Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שכתבת זה בסדר, חוץ מזה:

קטע מסריח לחלוטין.

נסעת מעל המהירות המותרת (מעל 120 קמ"ש לפני ההפחתה), נתפסת, השוטר אפילו חיפש אפשרות להמיר לך את הדו"ח להזהרה.

מה מסריח בזה?

זה שבנית על כך, שלא יכולה לבוא ממול ניידת סמוייה?

או שנסעת על 90, והשוטר המציא עבירת מהירות?

לפעמים אני לא יכול להבין את התגובות כאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מאמין שאוטו שוטר תפס אותי גם היום בכבישי הצפון, לא יאמן שקראתי את הדברים שלך זה נראה כאילו אני כתבתי אותם.

ג'טה בצבע שמפניה סמויה עם שוטר דרוזי נסעה בכבישי הצפון היום וחיפשה לתת דוחות.

גם אני קיבלתי על 117 אחרי הפחתה, גם אצלי הוא בא מימול (לדבריו לא שמתי לב אליו בכלל), גם אצלי הוא חיפש להמיר לאזהרה ובסוף קיבלתי את ה750 בגלל שהמרתי כבר אזהרה שהייתה לי על דיבר בטלפון.

קטע מסריח לחלוטין.

זה לא אותו שוטר. השוטר "שלי" היה בניידת ג'טה לא מסוות, והוא היה רוסי.

חבר'ה אני עדין מחפש עצות איך לדחות את עניין התשלום. אשמח לכל דבר אם זה פה או בפרטי!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אמנם המשטרה לא ידועים כאנשים ותרנים, אבל אולי כדאי לדבר עם מפקד המשטרה של יח' התנועה שם?

אולי הוא יוכל לתת אפשרות לדחיית הדוח.

פורסם

גם המפכ"ל לא יכול לשנות את תאריך התשלום.

לענ"ד התובע המשטרתי יוכל לעזור לך בשלב שתבקש להישפט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כל מה שכתבת זה בסדר, חוץ מזה:

נסעת מעל המהירות המותרת (מעל 120 קמ"ש לפני ההפחתה), נתפסת, השוטר אפילו חיפש אפשרות להמיר לך את הדו"ח להזהרה.

מה מסריח בזה?

זה שבנית על כך, שלא יכולה לבוא ממול ניידת סמוייה?

או שנסעת על 90, והשוטר המציא עבירת מהירות?

לפעמים אני לא יכול להבין את התגובות כאן.

מה יש לא להבין? למה בכלל צריך לקרות מצב שניידת מגיעה מימולי עושה פרסה ורודפת אחרי על מהירות של 122 קמ"ש, זה נראה לך הגיוני? למה נראה לך טסתי בכביש שם? או שפשוט נסעתי במהירות התנועה וכי מהירות של 120 היא מהירות סבירה מאוד לדרך מסוג שיש לי טווח ראיה לחצי קילומטר הקרוב לפחות וזה ירידה דיי חדה.

מה מסריח זה שהשוטרים המחורבנים במדינה הזאת מתעסקים בקטנות, בדברים לא חשובים לא מועילים ושלא מגבירים את הבטיחות שלי או שלך.

זה ביזיון שחוזרים מטיול בצפון והח*א הזה מסתובב ביום שבת ומחפש לתפוס אנשים על מהירות שהיא בגדר הסביר ואם תשב ותחפש אנשים שעוברים מהירות של 120 קמ"ש זה יהיה בערך כל מכונית שלישית אם לא יותר.

לא היה פה תפיסה של עקיפה על קו לבן, לא היה פה תפיסה על מעבר באור אדום, לא היה פה מהירות של 160+, לא היה נהיגה בשיכרות או תחת השפעת סמים ולא היה פה שום עבירה בקיצור ולעניין... לא חסר נהגים מסוכנים על הכביש, אני באותו רגע לא הייתי אחד מהם זה היה תפיסה על מנת למלא את הקופה השמנה גם ככה של המדינה בכסף שסוחטים מהציבור.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

למרות שאני לא כל כך מסכים עם האמירה הזאת, אני אקבל אותה כברירת מחדל: יש דוחו"ת מהירות שהם תחליף ל"מס מהירות", ואם כך הדבר, אזי יש לראות את הדברים מן הפן הזה.

יש חוקים במדינה, אחד החוקים קובע שיש מדרגות מס שאנחנו משלמים על הכנסה - ככל שאנחנו מרוויחים יותר, נטל המס באחוזים עולה ועולה.

חוק אחר במדינה קובע שצריך לשלם מס על רכישת נדל"ן.

