Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי ממהר להכתיר זאת כהצלחה, אבל כרגיל בישראל, השבחים באים הרבה לפני ההישגים.

מה שציפיתי לראות בהפכנה כזאת: אלפי רוכבים נוסעים ב-90 קמ"ש על פני 3 נתיבים, באמצע הנתיב, עם מרחק מתאים אחד מהשני.

מה שראיתי בפועל: כ-100 רוכבים בערבוביה, נוסעים לאט ומעצבנים אנשים ללא תועלת.

ה"הפגנה" הזאת הייתה אמורה לדמות מצב אמת. האם יש פה מישהו שחושב שהיא באמת עשתה זאת?

מבחינתי, העסק נכשל, אולי עקב ארגון לקוי, אולי עקב מוטיבציה נמוכה. אבל נכשל, ובייש את כולנו.

אתם חושבים שעצומה תציל אותנו? נו באמת.

נסיעה של כ-1000 איש בכבישים הראשיים ביום ראשון בבוקר, בהתאם לחוק - כמו מכונית, תיקלט בצורה הרבה יותר ברורה.

חניה של כ-500 איש ברחובות הראשיים של ת"א אחת לשבוע, בהתאם לחוק - כמו מכונית, תיקלט בצורה עוד יותר ברורה.

אני מאמין שרובנו יכולים להרשות לעצמנו יום חופש אחד בשבוע למשך חודשיים. אם זאת לא מטרה ראויה, אינני יודע מה כן.

מדובר במלחמת הישרדות. נקודה. נכון לעכשיו, אנחנו לא מתנהגים בהתאם.

צודק בכל מילה! לצערי, עד שלא "מראים את הציפורניים" באמת- שום דבר לא קורה. וגם אז לא בטוח. אני עוד זוכר את ההפגנה של פעם, לפני כמה שנים, שהייתי אחד מהפעילים בה- ולצערי, הכותרות שהיא קיבלה- "נהרגו אנשים בעת ההפגנה", ותו לא! הבעיה, שהם נהרגו מול העיניים שלי...:cry: עשינו הפגנה במיגרש ריק(!!!), ביום, שהכנסת בכלל היתה סגורה, נסענו לירושלים תוך הקפדה על לא להפריע, או להפריע כמה שפחות לתנועה- אז, למה בדיוק ציפינו? למה, שמישהו בכלל ייתייחס אלינו?!

ושוב, גם אם נעשה הפגנה "אלימה", כלומר- באמת נפריע לכולם- אתם חושבים, שזה יזיז למישהו? יגרום למישהו להבין? או שרק יגרום לאלה, שאין להם בכלל מושג, על מה הם מדברים- לשנוא אותנו עוד יותר, כי אנחנו ה"מופרעים"? אתם חושבים, שאפילו חלק קטן כאלה, שמיוצג כאן- יישתכנע במשהו? :roll:

כן, אנחנו ה"מופרעים". אבל מעניין אותי לעשות סטטיסטיקה- כמה מאלה, שכותבים כאן נגד דו"גים- מאותתים בעת מעבר בין הנתיבים? רק את זה, לא צריך יותר להתחלה? :roll: סתם, מסקרנות? אני צריך להסביר, למה זה יכול לגרום- חוסר איתות? ולכמה באמת צריך להסביר את זה, כי לבד הם לא מבינים? וגם אחרי הסבר לא יבינו, כי הם "חכמים יותר"?

וכן- אני בעצמי לא סובל, כאשר קטנוע, סתם לדוגמה, בכביש ריק נוסע בנתיב השמאלי לאט, ומעקב את התנוע, או מנסה לפנות במקביל איתי ביני ולבין המדרכה- אז מה? או שמחליף נתיב פתאום (על האיתות אני כבר לא מדבר- כללה, כבר אמרנו?) לפני האוטו שנוסע פי שניים יותר מהר ממנו- מה בדיוק חשבת, דפקט? ואם הנהג לא מרוכז או סתם אהבל ללא תגובה? אבל למה הם עושים את זה? כי הם על הקטנוע? - לא, כי אנשים מסויימים פשוט מטומטמים ללא ראש, ואין להם מקום בכביש! וזה כלל לא משנה, אם הם על הקטנוע, באוטו, או (חס וחלילה!!!) בכלל נוהגים באוטובוס או משאית! רק, שבקטנוע יש להם יותר יכולת להציג את הטמטום שלהם וליישם אותו- אבל, לפחות, בד"כ יש להם פחות יכולת לגרום נזק לאחרים! אבל שוב- זה לא כולם, ואין כל סיבה להשליך את הטמטום של אנשים מסויימים על כלל הציבור! שלא לדבר על זה, שזה גם לא כלכלי לגמרי...

בקיצור- אני מקווה לטוב...

