Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל.

בגדול, החל מהיום, כל מי שיעשה ביטוח ישלם כבר את התעריף החדש פחות חודש.

כלומר, עד ה-1 לנובמבר יחושב התעריף הנוכחי של כ-4400 ש"ח (לאופנוע לא מוגבל). ול-11 חודשים הנותרים שלאחר ה-1 לנובמבר ישולם התעריף החדש של כ-5900 ש"ח.

הסיבה היא שבערב ראש השנה מתעדכנים המחשבים שם למעלה על פי התעריפים החדשים.

די אכלנו אותה, חידוש הפוליסה הבאה יהיה אירוע עצוב מאוד.

אך יתכן ועוד יש סיכוי.

לא לשתוק.

תבואו להפגנה של יום רביעי הקרוב, מתוכננות הפגנות נוספות, צריך לעשות ולא להפסיק לעשות.

לא תיתכן ישראל נטולת דו-גלגלי.

ולשם הדרך סלולה, להוריד את כולנו מדו-גלגלי.

הצטרפו למאבק, אני באמת מבקש, לא לשבת בבית עם ידיים מורמות, גם אם לכם ספציפית זה על הזין כי אתם די מסודרים.

אופנוען

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה התחיל.

בגדול, החל מהיום, כל מי שיעשה ביטוח ישלם כבר את התעריף החדש פחות חודש.

כלומר, עד ה-1 לנובמבר יחושב התעריף הנוכחי של כ-4400 ש"ח (לאופנוע לא מוגבל). ול-11 חודשים הנותרים שלאחר ה-1 לנובמבר ישולם התעריף החדש של כ-5900 ש"ח.

הסיבה היא שבערב ראש השנה מתעדכנים המחשבים שם למעלה על פי התעריפים החדשים.

די אכלנו אותה, חידוש הפוליסה הבאה יהיה אירוע עצוב מאוד.

אך יתכן ועוד יש סיכוי.

לא לשתוק.

תבואו להפגנה של יום רביעי הקרוב, מתוכננות הפגנות נוספות, צריך לעשות ולא להפסיק לעשות.

לא תיתכן ישראל נטולת דו-גלגלי.

ולשם הדרך סלולה, להוריד את כולנו מדו-גלגלי.

הצטרפו למאבק, אני באמת מבקש, לא לשבת בבית עם ידיים מורמות, גם אם לכם ספציפית זה על הזין כי אתם די מסודרים.

שאלה למומחה,כיצד אתה בודק היתכנות ? אתה כותב ..."לא תיתכן ישראל נטולת דו-גלגלי" אתה חושב שזה התרחיש ?להזכירך,ההפך הגמור התרחש בעליות הקודמות והמגמה נמשכת,צריך לבדוק אולי ההערכות של הרוכבים נכשלה ? אולי נעשה מעט מידי בתחום ?

פורסם

ולי יש רעיון: אולי במקום האופנועים- להפגנה יבואו בעלי אופנועים עם המכוניות? כאשר כ"א מייצג אופנוע? ובאותה הכמות? איך זה ייראה אז?

(ואז גם אני אוכל להשתתף- שכן, האופנוע שלי כאמור בלי ביטוח וטסט כבר כמה שנים, ואני בטח לא אבוא איתו להפגנה ככה!)

דעתכם?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שאלה למומחה,כיצד אתה בודק היתכנות ? אתה כותב ..."לא תיתכן ישראל נטולת דו-גלגלי" אתה חושב שזה התרחיש ?להזכירך,ההפך הגמור התרחש בעליות הקודמות והמגמה נמשכת,צריך לבדוק אולי ההערכות של הרוכבים נכשלה ? אולי נעשה מעט מידי בתחום ?

הנה בשבילך ידידי סוג של תשובה.

ולי יש רעיון: אולי במקום האופנועים- להפגנה יבואו בעלי אופנועים עם המכוניות? כאשר כ"א מייצג אופנוע? ובאותה הכמות? איך זה ייראה אז?

(ואז גם אני אוכל להשתתף- שכן, האופנוע שלי כאמור בלי ביטוח וטסט כבר כמה שנים, ואני בטח לא אבוא איתו להפגנה ככה!)

דעתכם?

האמת, הרעיון מצויין! :)

אני חייב להיות שותף לקרדיט שכן חשבתי על כך ממש אתמול לאחר מספר ימים שהאפשרות עלתה לי.

אני שמח מאוד לשמוע שהרעיון תמון גם באחרים ושבעל מכונית מוכן לעזור.

העליתי את הרעיון ממש אתמול בערב בין חברים ונדון בו מחר בערב.

תקבל כאן עידכונים, ותודה.

אופנוען

פורסם

הבוקר שהיה היום, המחאה הכי גדולה שהצלחנו לייצר עד כה!

שלושה מוקדים היום, חיפה, ראשל"' והרצליה. מעל ל-1000 רוכבים!!!

00033.jpg

לגלריה המלאה. (מאוד מומלץ לצפות בכח שפעל היום, לא עוד אנשים רדומים ושותקים).

היום מ-NRG: הישג לאופנוענים: ועדת הכלכלה תדון בביטוח

בעקבות המחאה בכבישי הארץ החליט יו"ר הועדה אופיר אקוניס לקיים דיון בנושא העלאת דמי הביטוח בהשתתפות מטה המאבק

אופנוען

פורסם
בושה וחרפה! :(

בושה וחרפה לאנשים כמוך.

אתה צריך לעודד שימוש בכלי תחבורה יעיל ואתה עושה את ההפך.

כתבה בנושא ההפגנה הענקית שהייתה היום:

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46789

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
בושה וחרפה! :(

אתה כמובן מדבר על עצמך.

אם היה מעט שכל בקודקודך היית מסתכל על התמונות מטה ומבין שאם רוכבי האופנוע יעברו לרכב , אזי התמונות הללו יהיו מצב קבוע בכבישי ישראל בכל מטרופולין עמוס , במרכז, בצפון ובדרום..

הגיע הזמן להביט מעבר לאף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כל הכבוד לרוכבים. סוף סוף מישהו עושה משהו עם זה שהוא נדפק במקום רק להתלונן.

אומנם אני לא מזדהה עם המאבק עצמו, אבל כל הכבוד שסוף סוף יש מישהו שעושה משהו. לדעתי גם יום צריך לחסום כבישים עם מכוניות במחאה על מחירי הדלק, מסים, חוקים מפגרים, ושאר הירקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל הכבוד לרוכבים. סוף סוף מישהו עושה משהו עם זה שהוא נדפק במקום רק להתלונן.

מחזק!

אנו, נהגי המכוניות, צריכים ללמוד מכם דבר או שניים על מחאה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...