חוק אחר קובע שיש לשלם מס מהירות - ככל שאתה מהיר יותר, המס גדול יותר. לאור זאת, מי שחורג מהמהירות המותרת, צריך לקחת בחשבון שיוטל עליו מס נוסף.

אני לא מבין את ההתבכינות סביב "מס המהירות", מס הכנסה כואב יותר.

אני לא רוצה לשלם עוד מס, ולכן מקפיד לא לחרוג מהמהירויות המותרות. ברוב המקרים אני נוסע מעט פחות מהמותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

היום בשעה טובה הגיע לו יום המשפט. הנושא נסגר עם התובע המשטרתי, קנס על סך 250 ש"ח ללא נקודות.

לא ראיתי אפילו את השופט, נסגר הכול תוך פחות מחצי שעה. 8)

פורסם
עדכון:

היום בשעה טובה הגיע לו יום המשפט. הנושא נסגר עם התובע המשטרתי, קנס על סך 250 ש"ח ללא נקודות.

לא ראיתי אפילו את השופט, נסגר הכול תוך פחות מחצי שעה. 8)

אפשר לשאול אצל איזה שופט ?

בנוסף האם השוטר המכובד , שמו היה ראובן במקרה?

בתור תושב נהריה , אני יכול לספר לך שנתפסתי על 119 בקטע של אותו כביש, רק שאצלי בדיוק נגמרה גדר ההפרדה, והם פשוט חיכו שם וטענו שמקטע זה מותר 80. כמובן שהם לא היו מוכנים לשמוע שהגדר נגמרת בדיוק איפה שהם עומדים ולכן מהירות הכביש היתה 90 היכן שאני נסעתי.

בכל מקרה , כביש ארור , שוטרים ארורים , תחנה ארורה , והעברינים האמיתיים עדין מסתובבים בנהריה ללא הפרעה כלשהי מצד החבורת ליצנים הזאת שקוראת לעצמה משטרת נהריה - הלוא היא התחנה שמפחדת מהעברינים שחס וחלילה לא יזרקו לה רימון על הכניסה. (שוב)

פורסם

אדלר - גם אותי הוא עקץ בידיוק איפה שלא הייתה גדר הפרדה. שם השוטר שעקץ היה לבסוף ולדימיר משהו. השופט היה אמור להיות כב' השופט קובי בכר, הוא שופט מצויין, מומלץ להגיע אליו בקטעים האלה.

פורסם
אדלר - גם אותי הוא עקץ בידיוק איפה שלא הייתה גדר הפרדה. שם השוטר שעקץ היה לבסוף ולדימיר משהו. השופט היה אמור להיות כב' השופט קובי בכר, הוא שופט מצויין, מומלץ להגיע אליו בקטעים האלה.

את האמת , שאני לבסוף נשפטתי בחיפה מסיבות אלה ואחרות. יצאתי זכאי , הודות לעו"ד טוב והעובדה שבסריקה של הדו"ח המדבקה של המהירות יצאה שחורה , ולכן כבוד השופט קבע כי הוא אינו יכול להרשיע אותי בשל חוסר הראיות התואמות לכך .

השוטרים בתחנה הזאת תמיד יפתיעו אותי מחדש, ד"א ממתי יש להם דבורה ? הג'טה הסמויה שלהם מזמן עברה למתנ"א קריות והשאירו אותם על הליזרים הארורים. אה ואם אתה רוצה לשמוע משהו מצחיק , אז בדבר הנהג רשמתי את סיפור חיי - והוא ציטט מילה במילה דבר שהסתכם בהוספת כתוב משני הצדדים. התעללתי במסכן :-D

פורסם

העדפתי ללכת על עסקת טיעון מכיוון שהיה עולה לי הרבה יותר כסף ללכת להלחם בזה. לנהריה אין דבורות כמה שידוע לי. הכחול שתפס אותי הגיע במיוחד ממתנ"א זבולון.... אשכרה חיפש דוחות בכוח.

פורסם

השוטרים בתחנה הזאת תמיד יפתיעו אותי מחדש, ד"א ממתי יש להם דבורה ? הג'טה הסמויה שלהם מזמן עברה למתנ"א קריות והשאירו אותם על הליזרים הארורים. אה ואם אתה רוצה לשמוע משהו מצחיק , אז בדבר הנהג רשמתי את סיפור חיי - והוא ציטט מילה במילה דבר שהסתכם בהוספת כתוב משני הצדדים. התעללתי במסכן :-D

מדובר על ג'טה חומה במקרה?

פורסם
מדובר על ג'טה חומה במקרה?

אכן . אם אחפש טוב טוב אולי אפילו יש לי את מספר ה רישוי, בכל מקרה היא לא מבקרת יותר מדי באזור הנ"ל , אלא מחכה לרוב ליד הקריון .

• תוכן חדש...