Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ממש מוקדם בבוקר הדלקתי את המזגן, הדלקתי אוורור על 1 ולחצתי על A.C הוונטות נדלקו המדחס עבד יצא אוויר קר.

כיביתי אותו ואז הדלקתי עוד פעם(לא יודע בעצמי למה עשיתי את זה) ואז כבר הוונטות לא עבדו והמדחס לא עבד אבל המייצב טורים פעל הטורים קפצו ל1500 וחזרו ל1000, ניסיתי עוד כמה פעמיים ובכל המהיריות ולא עבד רק הטורים היו קופצים ברגע שמכבים ומדליקים את הA.C

בדקתי את הטרמוסטת המכני של המזגן הוא בסדר גמור ועובד.

יש לכם מושג מה זה יכול להיות? לפני שאני אולך למזגניסט לבדוק את הבעיה?

מצתהר על השגאיות כתיב

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

אולי יש מחסור בגז. האם לפני זה המזגן קירר חזק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנירא לא אבנתה את הסיפור, המדחס לא ניכנס לפעולה והוונטות לא נידלקות ללא קשר לגז, וכן המזגן היה מקרר טוב

מדחס יכול למות במכה? או אולי זה פיוז? אבל אני בספק שזה פיוז כי גם המייצב טורים לא היה מגיב.

האוורור בעצמו עובד אבל לא מוציא אוויר קר, חם יש. אולי איזה יוניט?

פורסם

מה שמת, אם כבר, זה לא המדחס אלא המצמד החשמלי שלו. נסה (בזהירות!) להפעיל את המזגן. מתחת לרכב, על ציר המדחס ישנה גלגלת. ראה אם היא מסתובבת יחד עם ציר המדחס או בלעדיו. אם בלעדיו תן לה מכה (כן כשהיא מסתובבת! אמרתי בזהירות...) קלה (עם פטיש פלסטיק/קת של מברג גדול) לכוון המדחס. אם הציר יתחיל להסתובב המזגן יכנס לפעולה. (תבדוק) יכול להיות שזה עדיין לא יעזור.

אם הגלגלת מסובבת את ציר המדחס (וזה לא קל לראות) אז לא כאן הבעיה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איך זה שרק אני חשבתי על הפיוז =) הפיוז נישרף :lol: אחלפתי והכל עובד כמו חדש

טוב אבל יש בעיה אחרת שכבר דיברתי על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה לי,

מתי שקניתי את הרכב הוא היה חסר כוח עם מזגן ממש היה מורגש, ברגע שהמדחס היה ניכנס לפעולה הייתה הרגשה שהוא חותך לי יותר מ50 אחוז מהמנוע, ואפילו לפעמיים אבל ממש לפעמיים הרכב היה נכבה, ואתמול נסעתי באוטו בבוקר(המנוע היה חם כבר)

ואפעלתי את המזגן ובוםם אין את הבעיית הסחיבה, היום מתי שאחלפתי את הפיוז הבעיה גם לא הייתה, ואז באחד הרמזורים עם זינוק הבעיה עוד פעם אתחילה.

הבעיה ממש מציקה כי מתי שיש את הבעיה עברת האילוכים מאוד קשה הטורים צונחים כמו צנחים בלי מצנח אתחלת הנסיעה בכלל נוראית צריך לתת איזה 3000 אלף כדי לאתחיל ליסוע נורמלית.

סורק במוסך של רובר לא ארה שום בעיה(קצת עשו כיוון מצרת) ובדיקת 4 גזים גם תקינה לגמרה

יש ראיונות?

שוב פעם מצתהר על השגיאות כתיב :lol:

פורסם

אנטון אל תשכח שאתה נוסע ברכב עם מנוע 1400, ברור שהמזגן יכביד עליו יותר.

אצלי ברכב זה גם ככה, אומנם לא כזה נורא כמו שאתה מתאר.

בכל מקרה אידיקציה כבר אמרתי?:wink: תבוא מחר, יום שישי אין מה לעשות.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

נידמע לי אני כבר יודע מה הבעייה חיישן הMAF עייף כבר. בכל אופן אני ינסה כמה דברים עם זה יעבוד אז שיהיה לי לבריאות,

בכל אופן מאור זרוק לי את מספר הפלא שלך, אני מחר נוסע לטיול בצפון אולי בדרך חזרה(שבת) אני אקפוץ לבקר =)

• תוכן חדש...