Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

ברשות אבי פאסאט, ואני מעוניין לקנות מערכת כי אני די חובב אודיו .(וכן עברתי את גיל הרישיון וכל זה, וקבלתי רישיון כבר.)

אני מעוניין לקנות רכב בעתיד, אני חוסך בינתיים אך חשבתי למה לא לשים בפאססאט?

אוקי, אז יש לי פה קצת התלבטות.

מצד אחד- הפאססאט רכב דיי חזק, וכפי ששמתי לב פה מהודעות בפורום צריך מצבר ואלטרנטור חזקים כדי להחזיק מערכת כבדה, אז אני חושב שזה קצת מסתדר לי ולא צריך שיפור רציני לרכב שכזה כדי לשים דוגמת IDMAX.

מצד שני, הרכב קצת גדול, ולא יודע אם זה כזה מתאים.

ומצד שלישי ואחרון, חשבתי לעצמי, לא חבל על רכב כזה גדול להתחיל להרוס בו?כי אני יודע שזה לא נגמר בפירוק פלסטיק אחד או שניים.

ויש את העניין של הHU המובנה וכל העניין הזה.

אשמח לשמוע דעות מה אתם אומרים אם להתחיל בפרויקט גדול שכזה או לא.

לאחר שאראה את רוב הדעות המכריע בפורום (ואם יהיה חיובי לקנית מערכת) אני אציין מחירים וכד'.

תודה רבה לכולם .

פורסם

אני מאמין שברכב הזה אין צורך להרוס כלום.

ישנם מגברים אשר ניתן לחברם ליציאות המקוריות של רדיודיסק מובנה (כלומר חוטי הרמקולים) ומהם להוציא אות מוגבר לרמקולים חזקים מהמקוריים.

אבל קודם כדאי לדעת מה אתה רוצה לשנות:

יותר עוצמה? יותר באס? אולי יותר תחום ווקאלי של זמרים וכלים אקוסטיים?

אחר כך אפשר יותר לכוון אותך.

מתחדשת*

פורסם

כמו שאמר רומן אתה לא צריך להרוס שום דבר ואתה גם יכול להישתמש במערכת המקורית

והתקנה כזו זה לא פרוייקט ענק כמו שאתה מדמיין את זה ,זה בסך הכל עיניין של התקנה סטנדרטית

שיהיה בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, דיר באלק!!! רומם, לא רומן (לא שיש לי משהו נגד השם הזה, הוא אחלה למי שקוראים ככה :wink:)

מתחדשת*

פורסם
כמו שאמר רומן אתה לא צריך להרוס שום דבר ואתה גם יכול להישתמש במערכת המקורית

והתקנה כזו זה לא פרוייקט ענק כמו שאתה מדמיין את זה ,זה בסך הכל עיניין של התקנה סטנדרטית

שיהיה בהצלחה

וזה נאמר ע"י חבר פורום שהצליח לדחוס לתוך רכב ספורט יפני כמות רכיבים שלא הייתי מאמין שאפשר להתקין באוטובוס קומותיים... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מראה אחורית? מי צריך את זה בכלל... :-P

הגבהות של CJ6 להונדה פרלוד? מה ז"א לא מתאים??? :-D

נראה לי שאני הולך לפתוח ת'רד הזוי חדש...

ישראל - תשים לב שהחתימות שלנו באותו האורך - רק שאצלך זה הכל ברכב אחד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה נראה לי שהרכב של ישראל כבר לא מוגדר רכב ספורט?

תובלתית כבר יותר בכיוון (רק חסר הלוגו של הפיל המשפיל מתנדנד מהמראה)

מתחדשת*

פורסם

זה הרכב ספורט היחידי שאני מכיר שהוא יותר צמא לאמפרים מאשר לפטרול...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...