Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים מה?

אם זה יפחית את כמות המתאבדים על קטנועי 50/125/250 סמ"ק, אני בעד.

בתור נהג על 4 גלגלים, גג, רדיו ומזגן:

זה ממש לא נחמד כשאתה בא לפנות ימינה וטווח הראיה שלך מוגבל בגלל מושב נמוך ומכסה מנוע גדול, ואז חותכת אותך איזו פקצה על קטנוע 50 סמ"ק שהחליטה לפנות מהשוליים הימניים שמאלה.

אז אתה מעדיף שהפקצה עם ה 50 סמ"ק תחתוך אותך עם אוטו ?

לפחות האוטו לא יגיח במהירות מהמדרכה מבלי שיראו אותו

או שנוסע איזה אידיוט בלילה בגשם על הג'וק שלו עם אלטרנטור גמור ובלי אורות.

ואם הוא נוסע בלי אורות עם אוטו ? יותר טוב ?

עדיין האוטו נראה יותר טוב.

וכן, עדיף אוטו בלי אורות, אני מעדיף להיות אחראי על נזק לרכוש מאשר על קטל חיי אדם

או שיש מזג אוויר נעים והחלטת לנסוע עם חלונות פתוחים, וכשאתה נעמד ברמזור אדום, נעמד לידך משהו קטן ומגעיל עם רעש מחריד, שמסריח עם העשן שלו את כל הצומת. טוב, זה רלוונטי גם לכל הג'אסטי/פיאסטה/205/שרייד.

ולסיכום, בכלל לא נחמד לראות אופנוע שמתנגש באוטו שלך, במיוחד כשהאוטו עומד עם מנוע מכובה במקום חניה מורשה.

ומה עם אוטו היה מתנגש לך ברכב (כשהוא חונה...) היה לך יותר נחמד ?

לא יותר טוב, אבל סיכוי הרבה יותר נמוך.

גם בתור הולך רגל אני בעד:

ממש לא נחמד לראות על מדרכה מלאה אנשים שליח פיצה שדוהר ב-40 קמ"ש ולא מאט אפילו כשהוא רואה קשיש עם מקל הליכה או אישה עם עגלת תינוק.

או שאותו השליח פיצה שהחליט שהוא חוצה את הכביש על מעבר חציה של הולכי רגל, במקום, כמו כל רכב להגיע למקום שבו אפשר לעשות פניית פרסה.

מסכים. בעיה שצריך לטפל בה.

או קטנוע שחונה על המדרכה וחוסם מעבר, ועקב כך הולכי רגל נאלצים לרדת לכביש ולהסתכן בהידרסות.

אה, אז אולי עדיף שאוטו יחסום את המעבר.

בעניין עבירות חניה של מכוניות יש אכיפה. אבל עוד לא ראיתי פקח שנותן דו"ח/מזמין גרר לרכב דו"ג.

ולסיכום - זה יגדיל את הפקקים אולי רק בת"א. תושבי הפריפריה ימשיכו להיות נאמנים ל-4 גלגלים.

אני ממליץ לך לקרא את כל התגובה של jalaad. יש עוד מספיק סיבות שמצדיקות את קיום הדו"ג בארץ חוץ מפקקים.

קראתי. מנקודת מבט של תושב הפריפריה, לא השתכנעתי.

בקיצור, 4 גלגלים טוב, 2 גלגלים רע.

תשובות בכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשוב!!!

כל אופנוען,אופנוענית, קטנוען וקטנוענית

אוהדים ואוהדות, מורכבים ומורכבות

וגם נהגי מכוניות שיודעים מה המשמעות בפקקים...

,עכשיו !!!! כל אחד צריך לחתום

על העצומה נגד העלאת תעריפי ביטוח החובה לרכב דו גלגלי

http://www.atzuma.co.il/petition/hamahavak/1/1000/

אופנוען

פורסם

כל הכבוד לכם , אתם יודעים לעמוד על שלכם ! :wink:

הלוואי שהיו עושים הפגנות ככה גם בנוגע למיסים ולמחירים המטורפים של הרכבים אולי זה היה מועיל.

פורסם

לא הייתי ממהר להכתיר זאת כהצלחה, אבל כרגיל בישראל, השבחים באים הרבה לפני ההישגים.

מה שציפיתי לראות בהפכנה כזאת: אלפי רוכבים נוסעים ב-90 קמ"ש על פני 3 נתיבים, באמצע הנתיב, עם מרחק מתאים אחד מהשני.

מה שראיתי בפועל: כ-100 רוכבים בערבוביה, נוסעים לאט ומעצבנים אנשים ללא תועלת.

ה"הפגנה" הזאת הייתה אמורה לדמות מצב אמת. האם יש פה מישהו שחושב שהיא באמת עשתה זאת?

