התקציב?

אחרי שתענה על הכל יעזרו לך יותר טוב ואני מאמין שתהיה מרוצה

מצפה לרעש, שירעיד טיפה את האוטו אבל שגם יהיה כמה שיותר נקי. התקציב כמו שאתם יכולים לנחש מלמעלה הוא סביבות 600 עד 700 שקל.

התקציב לשאר המערכת עוד לא ידוע, בתכנון להביא גם רמקולים 6-9 למגש האחורי בנוסף למגבר 4 ערוצים ומונובלוק. (כבר מותקנים קומפוננט של vtrek מקדימה למי שמכיר, ללא הגברה:oops:)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

אפשר למצוא W3 במחיר הזה ביד שניה.

אם אתה בעניין של חדש אפשר למצוא CERWIN VEGA HED 12 בתקציב. אפילו P3 יהיה טוב יותר מהמידבאסים הענקיים שהבאת למעלה.

...CASKA for life

פורסם
תוותר על 6X9 ותביא סאב יותר טוב הייתי הולך לכיוון של רוקפורד או סרווין ווגה אם בכל מקרה JBL גם לא רעים

לא ממש בא בחשבון ויתור על ה6x9, עד כמה שאני רואה את זה ויתור עליהם פשוט יגרום לצליל הבאס להשתלט על כל מערכת השמע והצליל יהיה מגעיל. הvtrek מקדימה לא בדיוק איכותיים מספיק לדעתי.

כנראה שנצטרך להגדיל את התקציב במעט. הרוקפורד P3 נראה מרשים וללא הבדל משמעותי במחיר, העניין הוא שסאב עם 500 RMS ידרוש גם מונובלוק שיכול להפיק גם הוא 500RMS, האם אני צודק? זה מייקר את העניין משמעותית.

שאלה נוספת, איזה רמקולים 6x9 אפשר למצוא בתקציב של כ-400 שקל?

פורסם

מבלי להיכנס לסוגיה של במה קדמית. 6X9 של JBL יעשה את העבודה. גם 6X9 של מורל מדגם PULSE זו אפשרות, תלוי בסגנון שלך.

רעיון מצויין יהיה להחליף את הסט הקדמי לאחד יותר איכותי. כשחושבים על זה, אם תגיע לציון מהתחנה המרכזית תוכל לרכוש סט קדמי מדגם פולס + 6X9 תואם מדגם פולס + P3 ותיבה אטומה בסביבות ה 1300-1400 ש"ח. תקבל מערכת מאוזנת ואיכותית יחסית להשקעה.

...CASKA for life

פורסם
מבלי להיכנס לסוגיה של במה קדמית. 6X9 של JBL יעשה את העבודה. גם 6X9 של מורל מדגם PULSE זו אפשרות, תלוי בסגנון שלך.

רעיון מצויין יהיה להחליף את הסט הקדמי לאחד יותר איכותי. כשחושבים על זה, אם תגיע לציון מהתחנה המרכזית תוכל לרכוש סט קדמי מדגם פולס + 6X9 תואם מדגם פולס + P3 ותיבה אטומה בסביבות ה 1300-1400 ש"ח. תקבל מערכת מאוזנת ואיכותית יחסית להשקעה.

בנוסף לזוג מגברים (יד שניה נניח) אני יוצא בנזק של 2500 שקל, כבד עלי. (מאוד)

• תוכן חדש...