גילוי: האופנוע שלי עומד כבר שנה חמישית, בגלל שאני לא יכול להרשות לעצמי לשלם גם עליו ביטוח, במיוחד כשהוא לא כלי התחבורה העיקרי שלי- ואינני רוצה להיות עבריין, ולרכב ללא ביטוח (וגם מפחד- אני לא ממש צריך להסביר, למה!)... ועדיין- אני לא מחשיב את עצמי כ"ירד מהאופנוע"- זה בלתי - אפשרי למי, שזה באמת בדם שלו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מילה בסלע (מה שכתוב שם). אני רק מקווה, שלפחות הפעם נצליח במשהו. אז נכשלנו...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפי הלמ"ס

בשנת 2006 היו כ-33,000 תאונות בהן היה מעורב רכב שאינו דו"ג

באתה שנה היו כ-2600 תאונות דרכים בהן מעורב דו"ג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תגיד, היית פעם על אופנוע או שאתה נהנה להפיץ את בורותך ברבים ??

אין לך שמץ של מושג מה זה אומר להיות על אוכף האופנוע ולבלוש אחרי כל נהג כדי לנסות ולצפות את ההתנהגות הבלתי ניתנת לחזוי שלהם.

אתה מקשקש על השתחלות ברמזורים של רוכבי אופנוע, כרוכב לשעבר אני יכול להגיד לך ושכמותך, שנהגי הרכבים הרבה יותר גרועים.

סטיה מנתיב לנתיב ללא סימון, התפרצות לצומת , אי מתן זכות קדימה והכל רק כיוון שיש אופנוע בדרך.

מרבית נהגי הרכבים אינם סופרים את רוכבי האופנוע , ומתיחסים אליהם כמטרד.

פעמים רבות נאלצתי לבלום כיוון שהחרX ברכב החליט שהעצור שבו הוא עומד אינו תקף אם אופנוע מגיע.

אני מאחל לך פעם אחת למצוא את עצמך מחליק על הכביש כאמצעי אחרון למנוע התנגשות ברכב של מנייאק אשר החליט שהוא נכנס לצומת ללא מתן זכות קדימה לאופנוע החוצה את הדרך , שהאופנוע יבלום מה איכפת לו..

פעם אחת תוציא מכסך את אלפי השקלים לקניית \ שיקום הפריינג שהתרסק באותה החלקה , שלא לדבר על הכאבים, והפציעות שנגרמות עקב כך.

מי שמסבסד את ההפקרות של נוהגי הרכב הם האופנועים אשר נאלצים לשלם ביטוחים מופקעים עקב התנהגות ביריונית של הנוהגים ברכב הפרטי.

לא רק שאתה חצוף, אתה גם מגיב בבורות משוועת לשמים בלי שיהיה לך שמץ של מושג על מה אתה מגיב.

הערה

מצב הרוכבי האופנועים לסוגיהם בכי רע,הזנחה בטיפול בבעיה גררה אותנו את כל הרוכבים לעסק הביש לפניו אנחנו ניצבים היום ואין זה המקום להתחיל להטיח האשמות,אבל בדבר אחד אסור להיות חלוקים,מי שמממן אותנו היום על מנת לסגור את פער ההפסדים בביטוח אלו נהגי המכוניות,כעת עלינו ליצור אהדה ולקרב אותם אלינו ולא לגרום לריב ביננו ולא להטיח בהם קללות או העלבות,רצוי שכולם נבין,כיום המודעות כלפינו מאוד נמוכה וכשמונים אחוז מבעלי הרכב אולי יותר אינם מודעים כלל לזה שהם מממנים אותנו בהפסדים,אם ניצור כאן ריב אנו כורים לעצמנו בור,משום שכאשר הרוב ידעו מה שרק מיעוט יודע ,שהוא מממן את האופנועים, והשמועה תתפוס כנפיים בשל ריב או פעולות הצקה,אז מצבנו סופני,גם כך אנו באחור רב בשל פאשלה אדירה של מי שטיפל בנושא עד היום קרי ארגון העמותות של האופנועיסטים,תחשבו בהגיון אחים שלי ,אל תעצבנו את בעלי הרכבים,אנחנו זקוקים להם כשותפים למאבק ולא כאויבים.צר לי על הגישה הלא נכונה הזו ואני תילה לקראת השנה החדשה שתבינו את דבריי ולא תפעלו מהמותן,כל פגיעה בנהגי מכוניות תיהיה לנו לרועץ,כל סכסוך ישקע אותנו יותר בבוץ בו אנו מבוססים כבר למעלה משש שנים עם טיפול הכי גרוע שיכול להיות מצד מי שלקח על עצמו ליצג אותנו.

בברכת רכיבה ונהיגה קלים מהנים ובטוחים לקראת השנה החדשה.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

להיפך ממש.

אני רוצה ומעוניין שכל הנהגים יהיו מודעים לכך שהם מכסים את הביטוח שלי.