מבחינתי, העסק נכשל, אולי עקב ארגון לקוי, אולי עקב מוטיבציה נמוכה. אבל נכשל, ובייש את כולנו.

אתם חושבים שעצומה תציל אותנו? נו באמת.

נסיעה של כ-1000 איש בכבישים הראשיים ביום ראשון בבוקר, בהתאם לחוק - כמו מכונית, תיקלט בצורה הרבה יותר ברורה.

חניה של כ-500 איש ברחובות הראשיים של ת"א אחת לשבוע, בהתאם לחוק - כמו מכונית, תיקלט בצורה עוד יותר ברורה.

אני מאמין שרובנו יכולים להרשות לעצמנו יום חופש אחד בשבוע למשך חודשיים. אם זאת לא מטרה ראויה, אינני יודע מה כן.

מדובר במלחמת הישרדות. נקודה. נכון לעכשיו, אנחנו לא מתנהגים בהתאם.

פורסם

האמת היא שהממשלה יודעת שהפתגם הנפוץ ישים גם במקרה הזה:

הכלבים נובחים והשיירה עוברת ועולם כמנהגו נוהג.

אתמול בחדשות התייחס הפרשן לענין התוספת של 150 מיליון לשרים - הוא אמר שהממשלה יודעת שלאף אחד בציבור זה לא יזיז (אדישות) ולכן הם יכולים להרשות לעצמם לעשות מה שהם רוצים. הוא הדגיש שבשנת 92 כשרבין מינה 12 סגני שרים, הארץ געשה ורעשה, והיום עם 40 סגני שרים אין אפילו אִיוְשה חלושה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה עצבים, אין סוף להתעללות.

ולבחור משתי תגובות מעלי.

תשמע איש יקר, אני מקווה שזו אכן רק ההתחלה.

לא קיבלנו רישיון להפגנה, ולכן זו לא הייתה הפגנה, זו הייתה "רכיבה לעבודה".

המשך יבוא, תחזיק בבטן אמונה.

ובקשר לכך שאתה מאמין שאנשים יקחו יום חופש, שם תהיה פסימי, אתה בישראל, לרוב נותנים ל"אחר" להילחם את הקרבות שלך.

אבל יהיה בסדר, נכון לעכשיו אחרי אתמול יש המון היענות מצד אנשים שקודם לכן כנראה ולא היו טורחים להגיע.

המשך יבוא...

אופנוען

פורסם

אחרי שהייתי בהפגנה זה רק נתן לי את המוטיבציה להמשיך ולהילחם על תעריף ביטוח חובה הוגן.

ל-Derish,

בהתחלה זה היה מועט, ייחסית לא הייתה כמות רבה כי זה לא היה מפורסם בציבור באופן רחב וגם זה היה מיידי.

בקשר לאופן ההפגנה, נכון... לא עשינו את זה בידיוק כמו שצריך בגלל שזאת הייתה הפגנה ראשונה שסימנה את יריית הפתיחה.

אנו סבורים שבפעם הבאה (וכנראה אין מנוס מ"בפעם הבאה") אנו נעשה הפגנה בהרבה יותר מרשימה, עם כמות משתתפים גדולה יותר בסדר יותר מופתי.

אנו סבורים שעם לחץ על ענתבי הוא ייחזור בו.

המטרה העיקרית היא למנוע את העלייה המשוגעת והמטורפת הזאת.

המטרה המשנית היא להוריד את מחירי הביטוח למה שהם כיום.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
תשובות בכחול

ידידי, אני מסכים לחלוטין עם עמדותיך ודעותיך ולא יכלתי לנסח אותם יותר טוב בעצמי. כל הכבוד.

מה שאני הייתי רוצה לראות, זה אכיפה חזקה נגד כל הקטנועים\אופנועים. שוטרים מתמקדים רק במכוניות ולא בג'וקים האלה, שחושבים שאם יש להם קטן הם יכולים לעשות מה שהם רוצים (כי הם מקופחים?...:shock:).

אם הייתה אכיפה רחבה יותר וטובה יותר של חוקי התנועה כנגד אופנוענים, הייתי מצדיק ומצטרף למאבק כנגד המס.

אבל כל כך הרבה רוכבי ג'וקים עושים כל כך הרבה שטויות שאני עלול לגמור בכלא בגללם כי הם מטומטמים ולא מצייתים לחוקי התנועה ונדחפים לי לתוך הגלגלים, שאני פשוט עצבני טילים עליהם.

כמובן אני רואה גם רוכבים שאין לי מילה רעה אחת להגיד עליהם, וכן ירבו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שיהיה בהצלחה במאבק.

אני באופן אישי תומך בדעה שצריכים לסבסד את מחירי הביטוח לאופנועים, כל דו גלגלי (כמעט) שנמצא על הכביש במקום רכב הוא רווח נקי לכולם.

• תוכן חדש...