Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לראות פונטו 2001 טיפטרוניק הבעיות ששמתי לב אליהם

1 המד סלד לא עובד המד חום של המנוע משחק למעלה למטה כל השאר בסדר .האם בעייה ידועה ומשהו רציני או סך הכל קצר?.

2. ההגה קשה ועובד ללא המערכת של ההגה החשמלי.

מנורה של ההגה דלוקה (הוא אמר לי שהמערכת בשיפוץ וצריכה לחזור עוד יומיים )מה עלות החלק ותיקונו?

3. האוטו לא נראה עם הרבה מכות אבל שמתי לב לבעייה של פח למטה מתחת לדלת הקדמית יש חלק של הכנף שמתחבר והוא לא יושב בול נאמר לי שעברה תאונה בכנף אבל רק פח )

4. טסט נגמר מחר הוא אמור להעביר אותו.

סך הכל הוא צריך לסדר את ההגה ולהעביר טסט ואז מקווה לקחת את האוטו לבדיקה ולרכוש אותו?

פורסם

נשמע כמו רכב עם יותר מידי בעיות שכנראה עבר עליו הרבה.

הדבר שהכי מדאיג לדעתי זה המד חום. מערכת הקירור בפונטו רגישה יחסית ולכן לך תדע מתי ילך לך רדיאטור.

לא חסרות פונטו ספייס בשוק במצב יותר טוב. כדאי שתחפש אחת שמורה יותר.

אתה מכיר אישית את בעל הרכב? כי לפי מה שאתה מספר, נראה שהוא מנסה לסבן אותך...

פורסם

תגיד, באמת חסרות פונטו ספייס בשוק שאתה שמת עינך דווקא באחת במצב בעייתי?

בהנחה שהייתי רוכש את הרכב הזה, הייתי משלם תמורתו מחיר נמוך ומעביר אותו בדיקה קפדנית מאוד במוסך שאני סומך עליו.

לפי הנתונים שתיארת, רב הנסתר על הגלוי, ולכן זה צריך לקבל ביטוי במחיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תגיד, באמת חסרות פונטו ספייס בשוק שאתה שמת עינך דווקא באחת במצב בעייתי?

בהנחה שהייתי רוכש את הרכב הזה, הייתי משלם תמורתו מחיר נמוך ומעביר אותו בדיקה קפדנית מאוד במוסך שאני סומך עליו.

לפי הנתונים שתיארת, רב הנסתר על הגלוי, ולכן זה צריך לקבל ביטוי במחיר.

האוטו עבר היום טסט.

לגבי מחיר רוב מוכרי הפונטו לא יורדים מתחת ל18 אלף ש"ח 15 אלף ורק אחרי שהבעייה של ההגה תסודר אני יקח את הרכב אם הוא לא יספיק סיכמנו שאני יקח אותו ב13 וחצי עד להגעת החלק החשמלי של ההגה כח.|(ברור שאני לוקח אותו לבדיקת מכון הוא התחייב לי על מנוע גיר ושלדה.)

וכן חסרות פונטו ספייס יחסית לכל רכב אחר אני לא חושב שבתקציבי אפשר להביא משהו אחר יותר משתלם מספייס כל שאר האוטומטיות בתקציב הזה ישנות או גדולות מידי לשימושי. ידני לא בא בחשבון בגלל האישה.

• תוכן חדש...