Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כבר זמן מה מסתובבת לי הדילמה הזאת בראש:

אני שוטף 90% מהכלים בבית, אין לנו מדיח כלים בינתיים ומה שקורה זה שאני מוצא את עצמי מבזבז המון מים (לדעתי) על כיור אחד מלא של כלים.

בכל מקום אחר (מדינות שיש להם המון מים מתוקים) הרי ברור מעליו ששימוש בכלים חד פעמיים שעשויים מפלסטיק שלא מתכלה - הוא אסון אקולוגי בפני עצמו.

אבל כמו כל דבר בארץ - אצלינו המצב הוא שונה לחלוטין, המחסור במים הוא עצום.

והשאלה שלי: האם כאן, בארץ, כאשר יש מחסור מים, האם עדיף להישתמש בכלים חד פעמיים ולא לבזבז מים כל כך "יקרים" על שטיפת כלים.

פורסם

אם השימוש בחד פעמי מפלסטיק היה גדל בבתים היינו צורכים עכשיו עוד כמה מיליוני טונות פלסטיק בשנה. אין בארץ מחזור פלסטיק ואין כמעט מחזור רציני (כמו מדינות המערב בפריסה ארצית).

יש אנשים שגם שהם מטיילים הם חוסכים בפלסטיק או מביאים כלים רגילים ושוטפים במים.

פשוט צריך לשטוף כלים שהברז לא פתוח כל הזמן בלי סיבה ולנסות לחסוך כמה שאפשר.

בעית המים בארץ היא לדעתי תוצר של הזנחה מצד השלטון כי לא יתכן שיש לנו ים וטכנולוגית התפלה וחסרים מים.

פורסם

עדיף שתשתוף כלים.

ראשית כל, המחסור במים מתוקים אצלנו לא עצום. המחסור הוא מחסור מדומה שנובע מחוסר תכנון לטווח רחוק של מנהלי משק המים במדינה.

שנית, בהנחה ואתה גר בתוך או בסמוך לעיר, המים איתם אתה שוטף את הכלים לא מתבזבזים. הם מועברים למכון טיהור וברוב המקרים עוברים לשימוש חוזר בחקלאות במקום מים "רגילים". אם לא היית שוטף כלים ומבזבז מים חקלאי כלשהוא היה צריך לפתוח את השיבר ולבזבז את אותה כמות במקומך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כול, מדיח כלים מבזבז יותר מים, אלא אם כן אתה נוהג להשאיר את הברז פתוח ללא הפסקה.

חוץ מזה, מחזור של פלסטיק זה בלגן יקר, אפילו במדינות מסודרות.

המחסור במים בארץ הוא על גבול פיקציה, אם היו מתכננים משהו מראש במזה"ת,

לא היה חסר כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...