אני רוצה שהם ידעו שזה הרבה, הרבה פחות ממה שהם ישלמו אם הם לא יכסו אותי.

אני גם רוצה שאחוז הכיסוי יגדל, ע"מ שיוכלו יותר לעלות על דו"ג ולשפר בצורה משמעותית יותר את איכות החיים של כולם

הייתי רוצה לשמוע בעל רכב שלא מוכן לשלם 5-10 שקלים בחודש ע"מ לקצר את זמני ההמתנה בתורים ולמצוא חנייה בקלות יתרה

פורסם

כן, אבל אנחנו לא יודעים הרי, מי בכלל אשם בתאונה! ואם היא קפצה לו מתחת לגלגלים? -אני רואה את זה יומיום- אנשים, שפשוש יוצאים לכביש, לפעמים עם הגב לתנועה!!! אני לא מסוגל לעקל- איך בן אדם יכול להיות עד כדי כך מטמטם, ויותר גרוע- חסר אינסטינקט הגנה על עצמו? אפילו חתול מסתכל בד"כ, כשחוצה את הכביש!

אני אישית ראיתי, איך במרכז ת"א בן אדם (אם אפשר ליקרוא לו ככה!!!) פשוט ירד עם הגב לכביש- בדיוק על הקטנוע, שעבר לידו, הקטנוע פגע בו ואף- והחרא הזה פשוט המשיך ללכת!!! הייתי עם האוטו מאחורי הקטנוע, והייתי פשוט בהלם- עצרתי את האוטו באמצע הכביש עם 4 ווינקרים, ורצתי לעזור לקטנוען- שלמזלו רק קיבל שריטה! אבל רבבק- עד כמה הייצור, שמעיז ליקרוא לעצמו "בן אדם"- יכול להיות דפוק?!?!?:roll::x:shock::evil:

ואנחנו כאן מדברים על זה, שלאופנוענים אין תרבות?!

במיקרה אחר (אחד מהרבים!) אשה עם ילד כבן6-7 ירדה לכביש וחצתה אותו עם הגב לכיוון התנועה (מבלי להסתכל!!!!!!!!!), כאשר האוטו שלי היה כמה מטרים ממנה (למזלם- נסעתי לאט). כאשר הייתי לידם- אמרתי לה: "מילא את רוצה למות- אבל למה לקחת איתך את הילד המסכן?"

פורסם

כן, רק עצוב, שאחרים צריכים להפגע איתם ביחד/יותר מהם!:evil:

פורסם
הערה

מצב הרוכבי האופנועים לסוגיהם בכי רע,הזנחה בטיפול בבעיה גררה אותנו את כל הרוכבים לעסק הביש לפניו אנחנו ניצבים היום ואין זה המקום להתחיל להטיח האשמות,אבל בדבר אחד אסור להיות חלוקים,מי שמממן אותנו היום על מנת לסגור את פער ההפסדים בביטוח אלו נהגי המכוניות,כעת עלינו ליצור אהדה ולקרב אותם אלינו ולא לגרום לריב ביננו ולא להטיח בהם קללות או העלבות,רצוי שכולם נבין,כיום המודעות כלפינו מאוד נמוכה וכשמונים אחוז מבעלי הרכב אולי יותר אינם מודעים כלל לזה שהם מממנים אותנו בהפסדים,אם ניצור כאן ריב אנו כורים לעצמנו בור,משום שכאשר הרוב ידעו מה שרק מיעוט יודע ,שהוא מממן את האופנועים, והשמועה תתפוס כנפיים בשל ריב או פעולות הצקה,אז מצבנו סופני,גם כך אנו באחור רב בשל פאשלה אדירה של מי שטיפל בנושא עד היום קרי ארגון העמותות של האופנועיסטים,תחשבו בהגיון אחים שלי ,אל תעצבנו את בעלי הרכבים,אנחנו זקוקים להם כשותפים למאבק ולא כאויבים.צר לי על הגישה הלא נכונה הזו ואני תילה לקראת השנה החדשה שתבינו את דבריי ולא תפעלו מהמותן,כל פגיעה בנהגי מכוניות תיהיה לנו לרועץ,כל סכסוך ישקע אותנו יותר בבוץ בו אנו מבוססים כבר למעלה משש שנים עם טיפול הכי גרוע שיכול להיות מצד מי שלקח על עצמו ליצג אותנו.

בברכת רכיבה ונהיגה קלים מהנים ובטוחים לקראת השנה החדשה.

הפרמיות המטרפות נובעות מפגיעות מרובות של רכבים בדו"ג , לכן השתתפות של בעלי רכב בכ 25% הם תשלום מועט לנזק הגדול שהם גורמים.

על מנת להבהיר , אני רוכב אופנוע לשעבר.. , ובהחלט מודע לעובדה שאני אולי אשלם יותר ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...